Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
honda25
Jugador del Barça

2011.12.08. 18:57:24

Már nagyon várom a szombati meccset, remélem, a Madrid végre focizni fog, nem azt fogják csinálni, amit a tavalyi szezonban(6 pontos előnyben csak focizni fognak).
A négy védős felállás nálam alap, kíváncsi vagyok, Pep hogy fog variálni a kezdőn.
Hajrá Barca! És a Honda!
Drigo
Eurobarca Staff

2011.12.08. 17:00:51

bence-barca írta:
Drigo írta:Sportgéza megint kitett magáért.

Az említett 3 rekordból egy kamu, mivel pont a Barça lőtt idén 20 gólt,
Ő madridi rekordról ír, nem pedig összesítettről. A saját rekordjukat döntötték meg :)
"Ezzel a Real megdöntötte saját BL-csúcsát is, amely 1998 óta 17 rúgott gól volt a csoportszakaszban."
Ott már igen, mint ahogy ott már lehetne úgy is értelmezni, hogy a 100%-os mérleg mellett ilyen jó gólaránya még senkinek sem volt (ennek ugyan nem néztem utána csak 2002-03-ig), de a címlapon meg ezt írják:

"Hat sikere senkinek sem volt a BL-csoporkörben, 19 gól is rekord, ilyen szériája legutóbb 51 éve volt."

Ezzel is csak azt lehet bizonyítani, hogy mennyire szenzációhajhász az egész (sport)média. Na meg, hogy mennyire dilettáns bagázs a sportgéza, igaz az "egyik csapattársa átlépte"-t még nem sikerült azóta überelniük, de cserébe minden héten megtalálják az év gólját és az év kapus bakiját :D
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.12.08. 16:39:24

-KÍVÁNSÁGMŰSOR, tessék kérni!
-Jó estét, Murinho vagyok, és a Luniztól az I get five only-t szeretném kérni.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.12.08. 16:34:47

Kép
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
csabimo
Capitá del Barça

2011.12.08. 16:30:52

madridronie írta:
A Madrid pedig egy kalap kaki mourinhostul meg az antibunkerfocijukkal együtt...
Bravó, most aztán jól megmondtad! :lol: :lol: :lol:
örülök h tetszik :D
Léfe
Entrenador del Barça

2011.12.08. 16:29:03

Abszolut 3 esélyes a dolog. Lényeges, hogy középpályán letámadjuk Őket, mert ha átfutnak rajtunk baj van. És a gólhelyzeteket be kell rugni, mert az biztosan lesz pár.
Fecó
madridronie
Madridista

2011.12.08. 16:27:12

A Madrid pedig egy kalap kaki mourinhostul meg az antibunkerfocijukkal együtt...
Bravó, most aztán jól megmondtad! :lol: :lol: :lol:
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.08. 16:24:36

Drigo írta:Sportgéza megint kitett magáért.

Az említett 3 rekordból egy kamu, mivel pont a Barça lőtt idén 20 gólt,
Ő madridi rekordról ír, nem pedig összesítettről. A saját rekordjukat döntötték meg :)
"Ezzel a Real megdöntötte saját BL-csúcsát is, amely 1998 óta 17 rúgott gól volt a csoportszakaszban."
Drigo
Eurobarca Staff

2011.12.08. 16:17:36

Sportgéza megint kitett magáért.

Az említett 3 rekordból egy kamu, mivel pont a Barça lőtt idén 20 gólt, a másik kettő meg csak rekord beállítás. Érdekesség, hogy 100%-os mérlege legutóbb pont a Barçának volt 2002-03-ban. Akkor még 2 csoportkör volt, szóval ez még igaz is lehetne, ha azt nézzük, hogy amióta 1 csoportkör van, de ismerve az ott dolgozó "szakértőket", a cikk írójának szerintem fogalma sincs, hogy a BL-ben valaha volt 2 csoportkör.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
csabimo
Capitá del Barça

2011.12.08. 16:07:46

Olvasgatom a hozzászolásokat, és azt vettem észre h elég sokan 6 pontos hátrányrol irnak! Pedig ha megnézzük a tabellát akkor láthatjuk h 3 pontra vagyunk a Madridtól, igaz 1 meccsel többet toltunk..sevillahoz mennek idegenbe amit nem nyertek még meg :)

A classico: Egyértelmű h Barca győzelmet várok! A nagy meccseken mindig megmutatta a csapat h képes erőm felül teljesíteni!! A Madrid pedig egy kalap kaki mourinhostul meg az antibunkerfocijukkal együtt...
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.08. 15:30:40

Én is leírnám a véleményemet a szombaton lejátszódó El clásicóról.

