Bajnoki Mérkőzések
Ma egy magabiztos győzelmet várok a csapattól. Úgy sejtem úgy fogunk felállni ahogy a marca is írja. Az Espanyol 2 szélsőjére oda kell majd figyelni, úgyhogy remélem Alves rendesen fog majd visszazárni.
Kemény bekkelés lesz az tuti..
Vamos!
Kemény bekkelés lesz az tuti..
Vamos!
- Capon
- Llegenda del Barça
Ha a Boixosra gondolsz, akkor most már ők is járhatnak hazai meccsekre. Ugye Rosell tárgyalt velük és engedményeket adott vagy fog adni nekik.barca 1986 írta:http://www.youtube.com/watch?v=XPYksaOB ... e=youtu.be
legalább idegenbe elmehetnek csórikáim
jó látni, h nem csak színházba járó bennszülöttek Barca-szurkolók
Mondjuk fogalmam nincs holt tart a dolog jelen pillanatban.
Egyébként meg mi ez a 21:30-as kezdés? Csak engem ért váratlanul?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
http://www.youtube.com/watch?v=XPYksaOB ... e=youtu.be
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
ez az a meccs minden évben,amivel kapcsolatban semmi elvárásom nincs a győzelem mikéntjét illetően,csak legyen meg a három pont.
biztos vagyok benne,hogy az espanyol megint baromi kellemetlen stílusban játszik majd,komolyabb keménykedések is benne vannak a pakliban.
az a baj ezzel a párharccal,hogy mivel az espanyol alapvetően nem egy komoly csapat,így szerintem mi nem tudunk annyira rápörögni a meccsre, hiába rangadó. az espanyol viszont az örök második,az 'elnyomott' szerepéből óriási erőt merít,és képesek szinte mindig a legjobbjukat nyújtani.
a sport szerint a lehető legerősebb kezdőnkkel állunk fel, remélem rendben lesz a motiváció a srácoknál,biztos látták tegnap a madridot,nem engedhetjük meg a pontvesztést.
biztos vagyok benne,hogy az espanyol megint baromi kellemetlen stílusban játszik majd,komolyabb keménykedések is benne vannak a pakliban.
az a baj ezzel a párharccal,hogy mivel az espanyol alapvetően nem egy komoly csapat,így szerintem mi nem tudunk annyira rápörögni a meccsre, hiába rangadó. az espanyol viszont az örök második,az 'elnyomott' szerepéből óriási erőt merít,és képesek szinte mindig a legjobbjukat nyújtani.
a sport szerint a lehető legerősebb kezdőnkkel állunk fel, remélem rendben lesz a motiváció a srácoknál,biztos látták tegnap a madridot,nem engedhetjük meg a pontvesztést.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Első bajnoki a szezonban, ráadásul rangadó, de elég csendes a topik
Nagyon fontos meccs a a városi rivális gyönyörű stadionjában, kemény taktikus harcra számítok, s ahogy előttem ozsiék írták innen minden meccs egy kis döntő, s nagyon fontos a 3pont!
Az Espanyol főleg otthon nagyon veszélyes, így nem lesz egyszerű dolgunk!A győzelem főleg ilyenkor egy nagy szünet után a legfontosabb, így ha csak 1 gólocskával is de nyerni kell!Hajrá

Nagyon fontos meccs a a városi rivális gyönyörű stadionjában, kemény taktikus harcra számítok, s ahogy előttem ozsiék írták innen minden meccs egy kis döntő, s nagyon fontos a 3pont!
Az Espanyol főleg otthon nagyon veszélyes, így nem lesz egyszerű dolgunk!A győzelem főleg ilyenkor egy nagy szünet után a legfontosabb, így ha csak 1 gólocskával is de nyerni kell!Hajrá

