Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A tizenhatoson kívüli védők tudták, hogy úgyse érhetik be Messit, Casillas is tudta, hogy nincs esélye védenimessibarca írta:Ami érdekes ,h messi passza után a tizenhatoson kívül lévő játékosok el kezdenek sétálni!:D Am azt nem értettem mit reklomáltak és cassilas miért nem vetődött el? Na mind1Ilúvatar írta:a lényeg ,h küzdött, hajtott és gólt lőtt az idényben talán most volt a teljesítménye jó!
Ami érdekes ,h messi passza után a tizenhatoson kívül lévő játékosok el kezdenek sétálni!:D Am azt nem értettem mit reklomáltak és cassilas miért nem vetődött el? Na mind1Ilúvatar írta:
1igazán nagyon jó éve volt,az előző is langyi volt, az idei meg értékelhetetlenBarcaforever írta:Fú a srác brutálisan kijátszotta magát a kezdőből, de majdhogynem a komoly cserék közül is.Nem tudom meddig lesz zuhanás, de aki egyszer kijátszotta magát Pep-nél, azoknak nem nagyon volt visszaút...
(Én mondjuk sose kedveltem Pedro-t akármennyi gólt szerzett és akármilyen fontos pillanatokban, szóval nekem majdnem mindegy, csak megjegyeztem)
Szerintem a formája miatt. De szvsz jót tett neki, hogy játszott a Bate ellen, ha nem is kezd, de csereként számítok rá, ő a Barca egyik leghasznosabb játékosa.neobarca írta:Pedroval mi van? Miért nélkülözi ennyire Guardiola???
Azok után, ahogy akkor kinézett, mindenképpen jó hír