Először is ugyanazon a véleményen vagyok mint Xavi. Mindegy hogyan alakul szombat este a mérkőzés, amíg a Barcelonának elméletben van esélye behozni a hátrányt és megnyerni a bajnokságot, addig én azt mondom hogy nincs vége semminek.
A meccsről:
Én úgy gondolom, hogy minden esélye megvan a Real Madridnak arra, hogy nyerjenek a Bernabeuban. Nem láttam végig egyetlen meccsüket sem, de most tényleg úgy vagyok velük, hogy ha nyernek mind1 mennyi góllal nem fog meglepni.
Nem kertelek tovább inkább, majd megteszik mások. Én csak annyit mondok, hogy győzzön a jobbik!

Viszont elmondanám, hogyha Puyol játékra alkalmas, én beraknám a kezdőbe és szerintem Pep ha nem látja sokkal másképp a dolgokat akkor be is fogja.
Hogy miért? Sokkal több tapasztalata van azon a poszton mint Mascheranonak. Elhiszem, hogy jól csúszik be Mascherano, de a védelemmel nem úgy mozog és nem úgy látja az adott szituációkat mint a veterán Puyi. Sokkal jobban tudja a dolgokat mint bárki más ebben a csapatban ha a védekezésről van szó.

Visca el Barca!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.12.08. 15:30:36

nagyatyesz írta:Az biztos hogy érdekes klasszikus elé nézünk! Nagyon várom már, és szokás szerint már egy-két napja izgulok! Mi lehet a nyerő taktika? Hogy álljon fel a kezdő? Hogy áll fel vajon a Madrid?
Nyáron a szuperkupa meccsek előtt én azt mondtam a haveroknak, hogy ha akkor nem ver meg minket a Madrid, akkor a bajnokikon sem lesz esélye! Hiszen akkor - főleg az első meccsen - kb a strandról jött össze a csapat! Dani Alvesről még a meccs előtt két nappal fotókat közöltek, hogy tölti a nyári pihenőjét! És akkor egy gyenge teljesítménnyel a semmiből rúgtunk 2 gólt! Akkor a Real sokkal előrébb járt a felkészülésben, mint mi, de nyerni tudtunk!
Az azóta eltelt 3 hónap viszont érdekesebbé tette a klasszikust! A Real nem kímélt senkit, és végigtámadja a meccseit, sok gólt lőtt, meggyőzően játszott! Mi pedig sokszor "bealudtunk" a meccseinken, és ennek tudható be a felhalmozott 6 pontos hátrány! Amire nem számítottam, az a sok sérülés, másrészt a csatáraink gólképtelensége! Villa és Pedro magunkhoz képest formán kívül játszanak, míg Sanchez egyre jobb, de néhány hete tért vissza ő is a sérüléséből! Nehéz kérdés! Én továbbra is tartom azt, hogy jobb csapatunk van, viszont sok esetben a Madrid motiváltabb volt! Jobban akarta a sikert! Nekünk meg éppen a koncentráció hiánya miatt van 6 pontos hátrányunk! Viszont!!! Nehogy már egy Madrid ellen ne legyen motivált a csapat! Nehogy már egy klasszikusra ne pörögjenek fel a fiúk! Szóval szerintem az esélyünk a győzelemre ugyanannyi, mint a Madridnak! A klasszikusok akkor is ki-ki meccsek voltak, mikor valamelyik csapat sokkal jobb volt a másiknál! Itt pedig most tényleg a világ jelenlegi 2 legjobb csapatáról van szó! Egy meccsen bármi megtörténhet, de ha agressziven letámadjuk a Madridot, a gyors kontráit megakadályozzuk, és a villámgyors embereit meg tudjuk fogni, akkor nyerünk!!!! Szerintem 1-2 lesz! Mindemellett remélem hogy egy jó, izgalmas meccs lesz, ami nem fog eldurvulni!
És így a végére az én kezdőm a következő:
Valdes - Alves, Piqué/Puyol, Masc, Abidal - Busi, Xavi, Iniesta, Cesc - Messi, Alexis
Kb ugyanaz a felállás, mint azon a klasszikuson, amikor Pep átvette a csapatot!
Hajrá Barca!!!
Mondhatnám, hogy teljesen egyetértek. Nekem úgy tűnik, hogy mi erősebbek vagyunk, de a Real sokkal hatékonyabb. Nem egy meccs volt, amikor kevés helyzettel is simán nyertek, mi meg a sokkal sem tudtunk élni. Reménykedek a győzelemben, mert jók vagyunk, de vhogy most nem érzem azt a pluszt, ami a javunkra szokta dönteni a meccseket. Bár az biztos, hogy a Madridi védelem valószínűleg a partnerünk lesz :D Még mindig bennem van, hogy Messi hogyan forgatta Coentraot :D Igazából a Madridból "csak" 3 embert kell megfogni. A Ronaldo-Di Mariá-Benzema trió nagyon toppon van. Ha sikerül nekünk irányítani a meccset, akkor megfoghatjuk őket. Aztán lassan lehet szavazni, hogy Mourinho mellett kit fog kiállítani a bíró :D Én most Ramost érzem, de ha Pepe, vagy Marcelo az se baj :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2011.12.08. 15:31:37-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.12.08. 15:15:12