-
- Director del Fútbol
Full adom az utolsó 10 perceket, így is csak mákkal tudtak velünk mit kezdeni, Villa helyzete Valenciában, Messi kapufa a Colosseumban, illetve Messi gól a San Mamesben.
A közös az az, amit írtál. Baromi gyenge produkciók észvesztő menekülése, jó utolsó 10 percekkel. Miért nem lehet így játszani végig? Miért ekkor esik le mindenkinek hogy már az X is blama lenne?
Nem szeretném az idei idegenbeli forgatókönyvet, azt szeretném hogy MI találjunk be elsőként.
Mert ha behúzzuk ma, akkor konkrétan a lehető leghatározottabban nyújtjuk be az igényünket a bajnoki címért, és lezárhatjuk a rossz idegenbeli formát, a két legnagyobb rivális idegenbeli legyőzésével.
Remélem látták a srácok a tegnapi Real meccset, akiknél jobbak vagyunk, ezért nem hagyhatjuk hogy ők örüljenek a végén.
A közös az az, amit írtál. Baromi gyenge produkciók észvesztő menekülése, jó utolsó 10 percekkel. Miért nem lehet így játszani végig? Miért ekkor esik le mindenkinek hogy már az X is blama lenne?
Nem szeretném az idei idegenbeli forgatókönyvet, azt szeretném hogy MI találjunk be elsőként.
Mert ha behúzzuk ma, akkor konkrétan a lehető leghatározottabban nyújtjuk be az igényünket a bajnoki címért, és lezárhatjuk a rossz idegenbeli formát, a két legnagyobb rivális idegenbeli legyőzésével.
Remélem látták a srácok a tegnapi Real meccset, akiknél jobbak vagyunk, ezért nem hagyhatjuk hogy ők örüljenek a végén.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- ozsimiki
- Adminisztrátor
hehe, azt hittem én sütöm ma először el ezt a döntős témátlluisllach89 írta:Kiszabott sokat kellett várni az év első döntőjére...

mint írtam a Madridi győzelmünk után,most már kb úgy kell felfogni az összes meccsünket,hogy mind 1-1 döntő.
Mai is az lesz,és ezúttal az x nem ér hosszabbítást, csak kudarcot kb.
Sok kérdésre választ kapunk, bízok a srácokban, motivációnak nagyon ott kell lenni,és nagy iramban kell kezdeni az első perctől kezdve.
Sokszor megfigyelhető,h amikor ég a ház,akkor jóval magasabb tempóra kapcsolunk,és szinte percenként nyílnak a lehetőségek, csak többnyire nem fért bele,hogy az azelőtti 70-80percben meg féllángon égtünk,így jöttek a pontvesztések.
Ma nem szabad ezt a luxust megengedni az ellenfélnek.
0-2 a tippem,
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Kiszabott sokat kellett várni az év első döntőjére...
Úgy érzem ma választ kapunk sok mindenre, illetve kis részben meghatározhatja a Ligát. Az egyik leghentesebb csapatnál, egy derbin kéne nyernünk idegenben, hogy maradjon a Real és köztünk a 3 pontos különbség, mert ha 5, vagy 6 lesz, akkor kevés esélyt látok arra hogy behúzzuk a Ligát.
Az Espanyol pedig baromira ki lett arra hegyezve, milyen ellenünk játszani. A tavalyi évet leszámítva emlékezhetünk az Henry, Messis fordításra, a De la Pena showra a Camp Nouból, vagy a 0-0-ra, ami a 09/10-s szezont ismét nyílttá tette.
Letámadás, szűkítés, faultok, és baromi gyors emberek,. Nem lesz könnyű.
Baromi egyszerű hogy mit kell tenni - lehet hülyén hangzik, de Madridban is ez volt a nyerő - tele kell rakni a középpályát a létező összes sztárral
Na de most komolyan. 4-3-3-al kezdve, ha gáz van, van plusz 1 Alves. Eleve közelebb vannak a szélsők is a középpálya közepéhez, mert az Espanyol taktikája szerint igen csak el lennének szigetelve.
Ezért létfontosságú hogy a lehető legközelebb legyenek egymáshoz a labdabiztos emberek. Formációtól függetlenül, alap a Busquets, Xavi, Iniesta, Fabregas, Messi, Sanchez, ha Init még kockázatos lenne szerepeltetni, akkor meg Thiago kezdene. Ha ez nem lenne elég, Alves is becsatlakozhat.
Igazából a nevek felsorolása után felesleges is folytatni a gondolatmenetet
Úgy érzem ma választ kapunk sok mindenre, illetve kis részben meghatározhatja a Ligát. Az egyik leghentesebb csapatnál, egy derbin kéne nyernünk idegenben, hogy maradjon a Real és köztünk a 3 pontos különbség, mert ha 5, vagy 6 lesz, akkor kevés esélyt látok arra hogy behúzzuk a Ligát.
Az Espanyol pedig baromira ki lett arra hegyezve, milyen ellenünk játszani. A tavalyi évet leszámítva emlékezhetünk az Henry, Messis fordításra, a De la Pena showra a Camp Nouból, vagy a 0-0-ra, ami a 09/10-s szezont ismét nyílttá tette.
Letámadás, szűkítés, faultok, és baromi gyors emberek,. Nem lesz könnyű.
Baromi egyszerű hogy mit kell tenni - lehet hülyén hangzik, de Madridban is ez volt a nyerő - tele kell rakni a középpályát a létező összes sztárral

