Visca el Barca....MÉS QUE EN CLUB!!!
Puyol csak 8-at bólint,mert Pinto is ollózik majd egyet.visca el barca írta:a srácokhoz hasonloan lassan én is megyek melegiteni
jo szurkolást mindenkinek!
0-9 lesz a vége! puyol bólintja mindet!
Aztamocskos... Kirázott a hideg. Egy ilyen beszéd után én végigrohannám azt a 120 yardot majd a végén összeesnék, de megérnégergo9 írta:http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs (powered by dark side)
Küldeném azoknak akik az elmúlt 3év alapján sem bíznak a csapatban hogy Madridban is tarthatunk egy komolyabb oktatást.
1000%-ig bízom a csapatban hogy megfogjuk csinálni.
Ez így igaz, csak nem értem mit keres ebben a topicban, mert se a focihoz, se a Realhoz nincs közepitta19 írta:A kézis fiúk nyertek Madridban!
Nazario írta:Azért utálják sokan, mert egy ripacs.
Meg színész a kamerák előtt, tudjuk, és az ő utasítására megy a színészkedés is a pályán, kapott egy jó csapatot.Nazario írta:Szerintem nem megmosolyogtató. De legyen az, akkor meg egy hipokrita.
mert én nem ezt írtam?!18Barca99 írta:Igen mert csak 1x 90/120 perc alatt van esélye a Madridnak a Barca ellen.daffy írta:1 ellenfele lehet,a real,de szerintem csak akkor,ha a döntőben találkozik a két csapat.
Sztem daffy is erre gondolt...18Barca99 írta:Igen mert csak 1x 90/120 perc alatt van esélye a Madridnak a Barca ellen.daffy írta:1 ellenfele lehet,a real,de szerintem csak akkor,ha a döntőben találkozik a két csapat.
Igen mert csak 1x 90/120 perc alatt van esélye a Madridnak a Barca ellen.daffy írta:1 ellenfele lehet,a real,de szerintem csak akkor,ha a döntőben találkozik a két csapat.
Szerintem nem megmosolyogtató. De legyen az, akkor meg egy hipokrita.barca99 írta:Nem vagyok benne biztos, hogy te mit értesz e szó jelentése alatt, de ha az eredeti jelentését (=tehetségtelen, hatásvadász, rossz színész), akkor az mindenképpen megmosolyogtató.Nazario írta:Azért utálják sokan, mert egy ripacs.
pedig a jelenlegi mezőnyt figyelembe véve a barcának papíron kötelező lenne a címvédés a bl-ben. 1 ellenfele lehet,a real,de szerintem csak akkor,ha a döntőben találkozik a két csapat.Sanama írta: "Vajon képes lehet a Barcelona a duplázásra a BL-ben? Lehetséges, hogy pont a Real Madrid fog a katalánok útjába állni?
PR: Ahogy 2010-ben egy bizonyos Mourinho nevű úriember megakadályozta ebben a katalánokat (azóta is áldom a nevét) most is megfogja. Akármikor találkozunk velük, nem fogjuk engedni nekik a duplázást, hiszen a BL-ben csak egy csapat méltó arra, hogy megvédje címét…"
Ki ez a srác?
Mourinho tavaly is hogy megállította a Barcát... Hihetetlen arca van a gyereknek![]()
Ez pedig csak egy a sok érdekes válaszából...
Nem tudom ki kérte őt fel, de hozzá is lenne 1-2 kérdésem
Nem vagyok benne biztos, hogy te mit értesz e szó jelentése alatt, de ha az eredeti jelentését (=tehetségtelen, hatásvadász, rossz színész), akkor az mindenképpen megmosolyogtató.Nazario írta:Azért utálják sokan, mert egy ripacs.
Nem általánosítottam, csak mondtam hogy nem foglalkozok az efféle kiírásokkal.LG írta: Mert a barcások közül senki nem ír ki hasonlókat, biztos, ugye?Sztem ez így nem korrekt, h kiemelsz 1-2 esetet, és általánosítod.
Mert a barcások közül senki nem ír ki hasonlókat, biztos, ugye?MessiFan írta:Ha nyerünk, akkor biztosanS.Agüero írta:most olvasom arckönyvön: eljött a nagy nap mikor minden barcas kutya sirva fogja kikapcsolni a tvt...!![]()
Ne törődj velük. Engem csak a meccs érdekel, nem pedig az hogy mit mondanak a rosszakaróink.
Vamos!