Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Andris
Adminisztrátor

2011.12.11. 14:23:49

ultrasur írta:1.Grat. Győzni a bernabeuban nagy siker.
2.Szerintem a futball halott. Majd írok erről részletesebben egy blog bejegyzést.
3."ez az óriási előnyünk a világgal szemben. és ezt soha senki nem fogja tudni ledolgozni. "

Nehogy azt hidd. Hamarabb lesz vége a rövid passzos diktatúrának mind hinnéd.
De jelenleg még ti vagytok az elsők az tény. És ennek örüljetek és élvezzétek.
1 köszi!
2 madridban talán, mi bitang jól játszottunk most is, általában is.
3 már most hosszabb ideje uraljuk a világot, mint bárki hitte volna, ráadásul a világ összes csapata egyre jobban próbál ránk hajazni. ha nézel focit madridon kívül, nagyon feltűnő, hogy mindenki ebbe az irányba halad. talán nem mi általunk, de a rövidpasszos játék hosszútávon is a csúcson marad.
a diktatúra szót pedig nagyon rosszul használod.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.11. 14:14:53

Tegnap egyik fél sem játszott jól önmagához képest. Az 1. perces gól után a Madrid egyértelműen érvényesített az akaratát, és bizony ha Ronaldo berúgja azt a ziccert, szerintem max az 1 pont lett volna meg. De szerencsére elrontotta. Alexis gólja után szerintem már mi uraltuk a meccset. Közel sem domináltunk annyira mint korábban , pl az 5-0-nál, talán az utolsó 20 percben. És ez annak köszönhető hogy jobb lett a Real, ezt hiba lenne nem elismerni. Erősödtek, de ezzel együtt is még jóval előrébb tartunk mint ők, és egyszerűen jobb csapat vagyunk, de jobbak voltunk ez előtt a meccs előtt is, annak ellenére hogy nem produkáltunk tökéletes őszt. Ez csakis a motivációnak köszönhető, ami egy kicsit megkopott, de nem tűnt el, ezt láthattuk tegnap is, mert felálltunk a korai gól után, és ismét nyerni tudtunk.
Nagy hiba lenne most ismét visszazökkenni a kicsit kényelmesebb klasszikus előtti tempóba. Kamatoztatni kell a tegnapi sikert, és újra egy motivált Barcát akarok látni. Most egy jó ideig nem szabad pontot vesztenünk a bajnokságban, mert továbbra is lépéselőnyben van a Real, de a lélektani előny nálunk van!

Egyébként pedig ha nem is teljesen, de jóval szimpatikusabban tűrték tegnap a vereséget!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.11. 14:05:54

LG
Az Év fórumozója 2016

2011.12.11. 13:58:29

House írta:Óriási szerencsénk, hogy Ronaldo képes leblokkoli a fontos tétmeccseken. Ha akár egyszer is úgy találja el a labdát a ziccereinél, nem örülnénk ennyire, szvsz. Emellett megjegyezném, hogy aki ennyire nem képes teljesítményt nyújtani hasonló meccseken, azt nem nevezném egyenlőre klasszisnak.
Hát bizony Ronaldo növelhette 1-0 után az előnyt, illetve a második félidő elején megszerezhette volna a vezetést, de szerencsére nem így lett. Igazából annyira nem ment neki, h ha nála volt a labda, teljesen nyugodt voltam, mert tudtam, abból nem lesz semmi...
A másik, a Madrid többször is rúghatott jó helyről szabadrúgás, de Cé mindet beletette a sorfalba. Mondjuk úgy a 3-at, 4-et már igazán átengedhette volna vkinek, de ez legyen a Madrid problémája. :roll:

Még maradt 3 pont hátrány, de lélektanilag most előnyben vagyunk, elméletileg. De ha a Madrid továbbra is magabiztos lesz a kis csapatok ellen, mi meg továbbra is bukdácsolunk, akkor ez is kevés lehet. Azért most számítok rá, h egy kicsit megzuhannak, és jönni fog 1-2 pontvesztés nekik a közeljövőben, talán a vezetést is átvehetjük.
ultrasur
Madridista

2011.12.11. 13:57:39

1.Grat. Győzni a bernabeuban nagy siker.
2.Szerintem a futball halott. Majd írok erről részletesebben egy blog bejegyzést.
3."ez az óriási előnyünk a világgal szemben. és ezt soha senki nem fogja tudni ledolgozni. "

Nehogy azt hidd. Hamarabb lesz vége a rövid passzos diktatúrának mind hinnéd.
De jelenleg még ti vagytok az elsők az tény. És ennek örüljetek és élvezzétek.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.12.11. 13:54:14

Por qué ?! 0:33-tól :lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.12.11. 13:52:01

Nem igazán értem ezeket a megjelenő címeket: "A Barca még mindig a világ legjobbja" Miért is? Ha nyert volna a madrid 1 meccsen, akkor ők lettek volna a legjobbjai az egész földkerekségnek? Horváth Feri(a foci világ czollner gyulája) végig a madrid fenekét polírozta, ám miután vezettünk, már ez a folyamat valahogy eltűnt.. milyen érdekes. Kit érdekel, hány meccs óta veretlen a madrid, mi elmúlt években milyen sorozatokat állítottunk fel? ennyi.

Gyerekek, 2008 óta számtalan nagy címet, serleget nyertünk, majd ha sorozatban nyerik a bajnokságot, 3 év alatt 2 BL címet, és a többit ne is soroljam, az emberek, drukkerek ámulnak és bámulnak a játékukon, akkor esetleg, de addig ez a cím, egy óriási vicc számomra, hozzá nem értés tetőfoka. ez egy meccs volt a sok közül, 1-el pedig nem lehet a világot megváltani.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.11. 13:48:46

House írta:Óriási szerencsénk, hogy Ronaldo képes leblokkoli a fontos tétmeccseken. Ha akár egyszer is úgy találja el a labdát a ziccereinél, nem örülnénk ennyire, szvsz. Emellett megjegyezném, hogy aki ennyire nem képes teljesítményt nyújtani hasonló meccseken, azt nem nevezném egyenlőre klasszisnak.
Így van. Nem egy Racing ellen kell megmutatni,hogy valaki klasszis játékos, és nem 5ből 5 tizenegyest kell beverni.
House
Entrenador del Barça

2011.12.11. 13:48:02

visca el barca írta:pique, cesc, busq, messi, thiago, pedrito, alexis, mind 22-24 évesek, ezekben a sracokban boven van még 6-8 jó év, szoval akkor sem leszek pánikban ha olyanok kopnak majd egyszer ki mint, xavi, alves, iniesta, villa...

és akkor a varázscilinderről, ahol olyanok vannak mint sergi roberto, kis dos santos, cuenca, deulofeu, montoya, muniesa még nem is beszéltunk..
Noha messze van, én igencsak tartok attól az időszaktól ami majd akkor következik be, amikor Xavi visszavonul, bár ez még odébb van azért. Iniestában is bőven van még egy 7-8 év is talán. Viszont Villát nem sorolnám ide. Amennyi helyzetet kihagy, azt már kicsit soknak tartom. Nem mondom, jól jön néha, de a helyzetei 60%-át kihagyja.
Gratulálok a csapatnak, és főleg Puyolnak, aki húzóemberként nagyon sokat ütött a latba, valamint Valdesnek, hogy nem tört meg az óriási hibája után!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
bence0514
Barça B

2011.12.11. 13:32:17

Sziasztok!
Aki tud az dobjon már egy HD minőségű összefoglalót a meccsről,mert letöltöm és beteszem egy mappába majd :)
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.12.11. 13:26:52

Sanama írta:Kaká az egyetlen ember,akinek örülnék a Realból,ha itt lenne, még akkor is,ha nincs csúcsformában. Emberileg kiemelkedik abból a csapatból.
http://www.youtube.com/watch?v=l0UoKIRmdKE

Azért ez nem volt túl sportszerű megmozdulás tőle... :roll: :?
Kép
House
Entrenador del Barça

2011.12.11. 13:25:28

Óriási szerencsénk, hogy Ronaldo képes leblokkoli a fontos tétmeccseken. Ha akár egyszer is úgy találja el a labdát a ziccereinél, nem örülnénk ennyire, szvsz. Emellett megjegyezném, hogy aki ennyire nem képes teljesítményt nyújtani hasonló meccseken, azt nem nevezném egyenlőre klasszisnak.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.11. 13:19:07

lluisllach89 írta:De egyszerűen gyengébb játékosok alkotják a Real Madrid keretét. Aki a támadásrt felelne, az a semmi különleges képességgel nem rendelkező Xabi Alonso, plusz a lendületes, de nem világklasszis Di Maria és Özil, akik képesek eltűnni. Plusz ott van Ronaldo és Benzema, akik a legnagyobb fegyverek lehetnének, de előbbinek nem ment.
ebbol is latszik, h murinnyó milyen jo edzo, nélkule sehol nem lennének, illetve de, vhol 6 ponttal mogottunk.
épp azt mondta haver is, akivel tegnap néztem a meccset (ő milan szurkolo), hogy a madrid keretét, casillast és ronaldot kivéve abszolut B kategorias jatekosok alkotják.

marcelo, pepe, coentrao, khedira, di maria, özil, benzema, higuain egyik sem klasszis, és bár fiatalok, soha nem is lesznek azok.

hálIstennek rettenteon gyengen igazolnak, megvesznek minden tehetséget, aztan egyikbol sem lesz semmi. sahin, coentrao meg még ki tudja ki mindenki.

ezenkivul tegnap fejben is megaláztuk őket, hiába voltak rápörögve a meccsre, ennyit tudnak jelenleg. kiscapatokat alázzák, de ha komoly meccs van, sehol nincsennek. a bl-ben, egyetlen eselyuk, h masik agra kerulnek mint mi, aztan a dontoben egy meccsen talán jobbak lehetnek.

tegnaprol:

valdesnek köszönhetoen az eselyt is megkapták, ha cr beveri a helyzetét, 2-0-ról sztem megvan nekik a meccs...

mi kb 1-2 után, vhol a 60. perc tájékán kezdtuk el a sajat jatekunkat jatszani onnantol már tudtam h megvan a meccs...

kicsit kitekintve a jövőre, sztem még 2-3 idényig 1000% h jobbak leszünk náluk. egyszeruen annyival jobb a jatekoskeretük, h csoda kellene ahhoz h felénk kerekedjenek, bármiben is.

abidalnak, meg puyolnak kell találni egy méltó utódot, és 5 évre megvan a csapatunk.

pique, cesc, busq, messi, thiago, pedrito, alexis, mind 22-24 évesek, ezekben a sracokban boven van még 6-8 jó év, szoval akkor sem leszek pánikban ha olyanok kopnak majd egyszer ki mint, xavi, alves, iniesta, villa...

és akkor a varázscilinderről, ahol olyanok vannak mint sergi roberto, kis dos santos, cuenca, deulofeu, montoya, muniesa még nem is beszéltunk..

ez az óriási előnyünk a világgal szemben. és ezt soha senki nem fogja tudni ledolgozni.

KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER A SRÁCOKNAK A GYŐZELMET!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.11. 12:38:23

Kaká az egyetlen ember,akinek örülnék a Realból,ha itt lenne, még akkor is,ha nincs csúcsformában. Emberileg kiemelkedik abból a csapatból.
A tegnapi Pique-s momentum mehetne nyugodtan Fair play reklámba, vagy akárhova.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.12.11. 12:32:31

Nem Ede72 írta:Hát nem igazából értem ezt a hsz-t.
Én nagyon örültem mikor a madrid leszerződtette KAKA-t mert a Milan-ban sem tartottam egy nagy focistának, a madridban meg egyenesen nulla..nehogy már hasra essél attól, hogy avizes füvön (egyszer) megkerülte Piquet. Cselt még sokat nem láttam, tőle, az meg hogy van egy.két jó passza meccsenként az meg nem túl sok...ami a mérkőzést illeti, nagyon sima volt, főleg az augusztusi szuperkupa meccsekhez mérten.
Hát pedig igaza van Andrés G. H.-nak. Kaká nem csak tegnap mutatott parádés teljesítményt. Szinte bármikor becserélik, lendületet visz a Madrid játékába. Eközben meg Mou játszatja az "agyonsztárolt" Özil gyereket, aki idén nem valami fényes. Kaká nem csak a mutatott játékával tűnt ki tegnap, hanem a mentalitásával is: harcolt, küzdött. Nagyon tetszett a jelenet amikor felsegítette Piquét, mert ez határolja el a többi Real játékostól. Csak pozitívan tudok hozzáálni Kakához, még akkor is ha soha nem lesz a Milános önmaga. Az egyetlen ember nálam is aki idézi a régi Brazil futballt. Szurkolok, hogy mihamarabb eligazoljon a Realból!
Nem Ede72 írta: Alexis végre kezd rátalálni a tavalyi játékára, amit az Udineseben nyújtott.
Szvsz nem rátalál, csak sérült volt. Amikor játszott nem okozott csalódást.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.11. 12:24:33

Amúgy szerintem is eléggé fel voltak spannolva, erre még be is találtak, felrobbant a Bernabeu, és úgy hajtottak hogy az valami hihetetlen.

De egyszerűen gyengébb játékosok alkotják a Real Madrid keretét. Aki a támadásrt felelne, az a semmi különleges képességgel nem rendelkező Xabi Alonso, plusz a lendületes, de nem világklasszis Di Maria és Özil, akik képesek eltűnni. Plusz ott van Ronaldo és Benzema, akik a legnagyobb fegyverek lehetnének, de előbbinek nem ment.

És ha le is kell támadniuk, kimerülnek. És akkor mit tegyenek, mikor olyan zsugások teszik a labdát mint Xavi, Iniesta, Messi, Fábregas, Alexis, Alves? Egyszerűen nincs egy szinten a két keret, ezt be kell látni.

Persze ettől függetlenül nyerhetnek akárhol, mert egy meccsen bármi lehet. A bajnokságban a tavaszunk mindig jobb, remélem nem jön most a februári mélyrepülés. Ha idegenben feljavulnánk, akkor meg lehet a Liga is akár. Annyi szerencsénk még legyen, hogy ne döntőzzünk velük idén, és akkor egész szép szezonunk lehet :wink:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Nem Ede72
Jugador del Barça

2011.12.11. 12:11:44

AndrésGerardHernandez írta:Hát, én azt mondom baromira nagy mákja volt a Barcának, hogy Műr*ngyó még mindig a real edzője. Ha ezt a keretet egy más hozzáállású edző kaparintja kezeibe és kreatív irányba indultak volna, most megkockáztatom nem lenne katalán hegemónia. Ezt pedig az mondatja velem, hogy miután behozták Kakát mit mutatott. Jó, nem kell hasra esni sem az összteljesítményétől, sem az eredményességétől, de a hozzáállása... le a kalappal. Ő bizony még mindig AZ a Kaká. Az a csel Piqué mellett úgy, hogy közben a nyakán lógott még valaki. Remélem eligazol és megmutatja még nekünk, hogy milyen is az igazi brazil mentalitás. Érdekes módon, most ő az egyetlen játékos akit igazán el tudnék képzelni Villa helyén a Barcában, aki talán nem kopna el egy év után. Kár érte...
Hát nem igazából értem ezt a hsz-t.
Én nagyon örültem mikor a madrid leszerződtette KAKA-t mert a Milan-ban sem tartottam egy nagy focistának, a madridban meg egyenesen nulla..nehogy már hasra essél attól, hogy avizes füvön (egyszer) megkerülte Piquet. Cselt még sokat nem láttam, tőle, az meg hogy van egy.két jó passza meccsenként az meg nem túl sok...ami a mérkőzést illeti, nagyon sima volt, főleg az augusztusi szuperkupa meccsekhez mérten.
Viktor barátunk, bemutatta évi egyszeri labdaeladását (reméljük idén nem lesz több) és a mardid ezt a lélaktani előnyt sem tudta kihasználni.
A második félidőben csak nyomozták a lebdát (már megint) és hogy C Roni, sokadik fontos meccsén nyújt szánalmas teljesítményt, az legyen az ő bajuk...
Persze most jönnek, hogy Mesit ki kellett volna állítani, (ez évi első és második szabájtalansága volt...), de persze arról megint nem beszélnek, hogy a rettenetesen színpatikus Pepe, Ramos, Marcelo hármasnak megint volt legalább 6 olyan páros lábbal nyújtott becsúszása, amiért egyből pirosat kellett volna kapniuk....hát azért valljuk be, [auto_cenzúra] dolog lehet állandóan csak rohangálni a labda után, mint az oviban a gyerekek.
Iniesta zseniális volt, Alexis végre kezd rátalálni a tavalyi játékára, amit az Udineseben nyújtott.
Jók vagyunk, na!!
Már csak a kis csapatok elleni agyonra nyert meccseket kell, könnyebben abszolválnunk, és megint miénk lesz a bajnokság.!!
Forca Barca!!
Mikaos
Director del Fútbol

