Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
levproff
Director del Fútbol

2011.12.11. 11:13:36

Remélem chrissjr majd kiemeli párszor, hogy a 3. gólnál Fabregas szinte a saját tizenhatosától indult, és félpályától milyen sprintet nyomott a fejesgólja előtt. :mrgreen:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.12.11. 11:12:28

A meccshez: Sztem egyik csapat sem játszott igazán jól, de maga a meccs így is nagyon jó volt. Úgy gondolom, a harmadik gólunkig abszolút nyitott volt minden, ott aztán már lélekben feladta a Madrid.

Ha madridista lennék, én mindenképpen elővenném a kritikán alul teljesítő CR-t. Nagy helyzeteket rontott, az ígéretes szabadrúgásokat belerúgta simán a sorfalba, nagyon gyenge volt! A világ második legjobb játékosától többet várna az ember, nem is kicsit! :roll:

Nálunk viszont Messi nagyon jól játszott. A gól nem jött össze, de a gólpassz igen, végig aktív volt. Mellette ki kell emelni Alexis Sanchezt, aki nagyon tetszett, na meg persze Iniestát, aki a második félidőben parádézott.

Madridi részről sztem Benzema tolta nagyon jól(bár a 3. gólunk után ő is szétcsúszott), sztem Özil sem volt rossz, amíg pályán volt, és számomra meglepően jó volt Kaka, a beállása után, szinte akkor már csak ő veszélyeztetett a RM-ból. Cé, és Di Maria viszont sztem gyengék voltak.

A bírónak ezen a meccsem nem jutott fő szerep szerencsére, lehet, h voltak tévedései, de olyanra, ami befolyásolta volna döntően a meccs kimenetelét nem emlékszem.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.12.11. 10:54:19

Elolvastam Jo5é nyilatkozatát. Most nem volt olyan vészes, de azért hozta a formáját. Igazából azon rökönyödtem meg, hogy csakis a szerencsére fogta a győzelmünket. Igaz, hogy a 2. gólunk nagy szerencse volt, de az elfelejti, hogy az ő góljuk is legalább akkora.
Meg hogy: ha C ezt berúgja, meg azt befejeli akkor 3-2re meg 2-1re mentek volna... Hát baszki, szerintem neki pont nem kellene elmagyarázni, hogy a fociban nincs ha.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
noname
Llegenda del Barça

2011.12.11. 10:53:35

Van egy olyan érzésem h a legközelebbi Clasicon megint megy majd az aprítás. Idén a Real játéka már egész jól működött, azt gondolták h győzhetnek játékban, brutalitás nélkül. Kiderült h nem. Így a legközelebbi meccsen megint a "biztosabbik" módszerre bízzák a dolgot. Mindenesetre nagyon fontos volt ez a győzelem. Nekünk pont kellett a klubVB előbb. A Realt pedig demoralizálta. Ráadásul a Realnak nemsokára lesz idegenben Sevillában meccse. Idén ott nem sok babér termett senkinek. Remek lehetőség lesz egy újabb pontvesztésre. 8)
A Fifa egy szégyen
Varatrix
Director del Fútbol

2011.12.11. 10:35:53

A Mou és a játékosok nyilatkozta nagyon korrekt volt. Én ilyet még nem is láttam tőlük. Kérdezem hogy ők most jó útra tértek, vagy ekkora a csalódottság? Mert én már a meccs előtt úgy gondolkoztam, hogyha kikap a Madrid, jobban összetörnek mint egy 5-0-nál. Három éve először ha nem is sokkal, de őket tekintették esélyesebbnek. Maguk is elhitték a győzelmet. Szerintem ez nagyon megtörheti őket. Hangsúlyozom, szerintem! Kíváncsi lennék egy-két Realos véleményére is ha kedve van válaszolni. (Persze érdemben csak a hátralévő meccsek válaszolnak a kérdésemre.)
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.12.11. 10:35:13

ha már a nyilatkozatoknál tartunk...

