sjd írta:Végignézve a meccset nem értem, hogy itt miért van mindenki elájulva a csapattól és fikázza azt, aki nem bízott benne. Ezt a meccset pont ugyanúgy elveszthettük volna, ahogy megnyertük, és nem csak azért, mert a különbség annyi volt, hogy mi berúgtuk, amit a Madrid kihagyott, hanem mert egyáltalán nem tudtuk rájuk kényszeríteni az akaratunkat egészen addig, amíg össze nem omlottak. Nem tudom mennyi volt a labdabirtoklás, de nagyon sok rontott passz volt, az elején jól támadott le a Real, és a védőik egyre többször értek oda szabályosan is.
Szóval azért nem merem kijelenteni a következő Clasico előtt sem, hogy a mentális meg a CR által nyújtott előnyünknek köszönhetően nyerni fogunk. Nem értek egyet Mourinhoval, de azt be kell ismerünk, hogy tegnap jól jött ki a lépés, tavasszal könnyen lehet, hogy CR berúgja és Sanchez hibázik, és akkor megnézhetjük magunkat.
Akkor Te nem azt a meccset nézted, amit mi. Általában egy "döntő" meccs azon múlik, h az egyik csapat berúgja a helyzeteket, a másik pedig nem. Egyértelműen fogható volt tegnap a Real, közel sem voltak olyan erősek, mint tavasszal vagy mint a szuperkupán, az ég világon semmit nem mutattak a mázlis Benzema gólon kívül, amit egy megye 1-es játékos is belőtt volna.
Ha ez lesz, meg ha az lesz...üres feltételezgetés. Kíváncsi vagyok, milyen lelki állapotban lehettél múltkor a Getafe után.