2011.12.10. 13:45:42
Nos, látom mindenki nagy lázban ég, nekem ehhez képest csak most jutott eszembe, hogy Clasico van... De azért nyilván van véleményem a dologról. Én azt gondolom, hogy most a Real az esélyesebb a bajnokságra. Nem azért, mert 6 ponttal vezetnek (végülis ha oda-visszaverjük őket, akkor a saját kezünkban van a dolog), hanem, mert azt látom bennük, hogy biztos a formájuk, míg nálunk nem igazán lehet tudni, hogy mit is várjunk a hétvégén (ez előre tekintve a teljes szezonra). És őszintén szólva már nem is érdekel a bajnokság nagyon, ezt elkönyveltem így, ha fiúk rámcáfolnak, hát kellemesen csalódom. Idén nagyon jó lenne megnyerni a BL-t (vagy ne a Real nyerje, főleg ne Mourinhoval).
De ami a legfontosabb nekem személy szerint a bajnokságban, hogy verjük meg a kiba Realt. Megnyerik a bajnokságot, húú, de nagyon fognak örömködni, de úgyis bennük lesz, hogy megint nem verték meg a Barcát. Én meg hiszek abban olyan törvényszerűségekben, hogy 3 bajnokság után nem lehet megnyerni a negyediket, ha meg mégis, akkor az ötödiket nem. Teljesen jó lenne egy ilyen periódusos váltakozás, amíg mi nyerünk 3-at, addig a Real 1-et meg 0 BL-t meg1 kupát. A csapatuk az utóbbi időben nem nagyon változott, egész csürhe jellegű maradt, de néha már koncentrálnak a futballra is, de elértük azt a szintet, hogy a szurkolóik visszataszítóbbak, mint a csapat. Vannak nagyon kellemes kivételek, és, néha kiváncsiságból felmegyek a sötét oldalra, ott is van viszonylag sok értelmes arc, akivel még esküszöm szitkozódás nélkül is végig tudnám nézni a meccset. Nálunk is megvan az (az egyébként nagy) réteg, aki hát szégyen, hogy a gránátvörös-kéket a szájára veszi, de miután nekünk divat szurkolni, ez valahogy kicsit természetesebb.
Ezt az arcot is honnan szedték, aki az interjúban van a főoldali hírben, Andrissal? Pezsgőt készít be... Ebből is látszik, hogy kb. már ők is jobban meg akarnak verni minket, mint, hogy bajnokságot szerezzenek. Hát én az ilyen félnótás, fogalmatlan alakok miatt (ebbe beleértve a Madrid keretét, kivéve Casillast, Diarrat) nagyon akarom, hogy elpáholjuk őket. Igen hencegnék vele, és az orra alá dörgölném ezeknek.
De nagyon remélem, hogy a Barcától rég nem látott küzdeni akarást látunk, mert maguknak is tartoznak annyival, hogy behúzzák ezt a meccset. Ha hagyják, hogy így szájaljanak nekik, megalázó, szemenszedett hazugságokat kiáltsanak rájuk, akkor ők is majdnem ilyen fogalmatlanok. Eddig igazuk volt, mi nem szorulunk az ő módszereikre, de valamilyenre igen: a futball módszerére. Be kell fogni a szájukat, aztán hagy pukkadjanak meg. Los vikingos chuparan!!!