Barça vs. Real - El Clásico
- noname
- Llegenda del Barça
Egy Real szurkoló ismerőstől: "A 22 másoperces gól nagyobb szerencse volt, mint Xavi gólja."
Xavi lövése simán megpattant, míg a Real góljánál a megpattanás mellet kellett Valdes hibája is.
Xavi lövése simán megpattant, míg a Real góljánál a megpattanás mellet kellett Valdes hibája is.
A Fifa egy szégyen
Bár tegyük hozzá, Valdest az ég világon senki nem támadta meg, Di Maria is távolodott tőle. Mondjuk az igaz, ha Busquets másodjára nem ér bele, kirúgással jött volna a Barca.ziipp írta:A Madrid mostani első góljában meg nem az volt a szerencse, hogy Valdes eladta (ez volt a letámadás "következménye"), hanem az, hogy utána két emberen megpattanva került a labda Benzema elé.
Az első szuperkupa meccs 2-2 lett. Szerintem az a meccs volt igazán necces, nem pedig az utóbbi.
A Madrid mostani első góljában meg nem az volt a szerencse, hogy Valdes eladta (ez volt a letámadás "következménye"), hanem az, hogy utána két emberen megpattanva került a labda Benzema elé.
A Madrid mostani első góljában meg nem az volt a szerencse, hogy Valdes eladta (ez volt a letámadás "következménye"), hanem az, hogy utána két emberen megpattanva került a labda Benzema elé.
Gyerekek.Egy dolgot nem kell megmagyarázni ,a győzelmet.Így volt .úgy volt.Nyertünk? Nyertünk,ezen nincs mit magyarázni.
- Sztilo
- Jugador d'estrella
Én is osztom ezt a véleményt teljesen mind1, hogy hogyan nyertünk a lényeg a 3pontBarcaforever írta:Gyerekek nyertünk, kész ezen nincs mit magyarázni!Ha Xavi megpattanós góljával nyertünk volna, akkor is 3 pontot kaptunk volna......
Az meg, h Madridban mindenki úgy gondolkodik, h a tavaszi El Classicón biztos kikapnak ismét és a kis csapatok ellen kell több meccset húzniuk, ez sztem abszolut elismerése, ennek a "rossz" több mint egy klub "törpe" játékosainak.
Ehhez sztem többet nem kell hozzátenni, nincs is min vitázni.
Guardiola, pedig végképp megmutatta taktikai erejét és edzői rátermettségét.Mondhatunk rá, meg a cseréire bármit, az eredmények őt igazolják.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Gyerekek nyertünk, kész ezen nincs mit magyarázni!Ha Xavi megpattanós góljával nyertünk volna, akkor is 3 pontot kaptunk volna......
Az meg, h Madridban mindenki úgy gondolkodik, h a tavaszi El Classicón biztos kikapnak ismét és a kis csapatok ellen kell több meccset húzniuk, ez sztem abszolut elismerése, ennek a "rossz" több mint egy klub "törpe" játékosainak.
Guardiola, pedig végképp megmutatta taktikai erejét és edzői rátermettségét.Mondhatunk rá, meg a cseréire bármit, az eredmények őt igazolják.

-
- Director del Fútbol
Benzema... Nagyon jó középcsatár, tényleg jól játszik mostanában. Ez tény, én nézek Madrid meccseket is. Annyi volt itt a téma hogy Suárez jobb. Ehhez tényleg nem kell semmit felsorolni, mert egyszerűen sokkal jobb játékos.
Egy rossz szót nem szólt itt senki a franciára, csak messze el van maradva az urutól képességekben.
Amúgy középpályást kell venni, de lehet hogy Sahin lesz a megoldás. Pepét is feljebb kell tolni, Lasst is, egyszerűen mindenkit, szerintem macska-egér harc megy hogy minnél hátrébb szoruljon a Barca, szerencsére a pályán épp az ellenkezője folyik
Az a két kép brutális, ami megmutatja hogy átlagban hol helyezkedtek a Barca játékosok, annyira crowded volt a midfield, olyan zsugásokkal, hogy ez ellen tényleg nem tudom mit tud kitalálni Mourinho.
Egy rossz szót nem szólt itt senki a franciára, csak messze el van maradva az urutól képességekben.
Amúgy középpályást kell venni, de lehet hogy Sahin lesz a megoldás. Pepét is feljebb kell tolni, Lasst is, egyszerűen mindenkit, szerintem macska-egér harc megy hogy minnél hátrébb szoruljon a Barca, szerencsére a pályán épp az ellenkezője folyik

