Barça vs. Real - El Clásico
Nem csak az első negyed órától kell nagyon tartani, hanem a pontrúgásoktól, kiemelten a szögleteket és kapu elé ívelt szabikat. Persze régóta egy nagy gyengéje ez a Barcának, de idén is nagyon sok gólt kapott a csapat ilyen szituációkból. Ez a Madridnak amúgy is inkább erőssége és szerintem megpróbálják kihasználni.
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Még van 1 nap de már szétspanoltam magam. iszonyuan várom. egy mostani győzelem fantasztikus lenne. és nem érdekel hogy a madrid milyen formában van, nem érdekel a győzelmi sorozatuk. mi vagyunk a Barca és nekem ennyi elég. és itt van ő: http://www.youtube.com/watch?v=hN-Aq1-pp4A fantastic.
- samy85
- Capitá del Barça
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... fi_2_resz/
vigvik mester folytatása olvasható már nagyon jó...
vigvik mester folytatása olvasható már nagyon jó...

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Barcaman14
- Director del Fútbol

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- samy85
- Capitá del Barça
mi a garancia arra h mi nem leszünk élesek az első mp-től kezdve??? erre alapozni? hm... egyébként Madridban támadni fognak, ha nem is 90 percen keresztül de fognak...Sanama írta:Első 15percben ki fog nyílni a Real szerintem, megpróbálnak gyorsan szerezni egy gót,addig ameddig a Barca ébredezik. Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
Mourinho tudja,hogy 6 ponttal előrébb vannak, mit kockáztasson?!
ugye szegény Capello hiába nyert bajnokságot, nem volt túl offenzív a csapata... ebből kiindulva főleg a pontbeli előny tudatában, úgy gondolom támadólag lépnek fel... persze azért Jm személye merőben más mint az Olaszé volt! Amúgy meg ha a Portugál azt mondja a kék az nem kék hanem piros, akkor az a Madridisták 90 %-a szerint úgy is van... Mi is csalunk élvezzük a Platini bácsi bizalmát, az unicef miatt nekünk mindent szabad, bezzeg a szegény Luzitán... mindig csak az ő kárára tévednek és mindig a Barcelona jön ki jól... furcsa módon ezt csak J5 látja így a futball elitjei között... arról nem szól soha hogy a Portóval a United ellen egy lesgóllal ment tovább, sőt a tavaly elötti Milánói meccset sem kritizálta játékvezetői oldalról... ugye mi is megkérdezhetnénk h miért Portugál jv kapta a meccset??? mondjuk mi lett volna ha ez fordítva van... Apokalipszis?!... mindegy...mostanában hál'istennek beállt a szája...

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Mihu
- Director del Fútbol
[quote="Bányász"][/quote]Emlékezz a 2006-2007 meg a 2007-2008-as szezonra...olyan sz.rok voltunk hogy csak na. Előbb utóbb sztem mindenki lejjebb adta az igényét, és már mindegy volt hogy hogyan, csak nyerjük meg a meccseket. Az már hogy nem úgy tettük, mint előtte 2 évvel, sztem nem sok embert érdekelt. Mikor ott voltunk egálban a Madriddal, akkor tökmindegy volt hogy hogyan, csak nyerjünk. A Real-osok is így lehetnek ezzel sztem. Olyan régen nyertek ellenünk bajnokit, hogy sztem nem érdekelné őket hogy hogyan, csak győzzenek le minket. Fordított esetben én is így lennék. Viszont az se fo lelki fájdalmat okozni nekik, ha X...mert szerintem az elsődleges dolog a bajnokság megnyerése a Barca előtt. Még úgy is, hogy egyszer X-elnek, Barcelona-ban meg kapnak egy 3-ast.
- Capon
- Llegenda del Barça
Mi sem egyszerűbb középkezdésnél.daffy írta:a marca-n szavazók többsége szerint nem jó josénak a 3 védekező kp-s ötlete. ezzel azt hiszem 2 kérdésre is választ kaptunk.Bányász írta: Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...
nekem már csak 1 kérdésem maradt:
-hogy fog eljutni a labda a real támadó hármasához a 3-4-5fős barca kp-n keresztül?

