Hát nem igazából értem ezt a hsz-t.AndrésGerardHernandez írta:Hát, én azt mondom baromira nagy mákja volt a Barcának, hogy Műr*ngyó még mindig a real edzője. Ha ezt a keretet egy más hozzáállású edző kaparintja kezeibe és kreatív irányba indultak volna, most megkockáztatom nem lenne katalán hegemónia. Ezt pedig az mondatja velem, hogy miután behozták Kakát mit mutatott. Jó, nem kell hasra esni sem az összteljesítményétől, sem az eredményességétől, de a hozzáállása... le a kalappal. Ő bizony még mindig AZ a Kaká. Az a csel Piqué mellett úgy, hogy közben a nyakán lógott még valaki. Remélem eligazol és megmutatja még nekünk, hogy milyen is az igazi brazil mentalitás. Érdekes módon, most ő az egyetlen játékos akit igazán el tudnék képzelni Villa helyén a Barcában, aki talán nem kopna el egy év után. Kár érte...
Én nagyon örültem mikor a madrid leszerződtette KAKA-t mert a Milan-ban sem tartottam egy nagy focistának, a madridban meg egyenesen nulla..nehogy már hasra essél attól, hogy avizes füvön (egyszer) megkerülte Piquet. Cselt még sokat nem láttam, tőle, az meg hogy van egy.két jó passza meccsenként az meg nem túl sok...ami a mérkőzést illeti, nagyon sima volt, főleg az augusztusi szuperkupa meccsekhez mérten.
Viktor barátunk, bemutatta évi egyszeri labdaeladását (reméljük idén nem lesz több) és a mardid ezt a lélaktani előnyt sem tudta kihasználni.
A második félidőben csak nyomozták a lebdát (már megint) és hogy C Roni, sokadik fontos meccsén nyújt szánalmas teljesítményt, az legyen az ő bajuk...
Persze most jönnek, hogy Mesit ki kellett volna állítani, (ez évi első és második szabájtalansága volt...), de persze arról megint nem beszélnek, hogy a rettenetesen színpatikus Pepe, Ramos, Marcelo hármasnak megint volt legalább 6 olyan páros lábbal nyújtott becsúszása, amiért egyből pirosat kellett volna kapniuk....hát azért valljuk be, [auto_cenzúra] dolog lehet állandóan csak rohangálni a labda után, mint az oviban a gyerekek.
Iniesta zseniális volt, Alexis végre kezd rátalálni a tavalyi játékára, amit az Udineseben nyújtott.
Jók vagyunk, na!!
Már csak a kis csapatok elleni agyonra nyert meccseket kell, könnyebben abszolválnunk, és megint miénk lesz a bajnokság.!!
Forca Barca!!