Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
1st.BARCA
Barça C

2011.12.10. 14:14:33

krampusz írta:Egy dolog fog dönteni ma, az akarat!!! Szerintem-sajnos- a bíró megint leggyengébb lesz,főszereplővé akar válni....
Remélem akkor, hogy a mi oldalunkra fog "tévedni"! :D
Egy piros, vagy egy 11-is elég volna! :D

Viccet félre téve, nyerjünk tisztán!

Forza Barca!
TE QUIERO BARCA
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.10. 14:13:19

barcafan0911 írta:Nem tom volt e már. Néhány érdekes statisztika. :)
http://sportgeza.hu/futball/2011/12/10/ ... lo_a_real/
nem rossz.

Ami elég brutál,hogy a Barca 47góljából 34et felállt védelem ellen szerezte,és csak 3at kontrából (néha erőltethetnénk pedig).

Reálnál 49ből 24 felállt védelem ellen,és 14 kontrából!

Erre készülhetünk fel az első fél óra után szerintem,mert addig lehet nekünk esnek,és bírni is fogják azt a tempót ami még a Barcát is megzavarhatja. De ahogy többször is látható volt azt a tempót 25-35percnél tovább nem igen lehet tartani.

meglátjuk, most kivételesen nincs sok megérzésem estére.

tények: bajnokságot tekintve kikapni nem szabad,mert elúszott az esetben, x esetén nyitott marad,de látva az idegenbeli teljesítményünket nem a legjobb eredmény. Győzelem esetén viszont részemről maradna az 50-50%.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
krampusz
Jugador d'estrella

2011.12.10. 14:11:44

Egy dolog fog dönteni ma, az akarat!!! Szerintem-sajnos- a bíró megint leggyengébb lesz,főszereplővé akar válni....
1st.BARCA
Barça C

2011.12.10. 14:10:02

A Madridi drukkerek, már "privit" írogatnak! (Kinek hány osztálya van.....)
Mi lesz itt, ha zakót kapnak otthon......?????
:cry:
TE QUIERO BARCA
Hunter91
Capitá del Barça

2011.12.10. 14:08:40

Andita írta:Hali! :)
Tudna valaki segíteni?
Siófokon nem tud valaki nyilvános helyet ahol lehetne nézni a Meccset este?
Előre is köszönöm :)

Hajrá Barca!!!
Szerintem egy ilyen meccset bármelyik kocsmában adnak :P
Andita
Barça C

2011.12.10. 13:59:21

Hali! :)
Tudna valaki segíteni?
Siófokon nem tud valaki nyilvános helyet ahol lehetne nézni a Meccset este?
Előre is köszönöm :)

Hajrá Barca!!!
Barca,Barca!!!
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.12.10. 13:49:35

http://www.blaugranas.com/pep_recargado ... 905387.htm
nem tűzszításból, csak jópofa szerintem
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
barcafan0911
Entrenador del Barça

2011.12.10. 13:49:03

Nem tom volt e már. Néhány érdekes statisztika. :)
http://sportgeza.hu/futball/2011/12/10/ ... lo_a_real/
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
1st.BARCA
Barça C

2011.12.10. 13:48:32

Nos, én nem értek azzal egyet, hogy mindkét csapatnak jó az x!
Nekünk tuti nem jó!
Én a nyilatkozatokból kivettem, hogy a mai napon, a 3 pont-ért utazunk Madridba!
És minden "Barca" játékosnak ez van a fejében!
Ha eddig nem voltak a játékosak (minden meccsen) eltökéltek, akkor most tuti a clasicon mindenki fel lesz pörögve!
A fórumon elég sokan, tartanak a mostani Madridtól!
Ez a Madrid szerintem, nem lett jobb mint a tavalyi.
Csak jobban kijött nekik a lépés a bajnokságban!
Ja, a hét közi BL-ben, nem nagyon ragyogtak a "galaktikusak"
Bírói segítséggel nyertek! Két szabályos gólt nem adtak meg az Ajaxnak!
LINK: (Remélem a videóval nem sértek meg senkit sem!)
http://www.youtube.com/watch?v=SfPQPNSR8RM

Ha tudjuk játszani amit tudunk, akkor nem lesz gond!
Én (V) sikert várok!
És nem féltem a fiukat, ettől a Realtól!
Ha eljött az idő... akkor eljött! De én a csapatommal vagyok, és nem ellenük!