Az a két kép brutális, ami megmutatja hogy átlagban hol helyezkedtek a Barca játékosok, annyira crowded volt a midfield, olyan zsugásokkal, hogy ez ellen tényleg nem tudom mit tud kitalálni Mourinho.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Szia! Barca fan vagyok, de nekem is az a véleményem, hogy jól alakultak számunkra a dolgok, hogy ezt szerencsének nevezzem-e, nem tudom?ferninho írta:gy jól látja a dolgokat.
Benzema ugye nem járkál gyakran vissza, mert ő a csatár legelöl.
CR-t hagyjuk is.
Di Maria meg fel-le rohangál, vele nincs is baj ilyen téren.
és akkor berakunk egy Özilt a kezdőbe, aki idén csak szenved... ezért nem is értettem ezt a 4-2-3-1-t....
a védelemmel nem volt nagy baj, az viszont látszik, hogy kéne egy jobbhátvéd, csak hát nincs túl sok jó a piacon...
Marca írt egy Gremio játékosról, Mario Fernandesről, de szerintem úgyse lesz belőle semmi.
youtube-on van róla egy rakat videó.
a középpálya már gázosabb.
most van egy Xabi Alonsonk, akivel a Barca ellen nem megyünk semmire, egyszerűen az ő stílusával nem vagyunk beljebb, a Barca ellen pont nem jó ez... de aztán lehet, hogy csak én látom így... persze kell ő oda, hogy összefogja csapatot, de na.
van egy Coentraonk, akivel nem lenne az ég világon semmi baj, csak meccsenként van 25 posztja...
és akkor van még egy Lass, rosszabb esetben Khedira...
4-3-3 kéne játszani ellenetek csak ez úgy nehéz, hogy egész idénybe más formációba játszunk...
középpályával kéne valamit kezdeni, mert az nagyon nem jó így...
Ebből is látszik, a focihoz is, mint minden máshoz az életben van, amikor szerencse szükséges. Ettől függetlenül a Bernabeuban több veszélyes pillanatra számítottam a Madridtól. Az ajándék gólon kívül én csak a fejesre mondom azt, hogy igazi egyenlítési, gólszerzési lehetőség volt, a Cunci által lelátóra küldött labda nálam nem volt tiszta gólhelyzet, helyzet volt, de nem olyan, amitől falba verem a fejem, ha Mi hagyjuk ki.
Benzemával kapcsolatban egyetértek Veled, szerintem nagyon jó, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt meccsről meccsre.
Ami még idekívánkozik, úgy érzem, pszichésen jobban állunk, ez is gátat szabhat a helyzetkihasználásnak, Ronika például szinte minden klasszikuson egy nulla, nem véletlen a Real szurkolók lesújtó véleménye.
Amivel felülkerekedhetnétek az a motiváció, de ez okozhatja a görcsösséget is az eddigi eredmények tükrében. Remélem érthető voltam.
gy jól látja a dolgokat.
CR-t hagyjuk is.
és akkor berakunk egy Özilt a kezdőbe, aki idén csak szenved... ezért nem is értettem ezt a 4-2-3-1-t....
a védelemmel nem volt nagy baj, az viszont látszik, hogy kéne egy jobbhátvéd, csak hát nincs túl sok jó a piacon...
Marca írt egy Gremio játékosról, Mario Fernandesről, de szerintem úgyse lesz belőle semmi.
most van egy Xabi Alonsonk, akivel a Barca ellen nem megyünk semmire, egyszerűen az ő stílusával nem vagyunk beljebb, a Barca ellen pont nem jó ez... de aztán lehet, hogy csak én látom így... persze kell ő oda, hogy összefogja csapatot, de na.
van egy Coentraonk, akivel nem lenne az ég világon semmi baj, csak meccsenként van 25 posztja...
4-3-3 kéne játszani ellenetek csak ez úgy nehéz, hogy egész idénybe más formációba játszunk...
CR-t hagyjuk is.
madridista
A probléma ott kezdődik, hogy az úgynevezett támadó szekciótok az védekezésben nettó emberhátrányt jelent, egy ilyen Benzema, Özil, Cunci hármas az semmit sem tesz hozzá hátra. Eredmény? Kell mögéjük néhány hentes és mészáros szakképesítéssel rendelkező középpályás, na ők meg előre játékban harmatosak mint a gerlefing. És amíg ez így marad, addig nekünk nagyon nagyon jó, mert nem sok sót fog megenni a Madrid a Barca ellen. Nálunk akárki a két szélső, jelentős védőmunkát letesznek az asztalra, és egyedül Messi van felmentve védekezésből (bár azért 1-2 labdát ő is szerez, és ez taktika is, hogy ő ne fárassza le magát).madridronie írta:
Amit nem is vitatok! Ugyanakkor azt is tény, hogy a jelenlegi támadószekciónkat alkotó játékosoktól sokkal jobbat ilyen átlag életkor mellett szinte lehetetlen lenne most összehozni! Mert akik tényleges minőségi javulást hozhatnának még azok mind a Barcában játszanak!Ennyi a történet! Arról már nem is beszélve, hogy az össze többi csapat a mi keretünk után ugyanúgy elbújhat szégyenébe a Man. Cityvel az élen (főleg minőségben)!
Az a baja a Realnak, hogy tele van világklasszis, de monofunkciós emberekkel. A támadók jól támadnak, a VKP-k jól védekeznek. A baj az, hogy közben eltelt 10 év, ez ma már kevés...