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
visszautalnék az 1-2 napja írt gondolatomhoz:De mi van akkor ha egyik klasszikust a Barca nyeri a másikat a Real.A Madrid elhódítja a bajnoki címet a Barca meg a Bl-t. Very Happy Akkor ki van ki előtt?
a hangadók szava terjed el, az emberek hajlamosak azt ténynek elfogadni...
ebből kiindulva, ha Mú azt mondja, h ők a jobbak, akkor a közvélemény azt fogja harsogni

uez lenne akkor is, ha a BL-t a Madrid nyerné, mi meg a bajnokságot, hiszen mindig az a fontosabb sorozat, amit a luzitán megnyer, a többi jelentéktelen

tehát készüljünk fel: ha a két sorozat közül az egyiket megnyeri a Madrid, akkor:
- a Barca legyőzve, a Real a világ legjobbja
- Messi nem érdemel aranylabdát, hiába lő 60-70 gólt, mert a "fontosabb" sorozatban (értsd: Mú fogalma szerint) az ő játékosa nyerte meg a címet...
lehet tévedek, de így látom

(nem a Madrid ellen szólt a hsz-em...)
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.12.09. 15:35:19-kor.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Érthető voltál persze.Én a saját vérmérsékletemmel próbálom elképzelni azt,h madrid drukker vagyok.Utólag nyilván nagyon tudnám értékelni azt,h megmarad az előny meg nem kaptunk ki stb stb.De a meccsnek mégis úgy ülnék neki,h végre verjük már meg őket...És ha nem sikerülne azt hiszem maradna is bennem egy jó adag keserűség mert mikor ha most sem?Sanama írta: Remélem érthető voltam
Én szurkoló vagyok és ennyi keserűség után nem foglalkozom azzal,h úristen mi lesz ha kinyílunk és megszór minket a Barca...én azt akarom,h nyíljunk ki és szórjuk meg a Barcát.

Ezt tudom én,h logikus lenne de tényleg én most inkább érzelmi alapon próbálom megközelíteni.(ami nyilván nem könnyű hiszen Barca drukker vagyok) Számomra nem egy kontrázgatós 1-0 lenne a revans és nem azt várnám.Persze lényegében így a csodát várnám.Sztem logikus lenne madridi részről stabil védekezésre, és kontrákra építeni. Eleve ez a játékstílus a legeredményesebb a Barca ellen.

Na mindegy túl sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel már...

Egyébként mostanában sokat olvasom,h utolérte a Barcát a Real sőt már már meg is előzte(ami a tabellát tekintve mindenképp igaz).De mi van akkor ha egyik klasszikust a Barca nyeri a másikat a Real.A Madrid elhódítja a bajnoki címet a Barca meg a Bl-t.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Nyilván a madridisták nagyon szeretnének valamiféle revánsot az elmúlt évekért. Sztem ezzel Mourinho is tisztában, de nem akar butaságot csinálni, mert tudja, h a Barca milyen veszélyes.Bányász írta:Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...Sanama írta:Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
Sokkal több minden szól a Real mellett mint bármikor máskor az elmúlt 3 évben.Lejátszottunk ellenük 11 meccset 3 év alatt abból egyetlen egyet se sikerült megnyerniük a rendes játékidőben.Kaptak kb 25gólt és lőttek 9et...
Szóval ha a másik oldalon állnék akkor már nagyon várnék egy győzelmet.És kb lesz*rnám azt a 6 pontot.
De hallottuk már,h a Bernabeu Jose Mourinhot élteti... szóval el tudom képzelni azt is,h megengedheti magának a pali,h az elejétől az x-re menjen...
Sztem logikus lenne madridi részről stabil védekezésre, és kontrákra építeni. Eleve ez a játékstílus a legeredményesebb a Barca ellen. Nyílt támadójátékkal igazán fontos tétmeccsen nem verte meg senki a Barcát, hosszú évek óta. Emiatt nem gondolom, h logikus lenne tőlük, ha nekünk ugranának, mert sztem egy nyiltsisakos meccsből szinte biztos, h mi jönnénk ki jobban.
Felíveléssel.daffy írta:a marca-n szavazók többsége szerint nem jó josénak a 3 védekező kp-s ötlete. ezzel azt hiszem 2 kérdésre is választ kaptunk.Bányász írta: Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...
-hogy fog eljutni a labda a real támadó hármasához a 3-4-5fős barca kp-n keresztül?

a marca-n szavazók többsége szerint nem jó josénak a 3 védekező kp-s ötlete. ezzel azt hiszem 2 kérdésre is választ kaptunk.Bányász írta: Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...