Az biztos hogy érdekes klasszikus elé nézünk! Nagyon várom már, és szokás szerint már egy-két napja izgulok! Mi lehet a nyerő taktika? Hogy álljon fel a kezdő? Hogy áll fel vajon a Madrid?
Nyáron a szuperkupa meccsek előtt én azt mondtam a haveroknak, hogy ha akkor nem ver meg minket a Madrid, akkor a bajnokikon sem lesz esélye! Hiszen akkor - főleg az első meccsen - kb a strandról jött össze a csapat! Dani Alvesről még a meccs előtt két nappal fotókat közöltek, hogy tölti a nyári pihenőjét! És akkor egy gyenge teljesítménnyel a semmiből rúgtunk 2 gólt! Akkor a Real sokkal előrébb járt a felkészülésben, mint mi, de nyerni tudtunk!
Az azóta eltelt 3 hónap viszont érdekesebbé tette a klasszikust! A Real nem kímélt senkit, és végigtámadja a meccseit, sok gólt lőtt, meggyőzően játszott! Mi pedig sokszor "bealudtunk" a meccseinken, és ennek tudható be a felhalmozott 6 pontos hátrány! Amire nem számítottam, az a sok sérülés, másrészt a csatáraink gólképtelensége! Villa és Pedro magunkhoz képest formán kívül játszanak, míg Sanchez egyre jobb, de néhány hete tért vissza ő is a sérüléséből! Nehéz kérdés! Én továbbra is tartom azt, hogy jobb csapatunk van, viszont sok esetben a Madrid motiváltabb volt! Jobban akarta a sikert! Nekünk meg éppen a koncentráció hiánya miatt van 6 pontos hátrányunk! Viszont!!! Nehogy már egy Madrid ellen ne legyen motivált a csapat! Nehogy már egy klasszikusra ne pörögjenek fel a fiúk! Szóval szerintem az esélyünk a győzelemre ugyanannyi, mint a Madridnak! A klasszikusok akkor is ki-ki meccsek voltak, mikor valamelyik csapat sokkal jobb volt a másiknál! Itt pedig most tényleg a világ jelenlegi 2 legjobb csapatáról van szó! Egy meccsen bármi megtörténhet, de ha agressziven letámadjuk a Madridot, a gyors kontráit megakadályozzuk, és a villámgyors embereit meg tudjuk fogni, akkor nyerünk!!!! Szerintem 1-2 lesz! Mindemellett remélem hogy egy jó, izgalmas meccs lesz, ami nem fog eldurvulni!
És így a végére az én kezdőm a következő:
Valdes - Alves, Piqué/Puyol, Masc, Abidal - Busi, Xavi, Iniesta, Cesc - Messi, Alexis
Kb ugyanaz a felállás, mint azon a klasszikuson, amikor Pep átvette a csapatot!
Hajrá Barca!!!
Mihu
Director del Fútbol

