Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Replay írta:Mindenki Messi masodik sargajarol beszel, de arrol Mr. Mourinho is megfeledkezik, hogy az o csapatabol ket embert kellett volna kiallitani paros labbal valo becsuszasert.
Jah!G.Gabe írta:Szterintem Fortunát is lefizettük
[/url]Ezzel a videóval nem lehet betelni. Fantasztikus.
Szterintem Fortunát is lefizettük
[/url]ezértVaratrix írta:Ezt most miért éneklik?Robcsyy írta:Por qué ?! 0:33-tólNem értem...

költői túlzás volt a diktatúra szó azért sry.Andris írta:ultrasur írta: a diktatúra szót pedig nagyon rosszul használod.
Mindig éneklik bl döntő után is ment Londonban, ha viszont irónia volt,akkor nem éreztem sorry.Varatrix írta:Ezt most miért éneklik?Robcsyy írta:Por qué ?! 0:33-tólNem értem...
Ezt most miért éneklik?Robcsyy írta:Por qué ?! 0:33-tól
1 köszi!ultrasur írta:1.Grat. Győzni a bernabeuban nagy siker.
2.Szerintem a futball halott. Majd írok erről részletesebben egy blog bejegyzést.
3."ez az óriási előnyünk a világgal szemben. és ezt soha senki nem fogja tudni ledolgozni. "
Nehogy azt hidd. Hamarabb lesz vége a rövid passzos diktatúrának mind hinnéd.
De jelenleg még ti vagytok az elsők az tény. És ennek örüljetek és élvezzétek.

Hát bizony Ronaldo növelhette 1-0 után az előnyt, illetve a második félidő elején megszerezhette volna a vezetést, de szerencsére nem így lett. Igazából annyira nem ment neki, h ha nála volt a labda, teljesen nyugodt voltam, mert tudtam, abból nem lesz semmi...House írta:Óriási szerencsénk, hogy Ronaldo képes leblokkoli a fontos tétmeccseken. Ha akár egyszer is úgy találja el a labdát a ziccereinél, nem örülnénk ennyire, szvsz. Emellett megjegyezném, hogy aki ennyire nem képes teljesítményt nyújtani hasonló meccseken, azt nem nevezném egyenlőre klasszisnak.