Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Gondolom Hegyi Ivánra gondolt, aki a második barcás Iván lesz.MessiFan írta:Akkor most ki kicsoda?shutterisland írta:ő még csak az első barcás iván...a másik majd később jön![]()
![]()
Ő nem Z. Iván?
Am csak én reagálok úgy ezekre a visszajátszásokra mint amikor élőben láttam?
Akkor most ki kicsoda?shutterisland írta:ő még csak az első barcás iván...a másik majd később jön![]()
Rossz hallgatni a bloggert. Bár én is meg lennék illetődve az tény.ozsimiki írta:Madrid vs Barcelona
Krisz vs Iván, live!
velem van a baj,de erről a gyerekről lesüt a magas ló effektus, meg sem kell szólalnia, csak tudnám mire fel.

Azért ez kicsit erős volt, nem gondolod? A ma éppen duplázó Pedro-vel meg mi a problémád? Nézd már meg, hogy ki a mai ellenfél, mielőtt világbajnokokat minősítesz. Ennek a BATE-nak még az NB1-ben is gondjai lennének, nem hogy a világ legjobb utánpótláscsapata ellen.westerngom írta:- a B keret lendületes, letisztult, bátor, ötletteli játékát látva én most megköszönném az A keretből: Busquets, Keita, Pedro, Villa játékát és küldeném őket havat lapátolni.......

- na jó, Pedritttóóóó maradhat!westerngom írta:- a B keret lendületes, letisztult, bátor, ötletteli játékát látva én most megköszönném az A keretből: Busquets, Keita, Pedro, Villa játékát és küldeném őket havat lapátolni.......
Teljesen egyetértk! Kincsre leltünk újból!Messidona10 írta:Cuencának holnap akár fel lehetne kínálni a profi szerződést, amilyen sokáig csak lehet.