-
- Barça B
Én is erre gondolok madridi részről, de a Barca nem teheti meg, h ébredezzen. Szerintem a sípszótól kezdve hatalmas nyomás alatt lesz Casillas kapuja..szerintem egy gólt kapunk, de behúzzuk. 1-2 vagy 1-3Sanama írta:Első 15percben ki fog nyílni a Real szerintem, megpróbálnak gyorsan szerezni egy gót,addig ameddig a Barca ébredezik. Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
"Mond, hogy lehet édes fiam, hogy egy olyan sz*r csapaté, a Real Madridé?!?! Ne b*sszál már!!" -José Luis Torrente=)
"A Barca legyőzéséhez az évszázad meccsét kell játszani" -Gregorio Manzano
"A Barca legyőzéséhez az évszázad meccsét kell játszani" -Gregorio Manzano
Bányász!
Először én is ezt gondoltam,de azért lássuk be,hogy részben mi azért is mondjuk ezt hogy ideje lenni kinyílni,stb, mert a Barca alapból sokkal könnyebben játszik egy olyan csapattal szemben, amelyik nem védekezni áll be.
Hidd el semmit nem számít nekik,az hogy most nyerjenek,Mourinho az Isten, az a jó amit ő csinál. Ha kikapnak megmagyarázza még az is jó lesz
Épp az elmúlt évek sikertelensége miatt nagyon fontos nekik az a 6 pont . Sokkal fontosabb,mint,hogy esetleg nyerjenek 2-0ra,de vállalva egy esetleges 0-3mas zakót is.
Remélem érthető voltam
Először én is ezt gondoltam,de azért lássuk be,hogy részben mi azért is mondjuk ezt hogy ideje lenni kinyílni,stb, mert a Barca alapból sokkal könnyebben játszik egy olyan csapattal szemben, amelyik nem védekezni áll be.
Hidd el semmit nem számít nekik,az hogy most nyerjenek,Mourinho az Isten, az a jó amit ő csinál. Ha kikapnak megmagyarázza még az is jó lesz

Épp az elmúlt évek sikertelensége miatt nagyon fontos nekik az a 6 pont . Sokkal fontosabb,mint,hogy esetleg nyerjenek 2-0ra,de vállalva egy esetleges 0-3mas zakót is.
Remélem érthető voltam

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...Sanama írta:Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
Sokkal több minden szól a Real mellett mint bármikor máskor az elmúlt 3 évben.Lejátszottunk ellenük 11 meccset 3 év alatt abból egyetlen egyet se sikerült megnyerniük a rendes játékidőben.Kaptak kb 25gólt és lőttek 9et...
Szóval ha a másik oldalon állnék akkor már nagyon várnék egy győzelmet.És kb lesz*rnám azt a 6 pontot.
De hallottuk már,h a Bernabeu Jose Mourinhot élteti... szóval el tudom képzelni azt is,h megengedheti magának a pali,h az elejétől az x-re menjen...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Első 15percben ki fog nyílni a Real szerintem, megpróbálnak gyorsan szerezni egy gót,addig ameddig a Barca ébredezik. Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
-
- Eurobarca Staff
Szerintem is erre lehet számítani, már csak azért is, mert a Barçáról sok mindent el lehet mondani, de hogy az első 10-15 perc a legjobb időszaka, azt koránt sem. Lásd BL döntő, vagy egyéb nagy meccsek.Mikaos írta:Akármilyen módon, nekünk kell lőni az első gólt.
Utána úgyis elgurul a gyógyszerük, és 1-2 piros lap minimum esélyes.
Ha ők szerzik az első gólt, akkor viszont beállnak a kapuba 11-en. Mondjuk szerintem alaphelyzetben is ez lesz, de azt is el tudom képzelni, hogy Mourinho meglepetésre készül az első 10-15 percre (mint a kupadöntőn is tette), s focizni is fognak.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Akármilyen módon, nekünk kell lőni az első gólt.
Ha ők szerzik az első gólt, akkor viszont beállnak a kapuba 11-en. Mondjuk szerintem alaphelyzetben is ez lesz, de azt is el tudom képzelni, hogy Mourinho meglepetésre készül az első 10-15 percre (mint a kupadöntőn is tette), s focizni is fognak.
-
- Eurobarca Staff
Mert senki nem tud fogalmazni. Idény közben kutyát nem érdekel a gólkülönbség, a megszerzett pont, lejátszott meccsek. Egy a lényeg: a vesztett pontok. Ebben a Real 6 ponttal jobb nálunk, és idény közben csak ez számít.csabimo írta:Elolvastam a szurkoló vs szurkoló cikket a madridistán! Külön kitérnek a 6 pontos különbségre! Most én vagyok örült vagy mi van már? Miért kell kijelenteni a 6 pontot amikor 3 a különbség :S..miért kell azt az egy meccs elönyt 3 pontra váltani???
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Ezzel azt akartam mondani, hogyha mi kapjuk az első gólt, akkor szerintem végünk.dr. Mezey írta:Pont ír erről a goal.com. 2009-10-es szezon óta nulla pontot vesztettek 1:0-ás vezetésről, mig a többi minimum 18 pontot.Rivaldinho írta: ...De ha vezet a Madrid, nincs az a pénz, hogy kiadják a kezükből a győzelmet, beállnak 10-en védekezni, és szegény Benz, vagy Ronaldo ácsorog egyedül a kezdőkörnél....