2011.12.08. 15:13:37

visca el barca írta:látom sokan elfelejtik, tavasszal is lesz még egy barca-real...
Mint ahogy azt is, hogy a kiscsapatok látványosan nem teszik oda magukat annyira a Real ellen, mint a Barca-val szemben. Mindenki minket akar megverni, mindenki ellenünk akar döntetlent játszani. Nagyobb értéke van ellenünk egy döntetlennek, mint a Real ellen. Nem lehet azt mondani, hogy a Real azért veri simán a kiscsapatokat, mi meg betlizünk, mert a Real most jobb mint mi. (Ami egyébként igaz, mert sztem jobb formában vannak mint a Barca). De tavaly egyértelműen mi voltunk a jobbak, mégis a Real ugyan úgy végigment a kiscsapatokon mint idén. Annyi változott, hogy mi gyengültünk, ezért nem hozzuk az izzadós meccseket mint tavaly.

Amit igazából akartam mondani a hsz-emmel: tavaly mind a két csapat nagyon kevés pontot veszített. A kiscsapatokkal szembeni meccsek stílusa ugyan olyan lesz mint tavaly. Csak éppen bennünk idén nincs meg az, mint tavaly, hogy a nyögvenyelős meccseket is hozzuk. A Real viszont még talán jobb is mint tavaly. Tehát hiába van még egy meccs tavasszal...az még mindig csak arra jó, hogy egálban legyünk. De kizárt dolog hogy mi ne veszítsünk pontokat, a Real meg igen.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.12.08. 15:05:20

Ilúvatar írta:
visca el barca írta:látom sokan elfelejtik, tavasszal is lesz még egy barca-real...
az tök édes mindegy ha 9 vagy 6 pont előnyük van már...
Ha jól emlékszem 2009-ben 12 pontos előnyünk is volt a Madriddal szemben...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Senyera
Jugador del Barça

2011.12.08. 15:00:22

Brian 20 írta:Egyre többet hallani barca szájakból, hogy nagyom sok mérkőzés van még hátra a ligából, ezért még nagyon sok pontot osztanak ki. Nos ez a madrid eddig a kicsit túl a bajnokság egyharmadánál 5 pontot vesztett. Nekünk meg van jelenleg 6 pont hátrányunk.. és ezt behozni, már szinte most lehetetlen.
Hétvégén a döntetlen kevés. Vereségnél, pedig el is dőlt a liga.
Azért nem kell ennyire borúlátónak látni a helyzetet.
Deus
Boixos Nois

2011.12.08. 14:58:21

az tök édes mindegy ha 9 vagy 6 pont előnyük van már...
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.08. 14:31:18

látom sokan elfelejtik, tavasszal is lesz még egy barca-real...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Brian 20

2011.12.08. 14:18:32

Egyre többet hallani barca szájakból, hogy nagyom sok mérkőzés van még hátra a ligából, ezért még nagyon sok pontot osztanak ki. Nos ez a madrid eddig a kicsit túl a bajnokság egyharmadánál 5 pontot vesztett. Nekünk meg van jelenleg 6 pont hátrányunk.. és ezt behozni, már szinte most lehetetlen.
Hétvégén a döntetlen kevés. Vereségnél, pedig el is dőlt a liga.
d
Entrenador del Barça

2011.12.08. 13:23:50

Aért az Ajaxot sújtó ítéletek ne a Realról szóljanak már, még a legkeményvonalasabb Madrid-drukkerek is egy vállvonással intéztek volna el egy döntetlent is, ez nem a spanyolokról szól, hanem szerencsétlen hollandokról, azért minden jóindulatommal és naívitásommal is minimum úgy érzem, hogy meg kell kérdőjelezni ennek a csoportnak a végeredményét, na persze mit se számítanak a szavak, az UEFA-t felkérni vizsgálódni pedig teljesen értelmetlen, nem fognak találni semmit, ami önmagukat terhelné, naná...
Halfkey
Jugador del Barça

2011.12.08. 12:52:25

abban én is egyetértek rinkuval, hogy ezeket a dolgokat is meg kellene jegyezni a madridistáknak.
Meg is jegyeztük. Vagy az a baj hogy nem jött ide senki leírni, hogy milyen undorító csapat vagyunk, elcsaltak nekünk egy meccset?

