Hát...nehezen találok szavakat. Lényegében nyugodtan, főleg a 2. félidő alapján különösebb kérdés nélkül megvertük 2 góllal a Real Madridot a szentélyükben, immár 4. éve nem képesek mit kezdeni velünk. Nem is tudom ezt így elhinni, pedig mégis igaz...főleg 1-3 után jött ki a nagy különbség, nagyon szembetűnő volt. A Madrid az első félidő feléig volt képes úgy-ahogy uralni a meccset, kellett ehhez VV óriási hibája is. Óriási az, hogy egy 20. mp-ben kapott gól, illetve egy ilyen elképesztően hajtó ellenfél ellen is fel tudtunk állni, meg tudtuk fordítani és végül is simán megnyerni a meccset. Ronaldo nem is értem, hogy szeretne a világ legjobbja lenni, miközben még csapaton belül is lekörözi Di Maria és Benzema is. Meglepő, hogy nem volt balhé, voltak paraszt szerelések, az első félidőben Alves és Alexis is túlfűtve, bunkó módon játszott, a másodikban azonban mindketten lehiggadtak, és kihozták magukból, amit ki lehetett.
Meglepő még, hogy átálltunk 3 védős rendszerre, és működött! Puyol-Piqué-Abidal hátul, előttük Busi, Ini és Alves is visszazárt, középen Xavi, míg Alexis sem húzódott ki a szélre, inkább középről próbált meg veszélyeztetni a gyorsasága révén. Ő és Cesc is óriási igazolás, ezt most is bizonyították

Könyvet tudnék írni most az érzéseimről és gondolataimról, de most inkább nem teszem

Csak szimplán gratulálok a srácoknak, mérhetetlenül büszke vagyok rájuk. Visca el Barca i Visca Catalunya!