És miért tartod magadban ezt az információt?samy85 írta:amugy ha valakinek kell a meccs tudom honnan lehet letölteni

És miért tartod magadban ezt az információt?samy85 írta:amugy ha valakinek kell a meccs tudom honnan lehet letölteni
semmi.. a szokásos "gyári" citromsárga-fehér volt rajta.bence-barca írta:Azt tudom, h nem a kalocsak kesztyűben védett tegnap Casillas, de valami máűs minta volt rajta? Vagy végül semmit nem raktak rá?
Te mindig elvakultan véded Josét...most se látod be, hogy egyszerűen le lett játszva a sokak által lesajnált, semmibe vett Pep által? Amíg Pep képes volt váltani 3 védős rendszerre, majd a második félidőre szintén változtatni ( főleg mentálisan tette rendbe a srácokat a szünetben ), addig José tehetetlenül nézte végig, hogy mi történik. Semmit sem tudott változtatni, nem tudta motiválni sem az övéit, a 3 védőnkben rejlő veszélyeket képtelen volt kihasználni. Persze Cé helyett nem lőheti be a helyzeteket...számomra itt most jelesre vizsgázott Guardiola, Mourinhoról ez nem mondható el.LG írta:Initom írta:Jobb lesz ha hozzászokunk,hogy mindig lesz mibe belekötniük ...de ne foglalkozzatok velük
engem pl hidegen hagy a másik oldal. Nyertünk és kész
a győzelmet nem kell megmagyarázni![]()
A Real nagyon formán alul volt,de mi se voltunk 100% osak,ez egy hatalmas taktikai csata volt ,amit Mou elbukott !!!
szerk.: a reálnál,meg ki kéne venni a féket....(ronaldo)
Sztem nem volt rossz JM taktikája, sot! A harmadig gólunkig partyban voltak, jóval gyengébb kerettel. Ennél tobbet nem hiszem, h ki lehetett volna hozni a Madridból.
Én optimista vagyok! Otthon is nyerünk!sjd írta:Egyetértek ezzel, de nem érzek olyan döntő tényezőt a győzelmünk hátterében, ami indokolná, hogy akár a következő Clasico-t is meg tudjuk nyerni. Lehet, hogy nem volt szerencse, de ha 1-1 helyett 2-0, vagy 1-3 helyett 2-2 van, akkor nem biztos, hogy így végződik a meccs, és úgy is vehetjük, hogy tényleg csak ennyin múlottd írta:Értem én, hogy mit mondunk, nem dominálta a meccset a Barca annyira, mint az egy évvel ezelőttit, de ne vezessük félre magunkat, itt kőkemény munka és kitartás volt amögött, hogy az 1-0-ból 1-3 lett, ez nem véletlen és nem szerencse volt.
Egyetértek ezzel, de nem érzek olyan döntő tényezőt a győzelmünk hátterében, ami indokolná, hogy akár a következő Clasico-t is meg tudjuk nyerni. Lehet, hogy nem volt szerencse, de ha 1-1 helyett 2-0, vagy 1-3 helyett 2-2 van, akkor nem biztos, hogy így végződik a meccs, és úgy is vehetjük, hogy tényleg csak ennyin múlottd írta:Értem én, hogy mit mondunk, nem dominálta a meccset a Barca annyira, mint az egy évvel ezelőttit, de ne vezessük félre magunkat, itt kőkemény munka és kitartás volt amögött, hogy az 1-0-ból 1-3 lett, ez nem véletlen és nem szerencse volt.
Initom írta:Jobb lesz ha hozzászokunk,hogy mindig lesz mibe belekötniük ...de ne foglalkozzatok velük
engem pl hidegen hagy a másik oldal. Nyertünk és kész
a győzelmet nem kell megmagyarázni![]()
A Real nagyon formán alul volt,de mi se voltunk 100% osak,ez egy hatalmas taktikai csata volt ,amit Mou elbukott !!!
szerk.: a reálnál,meg ki kéne venni a féket....(ronaldo)