Annyit még hozzá, hogy a világklasszis Özilt pl. nem véletlen hajtotta el Pep, pedig a prezi lezsírozta a transzfert... Ez jól mutatja miről beszélek.

- samy85
- Capitá del Barça
Lehet így is felfogni, ez is egy vélemény, ám akkor azt mondom hogy Ugyanannak a "szerencsének" nagy szerepe volt abban is, hogy "csak" 2 lett közte...ferninho írta:a mi gólunkat megelőzte egy hiba.
a tieteket nem.
mi letámadtunk, labdát szereztünk és itt jött a "szerencse", Benzema meg berúgta mert Piqué fogta a kapufát.
nálatok meg Xavi meglőtte, köze nem lett volna a gólhoz, Marcelo beleér és éppen nem éri el Iker, mert bepattan a kapufáról.
sztem van a két gól között különbség, erre akartam csak utalni...
Benzemáról meg... üljetek le és nézettek meg pár Madrid meccset, zseniális ahogy mostanában játszik.

Alexander Mahone írta:ferninho neked mi a jó abba, hogy itt okoskodsz? Menj vissza a Savant meg az RMCF féle barátaidhoz. Nem jobb nekünk, hogy itt vagy. Menj el. Szia.
ő egy Madridista, és nem az a fajta aki azért jön, hogy csak mocskolódjon stb... az ilyet tisztelni mert sajnos kevés van... az hogy neki az a véleménye, az más dolog, a fórum pedig arra lett kitalálva, hogy megbeszéljük a személyes véleményeinket, mégha ütköznek is... itt a Barcelona szurkolók is sokszor teljesen más véleményen vannak... úgy mint Ferninho. azért mert Madrid szurkoló, még láthatja jól a dolgokat...

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- csabimo
- Capitá del Barça
Ferninho: Nem olvastad sehol sem h szerencsével nyert a Barca?? Akkor ajánlom neked Mou nyilatkozatát a madridistán
....
Nekem az összes Reálos barátom szerencséről beszélt:S, de nem igazán érdekel, mert ha focizni tudnátok olyan jól mint kifogásokat keresni, akkor semmi gond nem lennne a Reálnál!!! h nem voltatok gyengébbek, vagy mi nem voltunk jobbak, meg elfújta a biró, meg szerencse, meg unicef, meg uefa, meg igaszságosabb lett volna inkább...stb-stb.stb..
A meccsre visszakanyarodva: Kegyetlen gyenge volt ez OTTHON a Reáltól, ez az egy gólocska
Letámadtatok??? LE!!! Ebből lett a gól??? Nem!! abból lett a gól hogy Valdest az égvilágon már senki nem támadta nem volt belekényszerítve h szabaduljon a labdától! Erre odagurítja Di mariának! Még1x leirom ha egy kapust megtámadnak akkor kivágja a labdát nem odagurítja az ellenfélnek A szokásos Valdes baki...
Lényeg a lényeg: Megfordítottuk, lőttünk 3 gólt...Ti pedig helyzetekig jutottatok...Ami elég kevés a nagy Madridtól akinek nagyon megy bárki ellen csak ellenünk nem, és ez a lényeg...nem a szerencse!!!!...

