lluisllach89 írta:De egyszerűen gyengébb játékosok alkotják a Real Madrid keretét. Aki a támadásrt felelne, az a semmi különleges képességgel nem rendelkező Xabi Alonso, plusz a lendületes, de nem világklasszis Di Maria és Özil, akik képesek eltűnni. Plusz ott van Ronaldo és Benzema, akik a legnagyobb fegyverek lehetnének, de előbbinek nem ment.
ebbol is latszik, h murinnyó milyen jo edzo, nélkule sehol nem lennének, illetve de, vhol 6 ponttal mogottunk.
épp azt mondta haver is, akivel tegnap néztem a meccset (ő milan szurkolo), hogy a madrid keretét, casillast és ronaldot kivéve abszolut B kategorias jatekosok alkotják.
marcelo, pepe, coentrao, khedira, di maria, özil, benzema, higuain egyik sem klasszis, és bár fiatalok, soha nem is lesznek azok.
hálIstennek rettenteon gyengen igazolnak, megvesznek minden tehetséget, aztan egyikbol sem lesz semmi. sahin, coentrao meg még ki tudja ki mindenki.
ezenkivul tegnap fejben is megaláztuk őket, hiába voltak rápörögve a meccsre, ennyit tudnak jelenleg. kiscapatokat alázzák, de ha komoly meccs van, sehol nincsennek. a bl-ben, egyetlen eselyuk, h masik agra kerulnek mint mi, aztan a dontoben egy meccsen talán jobbak lehetnek.
tegnaprol:
valdesnek köszönhetoen az eselyt is megkapták, ha cr beveri a helyzetét, 2-0-ról sztem megvan nekik a meccs...
mi kb 1-2 után, vhol a 60. perc tájékán kezdtuk el a sajat jatekunkat jatszani onnantol már tudtam h megvan a meccs...
kicsit kitekintve a jövőre, sztem még 2-3 idényig 1000% h jobbak leszünk náluk. egyszeruen annyival jobb a jatekoskeretük, h csoda kellene ahhoz h felénk kerekedjenek, bármiben is.
abidalnak, meg puyolnak kell találni egy méltó utódot, és 5 évre megvan a csapatunk.
pique, cesc, busq, messi, thiago, pedrito, alexis, mind 22-24 évesek, ezekben a sracokban boven van még 6-8 jó év, szoval akkor sem leszek pánikban ha olyanok kopnak majd egyszer ki mint, xavi, alves, iniesta, villa...
és akkor a varázscilinderről, ahol olyanok vannak mint sergi roberto, kis dos santos, cuenca, deulofeu, montoya, muniesa még nem is beszéltunk..
ez az óriási előnyünk a világgal szemben. és ezt soha senki nem fogja tudni ledolgozni.
KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER A SRÁCOKNAK A GYŐZELMET!