De egyszerűen gyengébb játékosok alkotják a Real Madrid keretét. Aki a támadásrt felelne, az a semmi különleges képességgel nem rendelkező Xabi Alonso, plusz a lendületes, de nem világklasszis Di Maria és Özil, akik képesek eltűnni.
Először is gratulálok a teljesen megérdemelt győzelmetekhez. Győztetek egyrészt, mert még mindig jobb csapat vagytok, másrészt mert a 4-5 nagy helyzetből rúgtatok 3 gólt és mert a 2. félidőben Real Madrid, mintha a pályán se lett volna! Egyetértek abban, hogy a világ jelenlegi legtechnikásabb, legintelligensebb (szigorúan csak a pályán

), legeszesebb középpályás sora a tietek, de azért ennyire semmibe nézni a Real játékosait az több, mint nagyképű és már elnézést a kifejezésért, de elég pofátlan dolog is (főleg annak tudatában, hogy néhány évvel ezelőtt azért volt itt fordított leosztás is)!

Tudom, hogy nálatok Xavi a non plus ultra és hogy mindenki más egy nagy 0 (igaz, hogy mondjuk 4 évvel ezelőtt még sok Barca fan szerint is csak egy jó focista volt max., sőt ha az emlékezetem nem csal jó páran még túl is adtak volna rajta ugyanazen a fórumon), de azért Xabi Alonsot (aki valóban nem olyan gyors játékos, de kiváló rugótechnikával, játékintelligenciával rendelkezik --> talán nem véletlenül kihagyhatatlan alapember a sokatok által csak Barca 2.0-nak tartott spanyol válogatottból is, nálunk a kp. motorja, ahogy a Poolnak is az volt; amint távozott az angolok is összezuhantak) és társait gyakorlatilag letucatfocistázni, hát ...... Özil idén tényleg nagyon visszaesett, de azért csak a német válogatott első számú csillagáról beszélünk! Di Maria vezeti a La Liga assziszt versenyét (szeleburdi gyerek és valóban kaphatott volna több eszet a Jóistentől, de aki látta a Sporting elleni gólját az aligha mondja rá, hogy egy utolsó nimand). Kaká is véletlenül kapott Aranylabdát és még sorolhatnánk.....
épp azt mondta haver is, akivel tegnap néztem a meccset (ő milan szurkolo), hogy a madrid keretét, casillast és ronaldot kivéve abszolut B kategorias jatekosok alkotják.
marcelo, pepe, coentrao, khedira, di maria, özil, benzema, higuain egyik sem klasszis, és bár fiatalok, soha nem is lesznek azok.
Szerintem a Milán drukkerek jobban teszik, ha csendben maradnak. Nem mellesleg ez a B kategóriás brigád tavaly oda-vissza verte a nagy Milánt!

Ibra, Thiago Silva, Nesta, meg egy öregecske Seedorf azt csókolom! A többivel kapcsolatban meg csak egy kérdésem lenne, tudnál esetleg ennél jobb alternatívákkal is szolgálni (na persze Khedirán kívül, mert ő aztán számomra is rejtély, hogy mit keres a Real Madridban) a jelenlegi mezőnyt és a piacon megszerezhető játékosok körét nézve??? Ha meg véletlenül igazolunk, akkor megint mi vagyunk a sz..ok, hogy csak ezt tudjuk, hát no comment! Tetszik, vagy sem csupán egyetlen egy csapat jobb nálunk játékban és keretben is, és azok egyedül ti vagytok. Ennyi!