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Csak egyet tudok mondani.
Isten áldja a Barcát. 7 éve minden meccsen nekik drukkolok, szombaton is igy lesz, azután is. Nekem par év alatt annyi örömöt okoztak , hogy egyetlen mas csapat sem tudott volna ennyit kihozni.
Visca el Barca! Bizzatok A Csapatban
Isten áldja a Barcát. 7 éve minden meccsen nekik drukkolok, szombaton is igy lesz, azután is. Nekem par év alatt annyi örömöt okoztak , hogy egyetlen mas csapat sem tudott volna ennyit kihozni.
Visca el Barca! Bizzatok A Csapatban

- csabimo
- Capitá del Barça
Elolvastam a szurkoló vs szurkoló cikket a madridistán! Külön kitérnek a 6 pontos különbségre! Most én vagyok örült vagy mi van már? Miért kell kijelenteni a 6 pontot amikor 3 a különbség :S..miért kell azt az egy meccs elönyt 3 pontra váltani???
-
- Jugador d'estrella
Pont ír erről a goal.com. 2009-10-es szezon óta nulla pontot vesztettek 1:0-ás vezetésről, mig a többi minimum 18 pontot.
Rivaldinho írta:Szerintem az is nagy baj, és különbség a két csapat között, a Madrid javára, hogy :
Ha vezet 1-el a Barca (nem csak a Madrid, de más csapatok ellen is....), simán benne van az, hogy kiadják a kezükből a győzelmet, és X-re jön az ellenfél minimum.
De ha vezet a Madrid, nincs az a pénz, hogy kiadják a kezükből a győzelmet, beállnak 10-en védekezni, és szegény Benz, vagy Ronaldo ácsorog egyedül a kezdőkörnél. Ezt Mourinho hozta magával érzésem szerint, nem tudom milyen a statisztika, de szívesen megnéznék egy olyat, hogy ha vezetett a Madrid 1-el, hányszor kaptak gólt utána..
http://translate.googleusercontent.com/ ... C2ELC8YYZg
ez a hír-utolsó bekezdés- igaz?van róla videó bizonyíték is vagy kamu az egész?
ez a hír-utolsó bekezdés- igaz?van róla videó bizonyíték is vagy kamu az egész?
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Szerintem az is nagy baj, és különbség a két csapat között, a Madrid javára, hogy :
Ha vezet 1-el a Barca (nem csak a Madrid, de más csapatok ellen is....), simán benne van az, hogy kiadják a kezükből a győzelmet, és X-re jön az ellenfél minimum.
De ha vezet a Madrid, nincs az a pénz, hogy kiadják a kezükből a győzelmet, beállnak 10-en védekezni, és szegény Benz, vagy Ronaldo ácsorog egyedül a kezdőkörnél. Ezt Mourinho hozta magával érzésem szerint, nem tudom milyen a statisztika, de szívesen megnéznék egy olyat, hogy ha vezetett a Madrid 1-el, hányszor kaptak gólt utána..