Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mindorokke_barca írta:Ne keltsd a feszültséget mert ez nem igaz. Csak a szokásos félnótás réteg szerint múlt a szerencsén. 10ből 8-9en elismerően vélekednek irányunkba vagy önmagukat szidják, de semmiképp sem az a jellemző, hogy a szerencsét okolnák.a madridisták szerint a szerencse döntött,
Ne keltsd a feszültséget mert ez nem igaz. Csak a szokásos félnótás réteg szerint múlt a szerencsén. 10ből 8-9en elismerően vélekednek irányunkba vagy önmagukat szidják, de semmiképp sem az a jellemző, hogy a szerencsét okolnák.a madridisták szerint a szerencse döntött,
Engem egyáltalán nem győzött meg a Real a mai játéka alapján. A gólon kívül egyetlen komoly ziccerük volt az első félidőben, meg pár kósza próbálkozás, de a nagy tüzijáték elmaradt. Ennél még a Valencia vagy a Bilbao is többet mutatott egy félidő alatt. CR fejese és Benzema lökete a második félidőben szintén komoly helyzet volt, de azért magunk között szólva ez szerintem igencsak sovány egy hazai pályán játszó sztárgárdától. Én azt vártam (főleg 1-0 után), hogy a füvet is szétharapják legalább az első félidőben, de ez valahogy nem ment nekik ma.Messa írta:Mindig azt mondják, hogy a győzelmet nem kell magyarázni, hát ez most hatványozottan igaz. Itt nincs mibe belekötni. Tisztán jobbak voltunk, s bár elismerem, jócskán javult a Real, és rám is ijesztettek az első félórában, a világ legjobb csapata jelenleg még mindig mi vagyunk!
Visca Barca!
Azok is voltak. Nem értem hol itt a gond?HAnonymus írta:Pedig te voltál aki a Getafe-meccs közben lehulladékoztad a csapatot.Ilúvatar írta:...
Szépen fogok aludni ma este, az fix.
Hat Busi hatalmasat jatsztott, ha valaki kilepett a vedelembol akkor egybol belepett a helyere, nagyon tudja hogy mit kell csinalnia. Iniesta nincsenek szavak, Messi, Xavi pedig hoztak amti mindig(respect). Sanchez hatalmas volt. Hala madrid!Slither írta:Itt az 1. félidőről volt szó.sziryboy írta:Te meg miről beszélszSlither írta:Hát megint nincs sok mozgás nálunk...
Fabre és Ini helyet cserélhetne, mert Andris nagyon nincs játékban, Cesc meg gyenge középen. Busi helyett is jöhetne Masc, mert semmit nem szűr a színészünk.![]()
És amint Ini visszább/beljebb lépett, egyből jobb is lett, sőt a 2. félidő legjobbja. Mondjuk Fabre még így is csak egy árnyékember volt, de legalább gólt fejelt ha már elől volt.
- hááát én annyira nem bánkódom......, egyébként szvsz. nagyon hiányzott náluk egy jó formában lévő CR, aki karmesterként szabta volna a játékot, DE! az Hala' istenbali 15 írta:Mourinhot komolyan mondom nem értettem.
Ronaldo egyértelműen szenved. Erre az egyik legjobb formában lévő játékost, Di Mariát hozza le.
Lass rohadtul jó volt. Talán a történelemben először Messit is sikerült valakinek teljesen tisztán szerelni. Erre a helyébe hozza a Barca ellen folyton [auto_cenzúra] Khedirat.
Azon pedig a garantáltan tátva marad a szám, hogy José azt sem veszi észre, hogy Ronaldo egyszerűen képtelen már egy szabadrúgás elvégzésére..., de nem, lője csak ő....
Pedig te voltál aki a Getafe-meccs közben lehulladékoztad a csapatot.Ilúvatar írta:...
Szépen fogok aludni ma este, az fix.
Itt az 1. félidőről volt szó.sziryboy írta:Te meg miről beszélszSlither írta:Hát megint nincs sok mozgás nálunk...
Fabre és Ini helyet cserélhetne, mert Andris nagyon nincs játékban, Cesc meg gyenge középen. Busi helyett is jöhetne Masc, mert semmit nem szűr a színészünk.
Mert halakat elepítettek bele, és nem akarták, hogy a sok okos ember kihalássza.szücsi14 írta:nem értem miből gondolta a madridi rendőrség,hogy a szökőkúthoz megyünk majd ünnepelni???![]()
![]()
miért kellett nekik lezárni???
![]()
![]()