Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most vagy nagyon nem nézted a meccset,vagy direkt hecceled a népet.ferninho írta:ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...Varatrix írta:
Erre az egyre csak annyit tudok mondani hogy amit fortuna elvett tőlünk a 22. másodpercbe, azt vissza adta a 2. gólunknál.
Madridi szerencse - Barcelonai 1-1
míg nálunk nem nagyon hibázott a gólnál senki...
de hagyjuk is a témát.
ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...Varatrix írta:Erre az egyre csak annyit tudok mondani hogy amit fortuna elvett tőlünk a 22. másodpercbe, azt vissza adta a 2. gólunknál.ferninho írta:és a második gólotok meg....
Madridi szerencse - Barcelonai 1-1
Ezzel erőteljesen vitatkoznék, Benzema eddig közel sem bizonyított annyit mint Suarez,sőt...pedig neki is ott van a lehetőség a Reálban. Suarez viszi a Poolt,válogatottban is nagyon jó volt. Benzema egyik helyen sem nyújt klasszis szintet szerintem. Higuain nagy csapat ellen szintén nudli, kisebb csapatok ellen megszórja magát,de nem egy nagy egyéniség a tag.madridronie írta:Suarez valóban nem rossz játékos, de mind Higuaínt, mind Benzemat (főleg Karimot) bőven jobb játékosnak tartom.Azért még akad pár (igaz kevés) olyan játékos,aki nem a Barcában játszik,és erősítést jelenten előre nektek, ilyen pl Suarez, de nagyon remélem,hogy sohasem köt ott ki. Sanchez nyári érkezése miatt itt sem fog, pedig az a tag még nagyon beleillene a Barcába, igaz szerencsére Alexis is na meg nem semmi amit melózott ő is azért,hogy idejöhessen.
Tartom és emelek.Cali írta:Itt van a legjobb minőségű és leghosszabb összefoglaló a hétvégi Clasico-ról, pluszba a kedvenc kommentátorjaimmal!
Erre az egyre csak annyit tudok mondani hogy amit fortuna elvett tőlünk a 22. másodpercbe, azt vissza adta a 2. gólunknál.ferninho írta:és a második gólotok meg....
jó, a jobb combjával találkozott xabi alonso lába, jogos volt akkor a szabad. én nem azt figyeltem elsődlegesen...ferninho írta:szóval a akasztásért nem jár szabad...csababarca írta:Ebből a lassított videóból látszik,hogy Messi hozzá se ért Xabi Alonsohoz, sőt,már rég lent volt a lába,mikor elé lépett Xabi.
Szóval még szabadrúgást se kellett volna ez alapján adni.
ma is tanultam valamit...
sárgát sehogy se ért, de azért na...
szóval a akasztásért nem jár szabad...csababarca írta:Ebből a lassított videóból látszik,hogy Messi hozzá se ért Xabi Alonsohoz, sőt,már rég lent volt a lába,mikor elé lépett Xabi.
Szóval még szabadrúgást se kellett volna ez alapján adni.
0:30-nál Pepéből azért előjött a favágó!S.Agüero írta:El Clasico egy kicsit lassabban.
ramos pároslábas becsuszasa volt a legmeghatobbS.Agüero írta:El Clasico egy kicsit lassabban.
Persze ez benne van az emberben. Csak eszembe jutott hogy mindig mondta fater, hogy nem szabad becsukni a szemünket, erre a világ legjobb kapusa is becsukja, és ugyan úgy véd.Sanama írta: Hát az én szerintem reflex. Mármint a szem becsukás.
Hát az én szerintem reflex. Mármint a szem becsukás.MessiFan írta:Isteni! Ez a csapat azért tudott nyerni, mert az első gól után konkrétan úgy vették, mintha csak újra kezdték volna a meccset, csak sokkal nagyobb téttel és kockázattal.S.Agüero írta:El Clasico egy kicsit lassabban.
Csinálok magamnak egy Puyolos siget mert ezt az embert sosem fogjuk elfelejteni
0:54-nél Casillas csukott szemmel véd. Pedig amikor én kapus voltam mindig lecsesztek... "félsz a labdától?"
Isteni! Ez a csapat azért tudott nyerni, mert az első gól után konkrétan úgy vették, mintha csak újra kezdték volna a meccset, csak sokkal nagyobb téttel és kockázattal.S.Agüero írta:El Clasico egy kicsit lassabban.
Pedig tudtuk, de leírva elég meghökkentő és mulatságos. Ami nekem külön vicces, hogy az egyik kedves barátom Atletico Madrid szurkoló és ő úgy érzi, hogy őket minden alkalommal megalázzuk. Gyorsan el is küldtem neki.sjd írta:no comment:
Én kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Sarabiával pár év múlva. Lehet, hogy majd visszahívja a Madrid, mert a korosztályos válogatottakban is remekelt, és a Getaféban többek között ellenünk is szépen játszott (a hazai gól is az ő beadásából született). Én sok fantáziát látok benne - főleg, hogy még csak 19 éves.Tocy írta: Xabi mellé ott lesz majd Sahin, ő sztem megfelel a kritériumoknak. Elöl CR nyilván klasszis, és sztem Benzema is bőven az. Di Maria tehetsége óriási, esze ennek ellentettje...azért ő az egyik ha nem a legjobb játékosotok idén. Mögéjük egy Xabi-Sahin-? kp már jól hangzik. De igazából nem lesz egy Xavitok, Iniestátok, Fabregasotok, Thiagotok sem...