Na de most komolyan. 4-3-3-al kezdve, ha gáz van, van plusz 1 Alves. Eleve közelebb vannak a szélsők is a középpálya közepéhez, mert az Espanyol taktikája szerint igen csak el lennének szigetelve.
Ezért létfontosságú hogy a lehető legközelebb legyenek egymáshoz a labdabiztos emberek. Formációtól függetlenül, alap a Busquets, Xavi, Iniesta, Fabregas, Messi, Sanchez, ha Init még kockázatos lenne szerepeltetni, akkor meg Thiago kezdene. Ha ez nem lenne elég, Alves is becsatlakozhat.
Igazából a nevek felsorolása után felesleges is folytatni a gondolatmenetet

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nem kérünk összeállításos tippeket,köszönjük
m.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Barça C
Sziasztok Kedves Barca-drukkerek!
Fehér zászlóval jöttem!
Remélem nem okozok nagy felháborodást, hogy madridistaként ideírok, de a segítségetekre lenne szükségem.
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e valamilyen olcsóbb jegylehetőséget az Espanyol-Barca meccsre. Édesapám Barcelonában van, de csak min. 100 eurós jegyeket árulnak. Ha valaki esetleg tud olcsóbb lehetőséget, kérem írjon nekem.
Köszönöm és kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok minden Barca-szurkolónak! (és kívánom, hogy a boldogságot a jövő évben ne a csapatotok eredményei hozzák... )
Fehér zászlóval jöttem!

Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e valamilyen olcsóbb jegylehetőséget az Espanyol-Barca meccsre. Édesapám Barcelonában van, de csak min. 100 eurós jegyeket árulnak. Ha valaki esetleg tud olcsóbb lehetőséget, kérem írjon nekem.
Köszönöm és kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok minden Barca-szurkolónak! (és kívánom, hogy a boldogságot a jövő évben ne a csapatotok eredményei hozzák... )
Endoscope irasabol valo idezet:
"Mert bő 10 perc múlva az addig Gárdonyi Géza könyvét olvasgató CR került újból 100as ziccerbe, de ez annyira meglepte, hogy 5 méterről, senkitől sem zavartatva melléfejelt. Ennyi bzdmg. Most erre mit lehet mondani? Azonkívül, hogy legszívesebben anyádba zavarnálak vissza? Mi kell még neked te díszmajom, hogy ne fosd össze magad, ha meglátod a gránátvörös-kék mezt, hm? Bírlak én öcsém, hidd el. Tényleg. De te vagy az élő példa a White Partykon Armaniban feszítő köcsögökre, akikről csak otthon, a sokat ígérő akció előtt derül ki, hogy meleg, mint az afrikai passzátszél." Hatalmas!
by: nepsport/real blog
http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... a_betonba/
"Mert bő 10 perc múlva az addig Gárdonyi Géza könyvét olvasgató CR került újból 100as ziccerbe, de ez annyira meglepte, hogy 5 méterről, senkitől sem zavartatva melléfejelt. Ennyi bzdmg. Most erre mit lehet mondani? Azonkívül, hogy legszívesebben anyádba zavarnálak vissza? Mi kell még neked te díszmajom, hogy ne fosd össze magad, ha meglátod a gránátvörös-kék mezt, hm? Bírlak én öcsém, hidd el. Tényleg. De te vagy az élő példa a White Partykon Armaniban feszítő köcsögökre, akikről csak otthon, a sokat ígérő akció előtt derül ki, hogy meleg, mint az afrikai passzátszél." Hatalmas!
by: nepsport/real blog
http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... a_betonba/
-
- Jugador d'estrella
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... tizmusert/
Remélem nem tiltott oldal. Nagyon szeretem ezt a blogot, szerintem nagyszerűen elmagyaráznak,illusztrálnak részletesen mindent, megéri elolvasni mert sok minden kiderül.
A lényeg, hogy a világ legjobb edzője az F.C. Barcelonánál van, és Pep Guardiolának hívják!
Remélem nem tiltott oldal. Nagyon szeretem ezt a blogot, szerintem nagyszerűen elmagyaráznak,illusztrálnak részletesen mindent, megéri elolvasni mert sok minden kiderül.
A lényeg, hogy a világ legjobb edzője az F.C. Barcelonánál van, és Pep Guardiolának hívják!
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
116 centis képátló,
Samsung LCD élmény,
Ideges Valdés bénázó
Kezdeti csúnya félmény.
Majd nekikezdtünk a csatának,
Nyomozta a zsugát a "fehér",
Alexis bezörgetett Casillasnak
A kedvem újfent kies és ledér.
A második félidőt Xavi szerencséje,
A lelkünket a lepattanó nyugtatta,
Majd Cesc fejesének eredménye
A Barcás programot futtatta.
Csodálatos madridi este,
Csendben honol a Cibeles,
A Rambla örömet keresve,
Mert a Barca megint sikeres!!!
K.
Samsung LCD élmény,
Ideges Valdés bénázó
Kezdeti csúnya félmény.
Majd nekikezdtünk a csatának,
Nyomozta a zsugát a "fehér",
Alexis bezörgetett Casillasnak
A kedvem újfent kies és ledér.
A második félidőt Xavi szerencséje,
A lelkünket a lepattanó nyugtatta,
Majd Cesc fejesének eredménye
A Barcás programot futtatta.
Csodálatos madridi este,
Csendben honol a Cibeles,
A Rambla örömet keresve,
Mert a Barca megint sikeres!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Büszke vagyok a srácokra, a meccstől azt kaptam amit vártam kicsit bekavart a korai RM gól, de hatalmas taktikai harc volt, s remek meccs!Iniesta-Xavi-Puyol hatalmasat nyomott le, Messitől és végre láttam védekezést is, az a 60 méter visszasprint Di Maríával gyönyörű volt!Fontos, hogy 3at rúgtunk, de ne felejtsük ha hozzák a meccsüket (vagy egy iksz ), akkor megint előttünk vannak!Értékes győzelem, s majd a klub VB után megint figyelni kell, mert az összes többi csapat ellen is 3 pontot lehet szerezni ahogy a tegnapi győzelem is 3 pontot ért, s rengeteg van hátra!És idén is a legfontosabb a Liga főleg hogy ez a 4ik lenne zsinórban, ehhez pszichésen rengeteget dobott remélem a fiúkon a tegnapi győzelem!Grat a srácoknak, megmutatták, hogy hihetetlen sokoldalúak vagyunk, s pep is remekül vizsgázott ismét!