Nekem az összes Reálos barátom szerencséről beszélt:S, de nem igazán érdekel, mert ha focizni tudnátok olyan jól mint kifogásokat keresni, akkor semmi gond nem lennne a Reálnál!!! h nem voltatok gyengébbek, vagy mi nem voltunk jobbak, meg elfújta a biró, meg szerencse, meg unicef, meg uefa, meg igaszságosabb lett volna inkább...stb-stb.stb..
A meccsre visszakanyarodva: Kegyetlen gyenge volt ez OTTHON a Reáltól, ez az egy gólocska

Lényeg a lényeg: Megfordítottuk, lőttünk 3 gólt...Ti pedig helyzetekig jutottatok...Ami elég kevés a nagy Madridtól akinek nagyon megy bárki ellen csak ellenünk nem, és ez a lényeg...nem a szerencse!!!!...
- barca2010
- Jugador d'estrella
A Real Madrid játékosai, mind egytől egyig sztárok, csak a Barcával ne kelljen játszani!!! Ez olyan, mind amikor azt mondják kis hazánkban, hogy nagyon jól felkészültünk a télre, csak a hó ne essen!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
na jóvan... bele se kellett volna kezdenem... már számtalanszor cselekedtem úgy, hogy megírtam egy hsz-t és el se küldtem inkább... most ez elmaradt...
a mi gólunkat megelőzte egy hiba.
a tieteket nem.
mi letámadtunk, labdát szereztünk és itt jött a "szerencse", Benzema meg berúgta mert Piqué fogta a kapufát.
nálatok meg Xavi meglőtte, köze nem lett volna a gólhoz, Marcelo beleér és éppen nem éri el Iker, mert bepattan a kapufáról.
nálam van különbség a kettő között, nektek nincs, van ilyen és ezt a témát hagyjuk is, bocsánat, hogy belekezdtem.
mint írtam sokkal jobbak voltatok.
engem az zavart, hogy még így is belehetett volna húzni a meccset...
aztán ki tudja
Benzemáról meg... üljetek le és nézettek meg pár Madrid meccset, zseniális ahogy mostanában játszik.
a mi gólunkat megelőzte egy hiba.
a tieteket nem.
nálam van különbség a kettő között, nektek nincs, van ilyen és ezt a témát hagyjuk is, bocsánat, hogy belekezdtem.
mint írtam sokkal jobbak voltatok.
engem az zavart, hogy még így is belehetett volna húzni a meccset...
akkor remélem kiélvezted az elmúlt hetet, mert ki voltam tiltva és a jövőben nem tervezek hasonlótferninho neked mi a jó abba, hogy itt okoskodsz? Menj vissza a Savant meg az RMCF féle barátaidhoz. Nem jobb nekünk, hogy itt vagy. Menj el. Szia.

