Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek! Én is követem a Bundesligát, és azt kell hogy mondjam hogy Götze képességei elvitathatatlanok, de nem érzem akkora tehetségnek mint pl Thiago! Aki idén szerintem legalább annyira berobbant és nyűgözte le a világot mint Götze! De a 2. hely sem semmi, és az a lényeg hogy ő a mi tehetségünk, és remélhetőleg pár év múlva már az Aranylabda kerül előtérbe. A képességei adottak!lluisllach89 írta: Ezzel vitatkoznék.
Nézem a Bundesligát is minden héten, annyi hogy nagyobb a hype-ja a gyereknek. Tavasszal tényleg jó volt, azóta kb 2 meccsen volt használható, meg egy barátságos meccsen a brazilok ellen.
De mostanában ha mennie kell a bvb-nek az eredmény után, akkor gyakran őt hozzák le.. Rengeteg támadást elront.
Thiago nagyobb csapatban játszik, ráadásul jobb is, mindenben. Csak nincs akkora hype körülötte, meg pöppet komolyabb vetélytársai vannak. Ráadásul ez az év róla szólt.
Új szerződés, 3 gól kevés játéklehetőséggel tavasszal, utánpótlás csapattal EB cím, MVP a döntőn, előszezonban rengeteg gól, és oktat a pályán.
Hangsúlyozom: Mindezt a BARCELONA csapatában, a LA LIGÁBAN.
Ezzel vitatkoznék.d írta:Teljesen jó helyen van Götzénél az a díj, remek a srác és ő robbant be messze legjobban a listán szereplők közül. Thiago is megérdemli a dobogót, ahogy Hazard is, bár őt kevesebbet látom.
Bezony ám hogy félreolvastam!fcbarca0827 írta:És ehhez a hírhez, hogy jön Özil?Vagy, félreolvastad Götzét, vagy... tudja fene.
És ehhez a hírhez, hogy jön Özil?MessiFan írta:Teljesen korrekt sorrend szerintem. Özilt sajnálnám, hogy nem vettük meg, de nem teszem mert már itt van Fabregas.
Egyébként az év edzője szerintem Guardiola lesz, főleg hogy szvsz meg lesz az 5. trófeia is.
Teljesen korrekt sorrend szerintem. Özilt sajnálnám, hogy nem vettük meg, de nem teszem mert már itt van Fabregas.ab1daL írta:Mario Götze nyerte a 2011-es Golden Boy díjat, Thiago lett a második, és Hazard a harmadik. http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... 2011-award
vds-alves-silva-hummels-abidal-götze-xavi-ini-dm-messi-crab1daL írta:Uefa.com-on mint mindig, idén is lehet szavazni az év csapatára.
http://www.uefa.com/community/teamoftheyear/index.html
Nálam ez lett: Valdés - Alves, Masch, Kompany, Abidal - Nani, Xavi(c), Ini, Di María - Messi, C. Ronaldo Edző: Pep
Én pedig azt sajnálom, hogy Villa valamelyik csodája nincs ott, értem ezalatt a Manchesternek lőtt gólját, illetve a Real ellenit (szuperkupa odavágó ugyebár), főleg az utóbbit. Az egészen fantasztikus volt, ha ott lenne a jelöltek közt, biztosan arra szavaztam volna; így viszont hosszas hezitálás után Rooney-ra szavaztam és nem Messire.10Messi4ever írta:Én is sajnálom, hogy Messinek nem a Real elleni gólja került be, akkor arra szavaztam volna.