Elvettek az ellenfélt 2 gólt, ami erősen közrejátszott a győzelmünkben. Ezzel előbbre jutottunk? Mi van ha kikapunk ma? Kicsit vicces hogy felhozzátok az Övrebő esetet, az mégiscsak továbbjutásról döntött, ez a meccs meg nekünk semmiről. Sajnálom az Ajaxot, teljes joggal bírózhatnak, komoly döntéseket hoztak ellenük. De nem mi, hanem a Lyon a dolog nyertese...
mivel "nálunk" nincsenek múrinnyó-szerű rinyagépek (hála az égnek!), így egyértelmű, h a hangadók szava terjed el jobban, azaz, h nyomják a Barcát...
Ez is mekkora túlspilázás már. Nyilván arra a csapatra lehet és szokták mondani a focivilágban hogy tolják, amelyik épp sikeres, épp nyerésben van. Ezek most ti voltatok, jóhogy a nektek kedvező döntéseket jegyzik meg az emberek....

Az egész real madrid nevezetű intézményt zsigerből utálom, egy nagy álszent, alattomos, disznó banda az egész...
Igen, ez süt a hozzászólásaidból. Nyilván a Barca a megtestesült jóság, a Real meg minden szempontból a világ söpredéke. Átmenetek nincsenek.
Magunkba kellene nézni ilyenkor, hogy most akkor ki szid kit is jogosan/ jogtalanul? Ebből van már elegem, hogy a real drukkerek sosem ismernek be semmit,
Igen, magunkba kellene nézni. Mindkét oldalnak...
Ekkora negatív irányú általánosítást még sohasem olvastam amúgy, pörögnek a hangulatok a klasszikus előtt :roll:
daffy
Madridista

2011.12.08. 12:29:25

visca el barca írta:tegnap éjszaka, az álmatlanság közepette sokat gondolkodtam mi lehet a nyerő taktika, mit fog pep kitalálni.
ha kimegyünk 4-2-3-1be,akkor szerintem mind1. alonso és khedira is lassú a barca kp-hez. én LEGALÁBB 1 embert még betennék a középső harmadba még ha a támadások rovására is megy. a szuperkupa szép és jó volt,de ott egy felkészületlen ellenfél ellen SEM működött hibátlanul a taktika,akkor mi lesz most...? az eredmények nagyon impozánsak,már ami a madrid utóbbi 2 hónapos meccseit illeti,de egyre borúlátóbb vagyok. minden esetre egy esetleges vereség is 3 pont előnyt hozna,amihez már csak 1 kell a tavaszi klasszikusig :)
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.08. 12:24:42

tegnap éjszaka, az álmatlanság közepette sokat gondolkodtam mi lehet a nyerő taktika, mit fog pep kitalálni.

ezer szazalékra veszem, h 433-al fog kezdeni, mert az első perctől nekikugrani 3 védővel a madridnak maga a halál. egyben nagyon remenykedem, mégpedig abban, hogy xavi, iniesta és fabregas is pályán lesz egyszerre, mert muszáj. iniesta vagy cesc mehet balszélsőbe, és akkor elől ini/cesc-messi-sanchez. ha villa kezd -1 ember...

aztan a jatek alakulásátol függően jöhetnek a változások. ha vezetünk, akkor szerintem jeletős taktikai változás/csere nem lesz, mintahogy x esetén sem várok nagy dolgokat (még mindig jobb egy 6, mint egy 9 pontos különbség...)

ha ne adj Isten a madrid vezet, 2 dolog lehetséges sztem, mind2 dologgal váltunk a 343-ra, ahol alves a kulcs, mert

- vagy csak szimplán feltolja egy sorral fentebb, ezzel kockáztatva a legkevesebbet
- vagy behozza helyette thiagot, vagy behozza villát, és akkor cesc/ini visszajön a kp-ra.

amugy kivancsi vagyok a madrid kezdojere, ha erre jár vmi madridista, leirhatná h náluk milyen lehetséges kezdő terjeng, én vmi hasonlot gondolok

casillas - lass,ramos,pepe,marcelo - khedira,alonso - dimaria-özil,ronaldo-benzema.

bár az is lehet nem meri bevállalni a 4 támadójátékost és özil helyére feltolja alonsot, és coentrao is beszáll a jatékba. (azért nekunk jobb lenne a 4231, jobban átjászhatnánk a kp-t)

nálunk sztem az egyetlen igazi kérdés továbbra is az, hogy ki jatszon belso vedopárost, nálam egy biztos, masche kihagyhatatlan az utóbbi honapok alapján.