2011.12.11. 11:55:00

Mourinho és a Madrid játékosainak emberibb viselkedése csakis egyetlen dolognak köszönhető: a vesztett pontok tekintetében az élen állnak.
Biztos vagyok benne, hogyha tegnap mi érkezünk 6 pont plusszal, akkor lett volna rugdalózás, 2 madridi piros lap, és Mou a meccs után csak a bíróról beszélt volna.
Szó sincs pálfordulatról.

Egyébként a meccset jól kezdte a Madrid (a gól mellett is). Folyamatosan letámadták a védőinket, állandó nyomás alá helyezték a középpályásokat is. De ez az, amit nagyon nehéz bírni 90 percen keresztül.

Ronaldo meg hozta a szokásosat: nagy meccsen képtelen jól játszani. Teljesen haszontalan volt. Mondjuk szerintem általában is az szokott lenni bármilyen meccsen, csak az 1 gólját (és 11-esét) mindig belövi, ezért nem szokás beszélni az ő teljesítményéről érdemben.
Nem is értem az összehasonlításokat Messi-vel. A gólok tekintetében alapból fura (kevesebb akciógól), a játékban meg totálisan szürke, emberileg meg...
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.12.11. 11:47:59

Hát, én azt mondom baromira nagy mákja volt a Barcának, hogy Műr*ngyó még mindig a real edzője. Ha ezt a keretet egy más hozzáállású edző kaparintja kezeibe és kreatív irányba indultak volna, most megkockáztatom nem lenne katalán hegemónia. Ezt pedig az mondatja velem, hogy miután behozták Kakát mit mutatott. Jó, nem kell hasra esni sem az összteljesítményétől, sem az eredményességétől, de a hozzáállása... le a kalappal. Ő bizony még mindig AZ a Kaká. Az a csel Piqué mellett úgy, hogy közben a nyakán lógott még valaki. Remélem eligazol és megmutatja még nekünk, hogy milyen is az igazi brazil mentalitás. Érdekes módon, most ő az egyetlen játékos akit igazán el tudnék képzelni Villa helyén a Barcában, aki talán nem kopna el egy év után. Kár érte...
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.11. 11:47:46

A Real ott cseszte el tegnap szerintem,hogy az góljuk után azt hitték itt már minden az övék. Pedig az volt aztán csak 1 talált gól. Azt hitték ők a janik.Leültek, a Barca nem adta fel, és kijött megint csak a 2 csapat közti difi.

Kérdem én, a nagy Ronaldo, aki a világ legjobbja, ilyenkor hol van? 2x hallottam a nevét, 2 ziccert hagyott ki.

Vicces,hogy ha ez után a meccs után kéne aranylabdát adni, nálam Iniesta kapná :)

A Barcánál talán Cesc lógott ki, ő volt elbújva a legjobban, nem tudom,hogy ez most a Real emberfogását dicséri-e vagy sem,de a lényeg,hogy berámolt egyet ő is.

Alves,Iniesta,Sanchez de Messi is nagyot játszott , és persze Puyol, na meg VV :D

A kedvencem amúgy az, hogy Xavi góljára azt mondják,hogy "makk faktor sosem ér véget, berosálnak". Kérdem én, az első gólnál mi volt? (ez most komoly kérdés.)

ui: És hatalmas húzás volt,hogy az eddig nem minden esetben megbízható 3-4-3mat meg merte húzni Pep!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2011.12.11. 11:48:38-kor.
Andris
Adminisztrátor

2011.12.11. 11:38:49

Subinho írta:Bocs ha már volt!
Madridista: http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11834

