A meccshez: Sztem egyik csapat sem játszott igazán jól, de maga a meccs így is nagyon jó volt. Úgy gondolom, a harmadik gólunkig abszolút nyitott volt minden, ott aztán már lélekben feladta a Madrid.
Ha madridista lennék, én mindenképpen elővenném a kritikán alul teljesítő CR-t. Nagy helyzeteket rontott, az ígéretes szabadrúgásokat belerúgta simán a sorfalba, nagyon gyenge volt! A világ második legjobb játékosától többet várna az ember, nem is kicsit!
Nálunk viszont Messi nagyon jól játszott. A gól nem jött össze, de a gólpassz igen, végig aktív volt. Mellette ki kell emelni Alexis Sanchezt, aki nagyon tetszett, na meg persze Iniestát, aki a második félidőben parádézott.
Madridi részről sztem Benzema tolta nagyon jól(bár a 3. gólunk után ő is szétcsúszott), sztem Özil sem volt rossz, amíg pályán volt, és számomra meglepően jó volt Kaka, a beállása után, szinte akkor már csak ő veszélyeztetett a RM-ból. Cé, és Di Maria viszont sztem gyengék voltak.
A bírónak ezen a meccsem nem jutott fő szerep szerencsére, lehet, h voltak tévedései, de olyanra, ami befolyásolta volna döntően a meccs kimenetelét nem emlékszem.