hol írtam ilyet? meg úgy általában se olvastam nagyon ilyet...Ha attol boldogabbak a szurkoloi , h 1-3 ra csak szerencsebol kapott ki a Real, akkor oruljetek neki, hizzon a majatok. Tiszta szerencse volt az 1-3 , mert meg lehetett volna 1-2
madridista
-
- Entrenador del Barça
Ezt a szerencse doldot hagyni kéne már, mert ökörség. Ilyenek vannak. De a mi Xavi féle gólunk nem szerencse hanem tudás. Pont azért lötte ilyen pontosan Marcellóra, hogy becsapja a kapust. Bejött.
Fecó
-
- Jugador d'estrella
ferninho neked mi a jó abba, hogy itt okoskodsz? Menj vissza a Savant meg az RMCF féle barátaidhoz. Nem jobb nekünk, hogy itt vagy. Menj el. Szia.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
-
- Entrenador del Barça
Szerintem Benzema mostanság igen jó formában játszik. Kezd arra a játékosra hajazni, akit annyira beharangoztak korábban. De szerintem Suarez komplettebb játékos a franciánál.
- Capon
- Llegenda del Barça
Jaaaaj olyanok vagytok... persze hogy az nem szerencse.Drigo írta:Ja, az, hogy Busiról kétszer is Madridista elé pattan a labda, az már standard?ferninho írta:ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
Az hogy hibázik a kapusunk és pont odarúgja a támadó elé a labdát, aztán az hogy Busit kétszer is telibe rúgják és mégis Benzemázoz pattan a labda ilyen olyan úton abban semmi, de tényleg semmi szerencse nincsen. Ez mind nem szerencse kérdése ők ilyen nagy tudásúak. Mert ha Busin pattan meg 2 szer a labda és kerül Benzema elé az teljesen más mintha Marciról pattan a kapu felé. Mégis mit nem lehet ezen érteni?? MÍÍÍ?
Olyan tudatlanok vagytok komolyan mondom. ÁÁÁhhh...
Guti meg jól megaszonta... azért ő se semmi.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
[/quote] És ahhoz képest, hogy az "ég világon semmit nem mutattak", CR-nek két ziccere is volt, volt egy Kaká lövés, amire Valdes védett stb.
Amit meg konstans "üres feltételezgetés"-nek értelmeztek, az csak annak a leírása, hogy mennyire minimális dolgokon múlt ez a győzelem[/quote]
Ez tényleg igaz, de ha már úgy számítjuk, hogy "ha a real belőtte volna a helyzeteit", akkor ugyanúgy vegyük figyelembe Messi helyzetét az első gól után és szabadrúgását a 2. félidőben és Alexis lövését éles szögből. Persze, tényleg kevésen múlik egy ilyen meccs, de nekünk is voltak helyzeteink a gólon kívül.
Amit meg konstans "üres feltételezgetés"-nek értelmeztek, az csak annak a leírása, hogy mennyire minimális dolgokon múlt ez a győzelem[/quote]
Ez tényleg igaz, de ha már úgy számítjuk, hogy "ha a real belőtte volna a helyzeteit", akkor ugyanúgy vegyük figyelembe Messi helyzetét az első gól után és szabadrúgását a 2. félidőben és Alexis lövését éles szögből. Persze, tényleg kevésen múlik egy ilyen meccs, de nekünk is voltak helyzeteink a gólon kívül.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Őszintén egyáltalán nem vágom mit láttok Benzemában...még 3-4 éve rásütötték a Lyonnál, hogy mekkora eszement focista lesz,már az,stb. Hát már ott sem bizonyította ezt olyan folyamatosan,és a Realban sem hozza a top 10 szintjét szerintem.
Nem írom,h láttam minden Pool meccset mióta ott van Suarez,mert nem igaz,de Benzemáról nem igen tudok elképzelni olyan szólókat és megoldásokat,amelyeket Suarez véghezvisz, ő képes 2-3 embert átvágni, majd befejezni. Benzemáról minden előbb jutna az eszembe.
Sokkal komplettebbnek tartom az Urut, nem mellékesen pedig nagyobb varázsló is.
Nah mind1, csak remélni tudom,h nem köt ki fehérben semmikor sem.
Nem írom,h láttam minden Pool meccset mióta ott van Suarez,mert nem igaz,de Benzemáról nem igen tudok elképzelni olyan szólókat és megoldásokat,amelyeket Suarez véghezvisz, ő képes 2-3 embert átvágni, majd befejezni. Benzemáról minden előbb jutna az eszembe.
Sokkal komplettebbnek tartom az Urut, nem mellékesen pedig nagyobb varázsló is.
Nah mind1, csak remélni tudom,h nem köt ki fehérben semmikor sem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- shutterisland
- Director del Fútbol
ebben maximálisan igazad van, de a francia válogatottnál sincsenek rendben a dolgok, mint például az argentinoknál. (ugye messi...)Ott volt Karimkának a lehetőség a Francia válogatottból kiemelkednie, nem igen tette meg ezt MÉG SOSEM, ellenben Suarez ugye enyhe sikereket ért el...és ebben ő volt az egyik főszereplő. Ozsi
az pedig tagadhatatlan, hogy amit suarez és forlán letettek a vébén és aztán ugye a copát is behúzták, az hatalmas eredmény.
az én véleményem annyi, hogy szerintem benzema és suarez teljesítménye (gól,golpasszok) között nem igazán lenne számottevő különbség sem a realban, sem a poolban.
higuain az más, higuaint valahogy nem tartom olyan jónak, mint az alábbi két játékos.
-
- Eurobarca Staff
Ja, az, hogy Busiról kétszer is Madridista elé pattan a labda, az már standard?ferninho írta:ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- shutterisland
- Director del Fútbol
az igaz, de aztán e mellé még 2x is odapattant a labda elétek.ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
míg nálunk nem nagyon hibázott a gólnál senki...
úgy kombóban nem kis mák kellett ahhoz a gólhoz azért.

más : oké, hogy suarez viszi a poolt, de szerintem onnan benzema is kiemelkedne. lehet higuain is, azért akik spanyol honból mennek a pl-be, mostanában elég jók. (mata,silva,aguero,toure,torres(poolban..) )
ezzel együtt suarez is adná a spanyol bajnokságban.
de benzemánál nem biztos, hogy jobb lenne.
Ott volt Karimkának a lehetőség a Francia válogatottból kiemelkednie, nem igen tette meg ezt MÉG SOSEM, ellenben Suarez ugye enyhe sikereket ért el...és ebben ő volt az egyik főszereplő. Ozsi