"Az elmúlt hetekben bombaformában futballozó, önbizalommal teli Blancókat mintha kicserélték volna. A harmadik bekapott gól után már csak sétálgattak a pályán, és kétségbeesetten védekeztek a felszabadultan focizó Barca játékosok ellen...
A végeredmény sajnálatos módon még hízelgő a Real Madridra nézve, minden madridista felsóhajtott a hármas sípszó után. Végre vége...
A mérkőzés rávilágított a két csapat és keret közötti legnagyobb különbségre: a mentális állapotra. A Barca megmutatta, hogy kell egy hirtelen kapott pofontól felállni, és megfordítani egy mérkőzést. A Real Madrid játékosai ezzel szemben egyetlen dolgot mutattak meg: még mindig rettegnek a Barcától. Márpedig így szinte lehetetlen ellenük győzni."
:lol:
Hihetetlen, hogy ennyire nélkülözi egy cikkíró az objektivitást. Ők ismerik a játékosaikat, hát biztos be is voltak tojva, ha azt mondják. De ha halált megvető bátorsággal jönnek ki, akkor is olyan óriási a technikai fölényünk, és annyival jobb a játék amit játszani próbálunk... Egyébként meg szerintem az első 30 percben dagadtak az önbizalomtól, osztán mégse tudtak semmit se tenni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
levproff
Director del Fútbol

2011.12.11. 11:13:36

Remélem chrissjr majd kiemeli párszor, hogy a 3. gólnál Fabregas szinte a saját tizenhatosától indult, és félpályától milyen sprintet nyomott a fejesgólja előtt. :mrgreen:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.12.11. 11:12:28

A meccshez: Sztem egyik csapat sem játszott igazán jól, de maga a meccs így is nagyon jó volt. Úgy gondolom, a harmadik gólunkig abszolút nyitott volt minden, ott aztán már lélekben feladta a Madrid.

Ha madridista lennék, én mindenképpen elővenném a kritikán alul teljesítő CR-t. Nagy helyzeteket rontott, az ígéretes szabadrúgásokat belerúgta simán a sorfalba, nagyon gyenge volt! A világ második legjobb játékosától többet várna az ember, nem is kicsit! :roll:

Nálunk viszont Messi nagyon jól játszott. A gól nem jött össze, de a gólpassz igen, végig aktív volt. Mellette ki kell emelni Alexis Sanchezt, aki nagyon tetszett, na meg persze Iniestát, aki a második félidőben parádézott.

Madridi részről sztem Benzema tolta nagyon jól(bár a 3. gólunk után ő is szétcsúszott), sztem Özil sem volt rossz, amíg pályán volt, és számomra meglepően jó volt Kaka, a beállása után, szinte akkor már csak ő veszélyeztetett a RM-ból. Cé, és Di Maria viszont sztem gyengék voltak.

A bírónak ezen a meccsem nem jutott fő szerep szerencsére, lehet, h voltak tévedései, de olyanra, ami befolyásolta volna döntően a meccs kimenetelét nem emlékszem.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.12.11. 10:54:19

Elolvastam Jo5é nyilatkozatát. Most nem volt olyan vészes, de azért hozta a formáját. Igazából azon rökönyödtem meg, hogy csakis a szerencsére fogta a győzelmünket. Igaz, hogy a 2. gólunk nagy szerencse volt, de az elfelejti, hogy az ő góljuk is legalább akkora.
Meg hogy: ha C ezt berúgja, meg azt befejeli akkor 3-2re meg 2-1re mentek volna... Hát baszki, szerintem neki pont nem kellene elmagyarázni, hogy a fociban nincs ha.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
noname
Llegenda del Barça

2011.12.11. 10:53:35

Van egy olyan érzésem h a legközelebbi Clasicon megint megy majd az aprítás. Idén a Real játéka már egész jól működött, azt gondolták h győzhetnek játékban, brutalitás nélkül. Kiderült h nem. Így a legközelebbi meccsen megint a "biztosabbik" módszerre bízzák a dolgot. Mindenesetre nagyon fontos volt ez a győzelem. Nekünk pont kellett a klubVB előbb. A Realt pedig demoralizálta. Ráadásul a Realnak nemsokára lesz idegenben Sevillában meccse. Idén ott nem sok babér termett senkinek. Remek lehetőség lesz egy újabb pontvesztésre. 8)
A Fifa egy szégyen
Válasz küldése