Xabi mellé ott lesz majd Sahin, ő sztem megfelel a kritériumoknak. Elöl CR nyilván klasszis, és sztem Benzema is bőven az. Di Maria tehetsége óriási, esze ennek ellentettje...azért ő az egyik ha nem a legjobb játékosotok idén. Mögéjük egy Xabi-Sahin-? kp már jól hangzik. De igazából nem lesz egy Xavitok, Iniestátok, Fabregasotok, Thiagotok sem...madridronie írta:Suarez valóban nem rossz játékos, de mind Higuaínt, mind Benzemat (főleg Karimot) bőven jobb játékosnak tartom. Nekünk elsősorban a középpálya közepére kellene igazolni valakit, vagy még inkább valakiket, mert azon a poszton vagyunk a leggyengébbek! Khedira tényleg betli; egy tök átlagos focista, aki jól zónázik, de olyan lassú, hogy fáj nézni és hát nem egy labdaművész a gyerek, de akkor még nagyon finoman fejeztem ki magam! Sahin a jövő zenéje (hiába volt a Bundesliga legjobbja, bármi megeshet vele), míg Lass nagyon hullámzó teljesítményre képes és hát sokszor többet vállal, mint amit kéne, de még így is Xabi Alonso mellett a 2. legjobb opciónk!Azért még akad pár (igaz kevés) olyan játékos,aki nem a Barcában játszik,és erősítést jelenten előre nektek, ilyen pl Suarez, de nagyon remélem,hogy sohasem köt ott ki. Sanchez nyári érkezése miatt itt sem fog, pedig az a tag még nagyon beleillene a Barcába, igaz szerencsére Alexis is na meg nem semmi amit melózott ő is azért,hogy idejöhessen.
Technikás, gyors, eszes, gürizni is képes játékosra lenne szükségünk oda középre; kár, hogy ilyen játékosok majd hogy nem csak és kizárólag a katalán földön teremnek!
Suarez valóban nem rossz játékos, de mind Higuaínt, mind Benzemat (főleg Karimot) bőven jobb játékosnak tartom. Nekünk elsősorban a középpálya közepére kellene igazolni valakit, vagy még inkább valakiket, mert azon a poszton vagyunk a leggyengébbek! Khedira tényleg betli; egy tök átlagos focista, aki jól zónázik, de olyan lassú, hogy fáj nézni és hát nem egy labdaművész a gyerek, de akkor még nagyon finoman fejeztem ki magam! Sahin a jövő zenéje (hiába volt a Bundesliga legjobbja, bármi megeshet vele), míg Lass nagyon hullámzó teljesítményre képes és hát sokszor többet vállal, mint amit kéne, de még így is Xabi Alonso mellett a 2. legjobb opciónk!Azért még akad pár (igaz kevés) olyan játékos,aki nem a Barcában játszik,és erősítést jelenten előre nektek, ilyen pl Suarez, de nagyon remélem,hogy sohasem köt ott ki. Sanchez nyári érkezése miatt itt sem fog, pedig az a tag még nagyon beleillene a Barcába, igaz szerencsére Alexis is na meg nem semmi amit melózott ő is azért,hogy idejöhessen.
Én azért beraknám Busquetset, megint óriásit játszott szerintem. Benzema gólja előtt ő próbált igazán menteni (kétszer is, de sajnos szerencsétlenül), a többiek jórészt csak álltak tátott szájjal, nem tudva, hogy most mi történik. Sergio szép halkan összekötötte a hátsó négyest (hármast) a támadóbb hatossal (hetessel), és hozta a szokásos demoralizáló, pimasz cseleit is, amivel még a gyötrelmes első félórában is mosolyt csalt az arcomra... Egyre inkább kezd az egyik nagy kedvencemmé válni a játékát tekintve!Subinho írta: Ha a tegnapi meccs csapatát fel lehetne sorolni, akkor az így nézne ki nálam
casillas-abidal-puyol-piqué-alves-lass-xavi-cesc-ini-messi-alexis (cserék: Kaká, Villa, Pedro)![]()
Amit nem is vitatok! Ugyanakkor azt is tény, hogy a jelenlegi támadószekciónkat alkotó játékosoktól sokkal jobbat ilyen átlag életkor mellett szinte lehetetlen lenne most összehozni! Mert akik tényleges minőségi javulást hozhatnának még azok mind a Barcában játszanak!De ha ehhez hozzáveszem azt, hogy hogy járatja a labdát Busquets, Alves, Xavi, Iniesta, Messi, Cesc, Alexis, akkor igenis jelentősen erősebb kerettel rendelkezünk.