Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
mióta is tudja ezt mindenki?alex27 írta:Horvát Feri Barcás (és Messi fan), ezt mindenki tudja róla.ozsimiki írta:
2.kör: két kommentátor: Horváth Ferenc (ő inkább reál szimpatizáns, jobb oldalon a néző szempontjából),és Farkas Norbert (bal oldali csávó, Ő inkább Barcás)
biztos nem így állunk fel. nem fog Busquets és Masch is padozni egyszerre.Leomessi14 írta:Remelem a kezdon a Marcan csak kitalacio:
VV-Puyol-Dani-Abidal-Keita-Fabregas-Xavi-Iniesta-Pedro-Messi-Sanchez
Ez kesz ongyilkossag, remelem nem ez lesz.....
Ő nem Real drukker. Ő Ronaldo drukker volt maximum. Objektívan? Na ne röhögtess...ozsimiki írta:nincs itt még semmilyen 2.Iván. ő majd lesz bizonyos Hegyi Iván szakértő (bár nem tudom,h ő lesz e ma), aki Real drukker,de böki a madridisták szemét,mert objektívan látja a két csapat fociját.
Horvát Feri Barcás (és Messi fan), ezt mindenki tudja róla.ozsimiki írta:
2.kör: két kommentátor: Horváth Ferenc (ő inkább reál szimpatizáns, jobb oldalon a néző szempontjából),és Farkas Norbert (bal oldali csávó, Ő inkább Barcás)
Igen Norbertre gondoltam, de mivel telibe találtad (ittam), így nézd el ezt nekemozsimiki írta:mondd te képben vagy? Ittál?MessiFan írta:Hogy áll a másik Ivánon az az ing meg a nyakkendő
Amúgy jól beszél.
első kör: Z.Iván a mi főszerkesztőnk, és Vmilyen Krisztián, reálos blogger.
2.kör: két kommentátor: Horváth Ferenc (ő inkább reál szimpatizáns),és Farkas Norbert (bal oldali csávó, Ő inkább Barcás)
nincs itt még semmilyen 2.Iván. ő majd lesz bizonyos Hegyi Iván szakértő (bár nem tudom,h ő lesz e ma), aki Real drukker,de böki a madridisták szemét,mert objektívan látja a két csapat fociját.
mondd te képben vagy? Ittál?MessiFan írta:Hogy áll a másik Ivánon az az ing meg a nyakkendő
Amúgy jól beszél.
jesusFecooo írta:igen, ő chrissjr...![]()
![]()
Én is !Robcsyy írta:ezen a szemüveges csókán mindig jót röhögök
ha idei szezonban kiesik a Madrid a 2odosztályba akkor 1évig tuti nem látod:DTT írta:fúúúú gyerekek milyen 1 mugli ül itt a stúdióban...![]()
ugye most először és utoljára látom?
igen, ő chrissjr...szajko írta:ez a madridos emberke akit behívott a sport1,az aki a saját fórumán húzza le a barcát mindig?
Ezt hallottam én is, de utána nem figyeltem... meg is indokolta, hogy miért nem volt jelentősége?Fecooo írta:"őő ennek a szuperkupának, úgysem volt jelentősége"
jah, mert nem a Madrid nyerte...