2011.12.10. 18:58:51
Emberek!
Tudom, hogy ez az első hozzászólásom, de szeretném ha mindenki elolvasná.
Nagyon sok Barcelona-szurkolótól látom mostanában, hogy teljesen negatívan állnak hozzá a csapathoz. Könyörgöm, 3 éve egy akkora csodát varázsolnak elénk a fiúk, hogy nagyon sokszor el szoktam gondolkodni nem csak álmodom-e. Az első évbe minden kupát megnyertünk, a következőbe "csak" bajnokságot, de a BL-be hiába lőtte be Bojan a 2. gólt az Inter ellen, nem adták meg, a Sevilla ellen pedig nem volt szerencsénk. Egyenlőre idén is megnyertük mindent, kivéve a kupát, ahol Casillas kivédte a szemünket.
Semmi jogunk nincs kételkedni bennük, én ezt 2009. május 6-án Iniestától megtanultam, hogy a leglehetetlenebb helyzetből is vissza lehet jönni.
Ha ma a srácok kikapnak, nem lesz semmi baj. A hátrány 6 pont + a Madridnak egy elmaradott meccs (Sevilla ellen idegenbe nem olyan biztos a 3 pont). Az életben sem lehet mindig nyerni. Nekünk csak az a feladatunk, hogy töretlenül szurkoljunk nekik, mert megérdemlik.
Én biztos vagyok abba, hogy a srácok ma is végtelen keményen odateszik magukat a pályán, és akármi is lesz, én büszke leszek rájuk.
FORCAAAAA BARCAAAAAAAAAAAAA!!!! IGENIS MEGTUDJUK CSINÁLNI!
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."