Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Replay írta:Mindenki Messi masodik sargajarol beszel, de arrol Mr. Mourinho is megfeledkezik, hogy az o csapatabol ket embert kellett volna kiallitani paros labbal valo becsuszasert.
Jah!G.Gabe írta:Szterintem Fortunát is lefizettük
Ezzel a videóval nem lehet betelni. Fantasztikus.
Szterintem Fortunát is lefizettük
ezértVaratrix írta:Ezt most miért éneklik?Robcsyy írta:Por qué ?! 0:33-tólNem értem...
költői túlzás volt a diktatúra szó azért sry.Andris írta:ultrasur írta: a diktatúra szót pedig nagyon rosszul használod.
Mindig éneklik bl döntő után is ment Londonban, ha viszont irónia volt,akkor nem éreztem sorry.Varatrix írta:Ezt most miért éneklik?Robcsyy írta:Por qué ?! 0:33-tólNem értem...
Ezt most miért éneklik?Robcsyy írta:Por qué ?! 0:33-tól
1 köszi!ultrasur írta:1.Grat. Győzni a bernabeuban nagy siker.
2.Szerintem a futball halott. Majd írok erről részletesebben egy blog bejegyzést.
3."ez az óriási előnyünk a világgal szemben. és ezt soha senki nem fogja tudni ledolgozni. "
Nehogy azt hidd. Hamarabb lesz vége a rövid passzos diktatúrának mind hinnéd.
De jelenleg még ti vagytok az elsők az tény. És ennek örüljetek és élvezzétek.
Hát bizony Ronaldo növelhette 1-0 után az előnyt, illetve a második félidő elején megszerezhette volna a vezetést, de szerencsére nem így lett. Igazából annyira nem ment neki, h ha nála volt a labda, teljesen nyugodt voltam, mert tudtam, abból nem lesz semmi...House írta:Óriási szerencsénk, hogy Ronaldo képes leblokkoli a fontos tétmeccseken. Ha akár egyszer is úgy találja el a labdát a ziccereinél, nem örülnénk ennyire, szvsz. Emellett megjegyezném, hogy aki ennyire nem képes teljesítményt nyújtani hasonló meccseken, azt nem nevezném egyenlőre klasszisnak.
Így van. Nem egy Racing ellen kell megmutatni,hogy valaki klasszis játékos, és nem 5ből 5 tizenegyest kell beverni.House írta:Óriási szerencsénk, hogy Ronaldo képes leblokkoli a fontos tétmeccseken. Ha akár egyszer is úgy találja el a labdát a ziccereinél, nem örülnénk ennyire, szvsz. Emellett megjegyezném, hogy aki ennyire nem képes teljesítményt nyújtani hasonló meccseken, azt nem nevezném egyenlőre klasszisnak.
Noha messze van, én igencsak tartok attól az időszaktól ami majd akkor következik be, amikor Xavi visszavonul, bár ez még odébb van azért. Iniestában is bőven van még egy 7-8 év is talán. Viszont Villát nem sorolnám ide. Amennyi helyzetet kihagy, azt már kicsit soknak tartom. Nem mondom, jól jön néha, de a helyzetei 60%-át kihagyja.visca el barca írta:pique, cesc, busq, messi, thiago, pedrito, alexis, mind 22-24 évesek, ezekben a sracokban boven van még 6-8 jó év, szoval akkor sem leszek pánikban ha olyanok kopnak majd egyszer ki mint, xavi, alves, iniesta, villa...
és akkor a varázscilinderről, ahol olyanok vannak mint sergi roberto, kis dos santos, cuenca, deulofeu, montoya, muniesa még nem is beszéltunk..