FORZA BARCA!
TE QUIERO BARCA
geridoss
Director del Fútbol

2011.12.10. 13:46:23

Egy kis ráhangolódás :) (Remélem még nem volt, ha igen, bocsi)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.12.10. 13:45:42

Nos, látom mindenki nagy lázban ég, nekem ehhez képest csak most jutott eszembe, hogy Clasico van... De azért nyilván van véleményem a dologról. Én azt gondolom, hogy most a Real az esélyesebb a bajnokságra. Nem azért, mert 6 ponttal vezetnek (végülis ha oda-visszaverjük őket, akkor a saját kezünkban van a dolog), hanem, mert azt látom bennük, hogy biztos a formájuk, míg nálunk nem igazán lehet tudni, hogy mit is várjunk a hétvégén (ez előre tekintve a teljes szezonra). És őszintén szólva már nem is érdekel a bajnokság nagyon, ezt elkönyveltem így, ha fiúk rámcáfolnak, hát kellemesen csalódom. Idén nagyon jó lenne megnyerni a BL-t (vagy ne a Real nyerje, főleg ne Mourinhoval).
De ami a legfontosabb nekem személy szerint a bajnokságban, hogy verjük meg a kiba Realt. Megnyerik a bajnokságot, húú, de nagyon fognak örömködni, de úgyis bennük lesz, hogy megint nem verték meg a Barcát. Én meg hiszek abban olyan törvényszerűségekben, hogy 3 bajnokság után nem lehet megnyerni a negyediket, ha meg mégis, akkor az ötödiket nem. Teljesen jó lenne egy ilyen periódusos váltakozás, amíg mi nyerünk 3-at, addig a Real 1-et meg 0 BL-t meg1 kupát. A csapatuk az utóbbi időben nem nagyon változott, egész csürhe jellegű maradt, de néha már koncentrálnak a futballra is, de elértük azt a szintet, hogy a szurkolóik visszataszítóbbak, mint a csapat. Vannak nagyon kellemes kivételek, és, néha kiváncsiságból felmegyek a sötét oldalra, ott is van viszonylag sok értelmes arc, akivel még esküszöm szitkozódás nélkül is végig tudnám nézni a meccset. Nálunk is megvan az (az egyébként nagy) réteg, aki hát szégyen, hogy a gránátvörös-kéket a szájára veszi, de miután nekünk divat szurkolni, ez valahogy kicsit természetesebb.
Ezt az arcot is honnan szedték, aki az interjúban van a főoldali hírben, Andrissal? Pezsgőt készít be... Ebből is látszik, hogy kb. már ők is jobban meg akarnak verni minket, mint, hogy bajnokságot szerezzenek. Hát én az ilyen félnótás, fogalmatlan alakok miatt (ebbe beleértve a Madrid keretét, kivéve Casillast, Diarrat) nagyon akarom, hogy elpáholjuk őket. Igen hencegnék vele, és az orra alá dörgölném ezeknek.
De nagyon remélem, hogy a Barcától rég nem látott küzdeni akarást látunk, mert maguknak is tartoznak annyival, hogy behúzzák ezt a meccset. Ha hagyják, hogy így szájaljanak nekik, megalázó, szemenszedett hazugságokat kiáltsanak rájuk, akkor ők is majdnem ilyen fogalmatlanok. Eddig igazuk volt, mi nem szorulunk az ő módszereikre, de valamilyenre igen: a futball módszerére. Be kell fogni a szájukat, aztán hagy pukkadjanak meg. Los vikingos chuparan!!!
samy85
Capitá del Barça

