Erre a részre reagálnék, mert ezt én írtam.madridronie írta:Először is gratulálok a teljesen megérdemelt győzelmetekhez. Győztetek egyrészt, mert még mindig jobb csapat vagytok, másrészt mert a 4-5 nagy helyzetből rúgtatok 3 gólt és mert a 2. félidőben Real Madrid, mintha a pályán se lett volna! Egyetértek abban, hogy a világ jelenlegi legtechnikásabb, legintelligensebb (szigorúan csak a pályánDe egyszerűen gyengébb játékosok alkotják a Real Madrid keretét. Aki a támadásrt felelne, az a semmi különleges képességgel nem rendelkező Xabi Alonso, plusz a lendületes, de nem világklasszis Di Maria és Özil, akik képesek eltűnni.), legeszesebb középpályás sora a tietek, de azért ennyire semmibe nézni a Real játékosait az több, mint nagyképű és már elnézést a kifejezésért, de elég pofátlan dolog is (főleg annak tudatában, hogy néhány évvel ezelőtt azért volt itt fordított leosztás is)!
Tudom, hogy nálatok Xavi a non plus ultra és hogy mindenki más egy nagy 0 (igaz, hogy mondjuk 4 évvel ezelőtt még sok Barca fan szerint is csak egy jó focista volt max., sőt ha az emlékezetem nem csal jó páran még túl is adtak volna rajta ugyanazen a fórumon), de azért Xabi Alonsot (aki valóban nem olyan gyors játékos, de kiváló rugótechnikával, játékintelligenciával rendelkezik --> talán nem véletlenül kihagyhatatlan alapember a sokatok által csak Barca 2.0-nak tartott spanyol válogatottból is, nálunk a kp. motorja, ahogy a Poolnak is az volt; amint távozott az angolok is összezuhantak) és társait gyakorlatilag letucatfocistázni, hát ...... Özil idén tényleg nagyon visszaesett, de azért csak a német válogatott első számú csillagáról beszélünk! Di Maria vezeti a La Liga assziszt versenyét (szeleburdi gyerek és valóban kaphatott volna több eszet a Jóistentől, de aki látta a Sporting elleni gólját az aligha mondja rá, hogy egy utolsó nimand). Kaká is véletlenül kapott Aranylabdát és még sorolhatnánk.....
Korábbi hsz-t tőlem nem láttál, akkor leírom miket írtam korábban róluk: Xabi Alonsot elfogadnám a Barcában, Busquets után ő illene a legjobban a játékunkba. Özilről mikor lemaradtunk nagyon kiakadtam, DM-t meg Higut nagyon bírom, mivel imádom az Albicelestét.
De Alonso semmi extrát nem csinál, és bár Özil és DM nagyon jó futballisták, még fiatalok, és érzésem szerint kevesek voltak egy klasszikushoz. DM ugye assistot adott a CDR döntőben, meg a Bl-ben Marcelonak, de nincs komolyabb impactje a játékra, ez ugyanez igaz Özilre.
De ha ehhez hozzáveszem azt, hogy hogy járatja a labdát Busquets, Alves, Xavi, Iniesta, Messi, Cesc, Alexis, akkor igenis jelentősen erősebb kerettel rendelkezünk.