Ennyire nyugodtan még sosem vártam a Classico-t.
És ennyire sosem voltam ideges egy Classico első perce után.
Azért voltam nyugodt a meccs előtt, amit a meccsen is viszontláttam (az első percet leszámítva). Ugyanis az ellenfél simán lehetett volna a Sociedad is (mielőtt félreértés lenne: ezt nem a Madrid, hanem a mi szemszögünkből mondom). Nem látszott volna jelentős különbség. Egyszerűen annyira uraljuk a meccseket, hogy az valami félelmetes. Ráadásul most egy borzasztó buta és egyben peches kezdés után sem látszott semmi megingás - ahogy Pep is nyilatkozta: még az óriásit hibázó Valdes is hű maradt végig a stílushoz, s nem vagdosta előre a labdákat.
Ez viszont lenyűgöző.
Újfent bebizonyosodott, hogy mi vagyunk a világ legjobbja (egyértelmű másodiknak tartom a mostani Madridot), bár ez szerintem akármilyen végeredmény esetén is tisztán látható. Egy szinttel feljebb vagyunk a labdarúgásban, és ez engem nagyon megnyugtat - de remélem, hogy a játékosaink korántsem érzik ezt.
És ennyire sosem voltam ideges egy Classico első perce után.
Azért voltam nyugodt a meccs előtt, amit a meccsen is viszontláttam (az első percet leszámítva). Ugyanis az ellenfél simán lehetett volna a Sociedad is (mielőtt félreértés lenne: ezt nem a Madrid, hanem a mi szemszögünkből mondom). Nem látszott volna jelentős különbség. Egyszerűen annyira uraljuk a meccseket, hogy az valami félelmetes. Ráadásul most egy borzasztó buta és egyben peches kezdés után sem látszott semmi megingás - ahogy Pep is nyilatkozta: még az óriásit hibázó Valdes is hű maradt végig a stílushoz, s nem vagdosta előre a labdákat.
Ez viszont lenyűgöző.
Újfent bebizonyosodott, hogy mi vagyunk a világ legjobbja (egyértelmű másodiknak tartom a mostani Madridot), bár ez szerintem akármilyen végeredmény esetén is tisztán látható. Egy szinttel feljebb vagyunk a labdarúgásban, és ez engem nagyon megnyugtat - de remélem, hogy a játékosaink korántsem érzik ezt.
Fecooo írta:őőő Judit vagy?Rinku írta:Bizony mondom néktek, skacok, soha rosszabb névnapi ajándékot!
A meccs egyszerűen leírhatatlan. Az érzések két véglete is kavarodott bennem, igazi rangadó volt!Mindvégig hittem a csapat győzelmében, hoztam a lelket a többiekbe, hogy meg fogjuk nyerni és meg is nyertük! Óriási volt! Nagyon büszke vagyok a srácokra!
Így kell játszania egy bajnokcsapatnak!
A nulláról felállni és megacélozódva lezárni a meccset! Maga volt a tökély a 2. félidő, ezt a meccset sem felejtem el egy hamar!
![]()
![]()
egyébként nagyon egyetértek! nem írtam a meccs előtt, de szerda óta szokatlanul nyugodt voltam, vhogy éreztem, h ezt a meccset be fogjuk húzni, nem tudom megmagyarázni, miért...![]()
tettem két mixet: egy sima és hendis győzelemre is, szóval bíztam a srácokban
Én is raktam mixet!

Vendégre simán 2.75 szorzó
6.000 ft Nyeremény 16.500 Ft

Hendikepről nagyon gondolkoztam 5.50 szorzó

De így is jó jött a plusz 10-es! Köszönöm fiúk a karácsonyi ajándékot!

FORZA BARCA
TE QUIERO BARCA
Árpi vagyok!Fecooo írta:őőő Judit vagy?![]()
![]()
egyébként nagyon egyetértek! nem írtam a meccs előtt, de szerda óta szokatlanul nyugodt voltam, vhogy éreztem, h ezt a meccset be fogjuk húzni, nem tudom megmagyarázni, miért...![]()

Nem mertem 10k-val meghúzni a meccset, mert akármit húzok meg, az rendszerint elmegy, szóval nem akartam az ördögöt festeni a falra... Elég sokat nyertem volna, de mindegy, nem rágódok rajta, örülök, hogy meg van a 3 pont, ismét helyreraktuk őket!

Vicces, hogy ezt is előre megmondtam.

Football, bloody hell. /SAF/
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én úgy vélem, nem a jobbik, hanem a kevesebbet hibázó csapat nyerte a meccset. De ez nem von le semmit az érdemeiből a Barcelonának, mivel megérdemelten nyert. Bár a játék nem a legmegfelelőbb volt, ez este ez is elég volt egy győzelemhez. Vannak hibáink, vannak mit kijavítani, de főleg fejben kéne topon tartani a fiúkat Guardiolának. Ha így lesz, az idei bajnokságot is behúzzuk!

őőő Judit vagy?Rinku írta:Bizony mondom néktek, skacok, soha rosszabb névnapi ajándékot!
A meccs egyszerűen leírhatatlan. Az érzések két véglete is kavarodott bennem, igazi rangadó volt!Mindvégig hittem a csapat győzelmében, hoztam a lelket a többiekbe, hogy meg fogjuk nyerni és meg is nyertük! Óriási volt! Nagyon büszke vagyok a srácokra!
A nulláról felállni és megacélozódva lezárni a meccset! Maga volt a tökély a 2. félidő, ezt a meccset sem felejtem el egy hamar!

egyébként nagyon egyetértek! nem írtam a meccs előtt, de szerda óta szokatlanul nyugodt voltam, vhogy éreztem, h ezt a meccset be fogjuk húzni, nem tudom megmagyarázni, miért...

Bizony mondom néktek, skacok, soha rosszabb névnapi ajándékot! 
A meccs egyszerűen leírhatatlan. Az érzések két véglete is kavarodott bennem, igazi rangadó volt!
Mindvégig hittem a csapat győzelmében, hoztam a lelket a többiekbe, hogy meg fogjuk nyerni és meg is nyertük! Óriási volt! Nagyon büszke vagyok a srácokra!
Hogy zeneileg fejezzem ki magam, a Barca tegnap felkapaszkodott ISMÉT (
) a Stairway to Heaven-re, a madrid meg szépen folytatta arrogáns, pökhendi, vesztes útját lefelé, a Highway to Hell-en!
VISCA EL BARCA! 

A meccs egyszerűen leírhatatlan. Az érzések két véglete is kavarodott bennem, igazi rangadó volt!

Hogy zeneileg fejezzem ki magam, a Barca tegnap felkapaszkodott ISMÉT (

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2011.12.11. 11:01:08-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
Sziasztok!
A karácsonyi ajándékom, már meg van a fiúktól!
Mindenki a Real Madridot tartotta favoritnak, de még is nyertünk!
Végre vissza kerültünk a trónra.
A sevilla meg remélem elüti a 3 ponttól a "nagy" Real Madridot!
A táblázat élén mi vagyunk, hiába voltak a számolgatások, 6 pont akár 9 pont.
Meg mutattuk a tegnapi napon a világnak, miért is hívnak minket FC Barcelonak!
FORZA BARCA!!!
A meccs előtt, Fifa11-en játszottam a PSP-én. Atletico Madrid ellen idegenben.
(Legenda nehézségen)
Azt kívántam ez legyen a Real ellen az eredmény. Nos az 1 gólt én kaptam, tiszta ideg voltam...... Aztán rúgtam 3-at! 1-3 lett a meccs!
Tudom túl sok köze nem volt az igazi meccshez, de gondoltam megosztom!
A karácsonyi ajándékom, már meg van a fiúktól!

Mindenki a Real Madridot tartotta favoritnak, de még is nyertünk!

Végre vissza kerültünk a trónra.
A sevilla meg remélem elüti a 3 ponttól a "nagy" Real Madridot!

A táblázat élén mi vagyunk, hiába voltak a számolgatások, 6 pont akár 9 pont.
Meg mutattuk a tegnapi napon a világnak, miért is hívnak minket FC Barcelonak!
FORZA BARCA!!!
A meccs előtt, Fifa11-en játszottam a PSP-én. Atletico Madrid ellen idegenben.
(Legenda nehézségen)
Azt kívántam ez legyen a Real ellen az eredmény. Nos az 1 gólt én kaptam, tiszta ideg voltam...... Aztán rúgtam 3-at! 1-3 lett a meccs!

Tudom túl sok köze nem volt az igazi meccshez, de gondoltam megosztom!

TE QUIERO BARCA
Szerintem mellőzhetnénk ezt a hátul szórakozást,mert párszor szívbajt hozták rám a fiúk.Ha nem adjuk a Madridnak az első gólt akkor még ennyi esélyük se lett volna,mert annyira veszélytelenek voltak a kapura.1 Cr lövés+fejes aztán ki is fújt a gólhelyzetek száma.Jól játszott a csapat,uraltuk a meccset,ennyi kell!