2011.12.10. 13:25:23

Tényleg! Tito kölcsönkértetné Petr Cech sapiját, nehogy megtekerjék a fülét, illetve, Davids szemcsijét, nehogy belenyuljanak a szemébe :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
mess2009
Director del Fútbol

2011.12.10. 13:13:10

Leomessi14 írta:
krampusz írta:Nem a legjobb előjelekkel indulunk neki meccsnek:fertőzött patkányok repülőn, ezért gépcsere, az meg köd miatt késik.... :evil: :evil:
Mint anno Inter ellen.
Hogy mi????Fertőzött patkányok? :lol: :lol: Atyám,nem baj azért remélem odaérnek,nem lehet ez kifogás.
na! Murinho már meghúzta a váratlant?!!!!
LM10
Director del Fútbol

2011.12.10. 13:13:07

Ha már promo, nekem most ez jön be a legjobban:

http://www.youtube.com/watch?v=0G_NbpLk0-A
barka
Jugador del Barça

2011.12.10. 13:11:08

Élmény ilyenkor meccs előtt olvasni a fórumot csak jönnek jobbnál jobb tippek és kommentek: hogy áll fel az egyik és a másik csapat, mi lesz a vége, stb, csak a trollkodás nem kéne. ;) Már így is teljesen izgulok mi lesz még este.... :) Ami engem illet, szerintem sokkal simább lesz, mint amit mindenki vár és bízom a csapatban! Eredményt nem tippelnék, mert szerintem a pályán lévő emberek számát találnám csak el! :D
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy nyer a Margit több góllal, de ne legyen így és amit az elmúlt évek alatt mutatott a csapatom az bizodalomra ad okot!
A lényeg, hogy kiállítás, szemkinyomás és ámokfutás mentes derbit kívánok mindenkinek! :)

Nyerjen a legjobb, vagyis mi! :D Hajrá Barca, hajrá fiúk!!

Hangolódás estére: ;)

http://www.youtube.com/watch?v=6T0umPSqG7o
LM10
Director del Fútbol

2011.12.10. 12:52:55

Én nem írok kezdőt, mert egy ilyen meccsre nincs papírforma kezdő, szerintem Pep kezdője bőven fog tartogatni meglepetéseket.

Nagyon várom a találkozót, az utóbbi években ha valamikor megfoghat minket a Real, az ma lesz. De bízom benne, hogy ma sem fog nekik sikerülni, győznünk kell, de nagyon! A z utóbbi meccseinket magabiztosan hoztuk(igaz nem nagy csapatok ellen), remélem ma is hozzuk a jobbik formánkat.

Estére jó szurkolást, Visca Barca!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.10. 12:49:31

Off: Drigo, van már nyertese ennek a játéknak? Csak mert akad 1-2...

On: amit visca el barca linkelt kép... Hát ha így állunk fel én nem vágok eret, de azért ha Sánchez egészséges, és Villa még mindig pocsék formában van, akkor nálam egyértelmű ki legyen a kezdő. Így vagyok Puyollal is. Ha egészséges játsszon, már leírtuk miért.
Drigo
Eurobarca Staff

2011.12.10. 12:42:01

Kedves Fórumozók!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy akit a hétvégén az El Clásicoval kapcsolatosan vagyunk kénytelenek kitiltani, az a szokásos egy hét helyett minimum 1 hónap kitiltásra számíthat, ami persze lehet több is.

Kérünk mindenkit, hogy ezt tartsa szem előtt, amikor elküld egy hozzászólást. Senkit nem kötelezünk, hogy tisztelje a másik csapatot, annak játékosait, vezetőit, viszont a hozzászólás sem kötelező!

Mindenkinek kellemes szurkolást kívánunk!

Ma este nem az számít, hogy ki győz, csak a Barça legyen az.