(és érdekes belegondolni abba, hogy ha posztonkénti összehasonlitast nézünk, talán csak kapus meg balszéső poszton jobb a madrid, casillas, meg ronaldo révén, vhogy mégis ők az eselyesebbek.... jo csapatot csinált murinnyó a sok toltelék jatekosbol, ezt el kell ismerni...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.12.08. 02:25:02

KINGovHELL írta:
Kalap1988 írta:Szerintem ezen a Puyol ügyön teljesen felesleges itt mélázni, ráadásul olyan emberek teszik, akiket egyébként sokra becsülök. Idén rengeteg meccse nem volt az "öregnek", ráadásul egyik sem volt élet-halál és nem emlékszem ordító hibájára sem. Innentől nekünk fogalmunk sincs, mert fogalmunk sem lehet, hogy ő mit képes hozzátenni a Klasszikushoz. Ezt csak Pep és az edzők tudják, akik napról-napra látják edzésen, hogy mire képes. Hozzáteszem, hogy az utóbbi években is volt mikor rossz formában volt, aztán mégis oktatott nagy meccseken. Nem állítom, hogy én betenném, de azt se mondjátok már, hogy biztosan lejárt az ideje. Ez butaság, az edzői tudják higgyétek el, illetve még maximum a csapattársai, mi ebben a helyzetben nem tudhatjuk.

Azt hiszem ehhez csak egy dolgot tudok hozzátenni: Alessandro Del Piero - Juventus. :)
Ez érdemes az átgondolásra!!!!!:-)
Részemről +1!
Puyol meg mindig akkor van , és ott amikor és ahol senki más!!!!!!
Alex papa meg agyonverte egymaga oda-vissza a Realt:-)
Rinku
Director del Fútbol

2011.12.08. 01:54:51

Fecooo, szerintem nagyon is helytálló a hozzászólásod, abszolút egyetértek! Ott rúgnak belénk, ahol akarnak, minden szavunkat kiforgatják, a másodedzőnket majdnem megvakítják, több játékosunkat kis híjján nyomorékra rúgják és utána még mi vagyunk a csaló mocskok, meg UEFA, meg anyám kínja... Az egész real madrid nevezetű intézményt zsigerből utálom, egy nagy álszent, alattomos, disznó banda az egész... Lehet egyetérteni, nem egyet érteni, nekem bőven felforgatta a gyomromat a tavalyi négy Clásico-n látott viselkedésük... Azt hiszem semennyivel sem mondta csúnyábbat, mint amiket a tények is alátámasztanak. Nesze neked kemény hangnem meg fair play (mára már holt fogalom)...

Lehet Busquets-ezni, meg Alves-ezni, de ezt a két játékost is pont annyira utálom, amikor feldobják magukat és hempregenek jobbra-balra, mint fővárosi társaikat... Mást szedjenek elő a malacperselyből az ellendrukkerek, mert az itt jelenlevők szvsz sem nézik a jobb szemmel, mint én, amikor ezen két játékosunk indokot ad rá, hogy a kreált hülyeségek talán még igazzá is váljanak...

Soha ne lássam Mourinho-t ünnepelni, ennyivel tartozik mindenkinek (önmaguknak is) a csapat, hogy megtorolják a múlt, jelen és a jövő sérelmeit, hagyjuk csak meg nekik az ujjal mutogatást és a szitkozódást, legyen az ő permanens dicsőségük a legyőzöttek gőgje és amíg ilyen állapotok uralkodnak, ilyen elnökük, edzőjük és brigádjuk van, kapják is azt, amit megérdemelnek. A gyöngyházfényű ezüst érmet, azt megérdemlik, azt senki sem vitatja tőlük! Nyerjetek fiaink, óriási szükségünk van rá!
Football, bloody hell. /SAF/
Válasz küldése