Mú megint mellébeszél a "tipikus reakcióval" :lol:

nem akarok nagyon belefolyni, de megint mit olvashatunk tőle? "szerencse, szerencse, szerencse, és a Barca játékosok szemétkedése, mellyel megfélemlítették a madridiakat..."
jah és persze szokatlanul szolid stílusban, de bírózott is egy sort ;)

szánalmas továbbra is, mégha tényleg visszafogott is volt... (sajnos már ezért is meg kell dicsérni, és ez a gáz...)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.12.11. 10:41:11-kor.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.11. 10:29:52

Most megy Sport 2-n az ismétlés, aki teheti nézze :wink:

Most tartunk ott hogy elment a kép, és ugye a semmiből úgy jött vissza, hogy közepet kezdünk, hát kicsit csináltam csak be, hogy kaptunk már megint egyet :lol:

Aztán csak a bohóc gólt ismételték. Mondjuk ezzel jár ez a stílus, ha néha kibikáznánk a labdát de jó lenne.. De ez benne van a pakliban.

Még az igazolás politikánkhoz szólnék még pár szót: Lehet hogy 2 üveg kóláért meg 1 szerelmes levélért akarunk megszerezni valakit, de az be is veri a helyzetét.

Alexis és Cesc királyok voltak, Cr meg nem.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Subinho
Director del Fútbol

2011.12.11. 10:23:00

Bocs ha már volt!
Madridista: http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11834

"Az elmúlt hetekben bombaformában futballozó, önbizalommal teli Blancókat mintha kicserélték volna. A harmadik bekapott gól után már csak sétálgattak a pályán, és kétségbeesetten védekeztek a felszabadultan focizó Barca játékosok ellen...
A végeredmény sajnálatos módon még hízelgő a Real Madridra nézve, minden madridista felsóhajtott a hármas sípszó után. Végre vége...
A mérkőzés rávilágított a két csapat és keret közötti legnagyobb különbségre: a mentális állapotra. A Barca megmutatta, hogy kell egy hirtelen kapott pofontól felállni, és megfordítani egy mérkőzést. A Real Madrid játékosai ezzel szemben egyetlen dolgot mutattak meg: még mindig rettegnek a Barcától. Márpedig így szinte lehetetlen ellenük győzni."
:lol:
david0311
Barça B

2011.12.11. 10:20:33

Srácok, nem tudjátok esetleg honnan lehet letölteni a tegnapi meccset magyarul?
samy85
Capitá del Barça

2011.12.11. 10:14:31

Nyilasi úr volt kicsit meglepő a számomra... megmondom h miért... ugye a tippnél mondta h Real győzelmet vár 2-1-eset ha jól emlékszem... ezzel nincs is baj... viszont ami látszott rajta hogy egyáltalán nem hitte azt, hogy ez a Barcelona a jelenlegi formájában kevés a Mostani Madridot a Bernabeuban esetleg megszorítani is... viszont az értékelésnél elég nagyot fordult a véleménye már a félidőben is... Puhl úr pedig a szokásosat mondta nem kertel megmondja mi a frankó.... most is tényt közölt a meccs elött... Hogy tudjuk h a Barcelona lessz az ellenfél, de a Madrid most az esélyesebb... viszont azt is hozzátette h a clásicó mindig elvonatkozik minden más aktualítástól... :)
Nem bírok betelni a csapattal! :)
Ilúvatar írta:További mou nyilatkozat:

http://www.hatharom.hu/article/ec3b11-m ... -vereseget
Szterintem Fortunát is lefizettük :)
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Deus
Boixos Nois

2011.12.11. 10:04:03

KépKép
gy
Jugador del Barça

2011.12.11. 09:07:03

Ilúvatar írta:Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."
Már csak ezért is meg kellett csinálni őket, nehogy ez a pökhendi hülye meg a csapata meg is döntse Puskásék rekordját... :) Be lett árazva a Madrid, és az ő formájuk - továbbra is csak rajtunk áll, hogy kinek mi jut a végén.

Az egyetlen pozitívum amit kitehetnek az ablakba, hogy ezúttal a labdára mentek és nem bokára (javarészt). És lám, egyből balszerencséjük is volt (az, hogy ebben meg kevesek)... :wink: Tartok tőle, hogy a tavaszi klasszikuson ismét a pusztítás lesz a cél.
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.12.11. 08:31:15

Ez a 20. másodpercben bekapott gól csak azért volt, hogy ezt a rekordot is a Barca tartsa! :-D
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
jeremi88
Barça C

2011.12.11. 05:09:53

murinho elég szánalmas még 1 grat sem fért k ia pofáján a meccs korrekt volt, reál játélosok is magukhoz képest, őszintén szólva 1-0-nál elveszett a reményem a meccsel és a bajnoksággal kapcsolatban is!- de szerencsére mentálisan erős volt a csapat, BÜSZKE vagyok rájuk !!!![/b]
Visca el Barca!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.11. 03:44:30

ehhez szerintem profi módon kell gondolkozni.
én próbálom átvenni, de nehéz.

pl. egy vereség után ma én szétestem volna lelkileg, meg még elég sokan, de a barca keretéből egy, az az egyetlen egy ember sem offolt volna be emiatt.

"menni kell, csinálni tovább, bla..bla..bla"...és ezt a profizmust irigylem tőlük.

meg azt, ahogy a világ jelenlegi 2. legjobb csapatának otthonában egyérintőznek, esernyőznek (ini-khedira) vagy ahogy puyol a 20. mp-ben kapott gólnál tüzeli a srácokat....vérprofik.

mentálisan annyira erősek tudnak lenni az éles pillanatokban, hogy ha választhatnék, ezt a tulajdonságot szeretném megkapni, nem a labdakezelést, vagy cselező készséget.
ziipp
Capitá del Barça

2011.12.11. 03:34:23

Az előzetes becslések alapján nem ilyen meccset vártam, a nyári feszültségekhez képest most nyugodt mederben lezajlott a meccs. Valdes hibáját még azóta sem dolgoztam fel teljesen. Úgy érzem, hogy az elmúlt évek sikerei adtak egy olyan rutint a csapatnak, mellyel képesek a nehéz helyzetekből is győztesen kijönni. Meglepett, hogy a Madrid ennyire szétesett a második félidőre.

Alexis ismét megmutatta, hogy milyen nagyszerű játékos. Azt hiszem, ezzel a meccsel megváltoztak a prioritási sorrendek a csapaton belül, és egy új támadóalakzat kialakulásásnak lehettünk szemtanúi.

Egyszer még biztos megnézem a meccset.

Szerk.: szszabolcs19, talán az élet egyéb dolgaira is igaz, amit írtál. Sokan nem tudnak elvonatkoztatni a pillanatnyi körülményektől. Aki viszont eltud, az versenyelőnyben van. :>
szszabolcs19
Jugador del Barça

2011.12.11. 03:20:32

A Clásicórol ez eddig nem kívántam írni, de mivel már lezajlott, ezért engedjetek meg nekem egyet most:

Tisztelet a kivételnek, és akinek nem inge, az...
De miért van az, hogy Decemberben már temetitek a "hőn szeretett" Barcátokat, miért van az, hogy nem hisztek a győzelmében, miért van az, hogy...???

Ma mentem tippmixet rakni, és az eladó ennyit mondott a szelvény után...
-"Nem sokan rakják most a Barcát..."
-"Helyes, nem is kell, rakjanak csak a Madridra, ebből látszik, hogy ki az igazi szurkoló... "
-"o.O"

A lényeg, hogy sajnálom, hogy ennyire nem hisztek a Barcában... amíg matematikai esély van a nyerésre, addig hinni kell!!!

U.i.: Sorry, ha vkit megbántottam ezzel! Higgyetek örökké a Barcában, és ő előbb, vagy utóbb megjutalmaz benneteket a szép játékkal, és a mentalitásával!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.11. 02:57:21

szégyen, hogy nem bíztam a csapatban.

ezek a sráctok egytől-egyig vérprofik, mind technikailag, mind pedig mentálisan...

ugyan végül is számolhatjuk úgy, hogy 3 ponttal előttünk van a madrid, de ha innentől összekapjuk magunkat, és nem botladozunk, meg fogjuk őket előzni.

meg KELL, hogy fogja őket egy kicsit ez a meccs.

olé-olé.

ja és respect a madridistáknak, akik NEM FOGJÁK a szerencsére a vereséget, mert ugyan ritka malac gólt rúgott xavi marcelo segítségével, de mi a 20. mp-től történt, az is benny hill show.
barka
Jugador del Barça

2011.12.11. 02:34:44

Mit is mondhatnék a mai meccsről, csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni ezekről a srácokról és imádom őket, annyira egyben vannak! :)
Köszönöm nekik, Guardiolának, Titonak és mindenkinek, hogy átélhettem ezt az élményt!
Micsoda meccs volt! Mourinho ismét hozta a szokásost, de teljesen "igaza" van mert ugye az ő góljuk egyszer sem pattant meg és nem a szerencsén múlott.... :D :D
A lényeg, hogy meg van és 11 vs. 11 ellen, úgyhogy még ezt sem hozhatják fel, bár ami a meccset illeti Pepe, Ramos, Coentraó örülhet, hogy a pályán maradt, de már ezt is leibolyázom csak behúztuk! :D

Ezzel kívánok Szép Éjszakát mindenkinek és gratulálok a srácoknak!

http://www.youtube.com/watch?feature=en ... rkj5t-Eu-4

Visca Barca, Visca Catalunya!!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.12.11. 02:21:49

Ilúvatar írta:Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."
Ez az ember egy zseni:)))) Ennyi mellébeszéléssel már komoly politikai karriert is befuthatott volna. Mi lesz itt, ha legközelebb még szerencsével együtt is kikapnak? Nem baj, csak tartsa meg a sajátos humorát, ez tüzeli majd a srácokat a következő meccsekre is:)
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.11. 02:11:10

koszonom a sracoknak a felejthetetlen estet, bár nem sokra emléxem!

inieste és puyol volt a meccs legjobbja!

az 50. perc korneyeken már habzo szajjal szidtam guardiolat h fabregast miert nem hozza le, haver nyugtaott, h azert mert még neki is kell egyet lonie :D

KÖSZÖNÖM!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.12.11. 01:49:09

Én arra leszek kiváncsi, hogy vajon a madrid drukkerek mikor fogják észrevenni, hogy CR MEssinek a közelébe sem érhet.

CR görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy gólt rúgjon a Barcának, ez szerintem nagyon frusztrálja őt.
Bármit, amit nyerhetett volna (még MU-s korszakából is), mindent a Barca ellen bukott el (jó, azért a Lyon, meg az a harmadosztályú csapat is besegített).

Azért 2-1-nél már jöttek elég csúnyán az odalépések.
Szerencsére nem durvult el a helyzet.

Már most kiváncsi leszek, hogy tavasszal mi lesz az eredmény.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Deus
Boixos Nois

2011.12.11. 01:40:53

Apropó, most találtam az egyik külföldi fórumon:

"Barcelona cheated again as usual . They had the support of the Referee , Blatter , Platini , Uefa , Nato , NAFTA , FIFA , UNICEF, UN , EU , the Queen , Gaddafi , Konami , Playstation , Oxfam , Amnesty International , Ronaldo sorry that's a he plays for us ermmmm..wait they also had the support of Zuckerberg , Steve jobs ..no wait his dead ermmmm Bill gates , Clinton , Bush , In fact THE WHOLE WORLD was against Madrid INCLUDING MY MOM AND DAD . sobs..sobs. "

Hatalmas :lol:
KépKép
komutnemukod
Jugador del Barça

2011.12.11. 01:34:36

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.11. 01:31:04

Goal.com osztályzatok:
http://www.goal.com/en/match/63067/real ... er-ratings
Kedvenc részek:
Cristiano Ronaldo - Flop of the Match - 4,5
Carles Puyol - Top of the Match - 8,0 8)
Kép
Válasz küldése