Eurobarca Staff
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.10. 12:39:02

Igen, elég sok helyen azt olvasni, hogy Villa kezd majd, és Alexis ül a padról figyel majd. Hát, érdekes. Talán azzal tudnám magyarázni, hogy nem lesz igazán széthúzva a játék, inkább középen fogunk operálni, ott pedig Villa talán veszélyesebb. Illetve még1 indok, miszerint csereként Alexis nagyobb lendületet tud hozni, a fáradó védők lábát könnyebben összekuszálja majd. Viszont tény, hogy Villa szökőévente lő gólt, Alexis meg 7 meccsen 4x talált be, az utóbbi 2 meccsen 3x. Viszont a nagy rangadókon Villa általában jól játszik. De a Bernabeuban legutóbb Alexis is jól tolta. De bízzunk Pepben és a döntéseiben, ő tudja, hogy mit akar játszatni, és hogy ehhez kik a legmegfelelőbb játékosok.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.10. 12:27:38

Ahogy a BL döntőben, és a szuperkupa odavágóján is -1 embert jelentett. Alexist csereként bedobva, lendületet tudna adni a csapatnak. Pep knows.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.12.10. 12:26:19

visca el barca írta:a sport.es egy ujabb lehetoseget vazolt fel a kezdore, puyol helyett masch, elöl pedig messi-cesc-villa. ez sem lenne rossz

Villa az idei formája alapján, ami 0,nem érdemli meg azt,hogy kezdő legyen. Szóval ez a felállás eleve rossz így, és -1 embert jelent.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.10. 12:23:08

a sport.es egy ujabb lehetoseget vazolt fel a kezdore, puyol helyett masch, elöl pedig messi-cesc-villa. ez sem lenne rossz

Kép
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.10. 12:06:10

Ezt nem lehet tudni, igazad van, de ha valaki képes úgy megszervezni a játékot, hogy megfojtson minket az José Mourrinho!Ezért sok helyzetet nem várok!Mint korábban írtam a tavalyi BL 1. meccs képét várom!Remekül tolódó RM, Xavit telejesen megbénítva, illetve részünkről nagy labdabirtoklást, s helyzetkeresést!Az egy remek meccs volt, (szuperkupákból nem tudok kiindulni, ott nem volt bejáratva a motor egyik oldalon sem), igazi nagy taktikai harc!Most amiben bízok, hogy Pep több váratlant tud húzni, s nagy a repertoár!Akár a felállás cserélgetéssel, akár a padon is vannak plusz erők!Akár lesz sok helyzetünk akár nem, egyet valahogy be kellene préselni!
Kép
Kép
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.12.10. 11:57:00

Bob_Marley írta:...De bízok benne, hogy egyszer "megvillanunk" és beteszünk egy gólt a zsákba!Tippem így tehát 0:1!
Nem tudom elképzelni valahogy hogy csak egyszer kerülnénk olyan szituációba amely veszélyes is lehet... a helyzetkihasználás más kérdés... abban rémisztőek vagyunk... én azt mondom több helyzetünk is lessz.... :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.10. 11:53:05

d tényleg leírta amit én is gondolok!
Nagy taktikai csatát várok, kevés góllal, de kemény játékkal!Madrid 6 pont előnyben (tudom most csak 3) felesleges kockáztasson, mégha a szurkolók el is várnák otthon, de hosszú a sorozat és a végén kell ott lenni Mourinho így gondolkozik!
Mi is azért nem kockáztathatunk sokat, mert egy vereség már 3 meccses lemaradást hozna!És még rengeteg van hátra, egy ikszet minimum hozni kell!De bízok benne, hogy egyszer "megvillanunk" és beteszünk egy gólt a zsákba!Tippem így tehát 0:1!

szerk: Puyol téma érekes, sokan már leírják az öreget, oké a tavalyi sérüléseket talán még nem heverte ki, de még így is kevesen futják le, s remekül helyezkedik!Mascherano remek formában, nagyon nehéz a választás, de a kapitányunk valóban nem csak a szalagot viseli, hanem a lelke a csapatnak!
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése