Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott már igen, mint ahogy ott már lehetne úgy is értelmezni, hogy a 100%-os mérleg mellett ilyen jó gólaránya még senkinek sem volt (ennek ugyan nem néztem utána csak 2002-03-ig), de a címlapon meg ezt írják:bence-barca írta:Ő madridi rekordról ír, nem pedig összesítettről. A saját rekordjukat döntötték megDrigo írta:Sportgéza megint kitett magáért.
Az említett 3 rekordból egy kamu, mivel pont a Barça lőtt idén 20 gólt,![]()
"Ezzel a Real megdöntötte saját BL-csúcsát is, amely 1998 óta 17 rúgott gól volt a csoportszakaszban."
Bravó, most aztán jól megmondtad!A Madrid pedig egy kalap kaki mourinhostul meg az antibunkerfocijukkal együtt...
Ő madridi rekordról ír, nem pedig összesítettről. A saját rekordjukat döntötték megDrigo írta:Sportgéza megint kitett magáért.
Az említett 3 rekordból egy kamu, mivel pont a Barça lőtt idén 20 gólt,
Mondhatnám, hogy teljesen egyetértek. Nekem úgy tűnik, hogy mi erősebbek vagyunk, de a Real sokkal hatékonyabb. Nem egy meccs volt, amikor kevés helyzettel is simán nyertek, mi meg a sokkal sem tudtunk élni. Reménykedek a győzelemben, mert jók vagyunk, de vhogy most nem érzem azt a pluszt, ami a javunkra szokta dönteni a meccseket. Bár az biztos, hogy a Madridi védelem valószínűleg a partnerünk lesznagyatyesz írta:Az biztos hogy érdekes klasszikus elé nézünk! Nagyon várom már, és szokás szerint már egy-két napja izgulok! Mi lehet a nyerő taktika? Hogy álljon fel a kezdő? Hogy áll fel vajon a Madrid?
Nyáron a szuperkupa meccsek előtt én azt mondtam a haveroknak, hogy ha akkor nem ver meg minket a Madrid, akkor a bajnokikon sem lesz esélye! Hiszen akkor - főleg az első meccsen - kb a strandról jött össze a csapat! Dani Alvesről még a meccs előtt két nappal fotókat közöltek, hogy tölti a nyári pihenőjét! És akkor egy gyenge teljesítménnyel a semmiből rúgtunk 2 gólt! Akkor a Real sokkal előrébb járt a felkészülésben, mint mi, de nyerni tudtunk!
Az azóta eltelt 3 hónap viszont érdekesebbé tette a klasszikust! A Real nem kímélt senkit, és végigtámadja a meccseit, sok gólt lőtt, meggyőzően játszott! Mi pedig sokszor "bealudtunk" a meccseinken, és ennek tudható be a felhalmozott 6 pontos hátrány! Amire nem számítottam, az a sok sérülés, másrészt a csatáraink gólképtelensége! Villa és Pedro magunkhoz képest formán kívül játszanak, míg Sanchez egyre jobb, de néhány hete tért vissza ő is a sérüléséből! Nehéz kérdés! Én továbbra is tartom azt, hogy jobb csapatunk van, viszont sok esetben a Madrid motiváltabb volt! Jobban akarta a sikert! Nekünk meg éppen a koncentráció hiánya miatt van 6 pontos hátrányunk! Viszont!!! Nehogy már egy Madrid ellen ne legyen motivált a csapat! Nehogy már egy klasszikusra ne pörögjenek fel a fiúk! Szóval szerintem az esélyünk a győzelemre ugyanannyi, mint a Madridnak! A klasszikusok akkor is ki-ki meccsek voltak, mikor valamelyik csapat sokkal jobb volt a másiknál! Itt pedig most tényleg a világ jelenlegi 2 legjobb csapatáról van szó! Egy meccsen bármi megtörténhet, de ha agressziven letámadjuk a Madridot, a gyors kontráit megakadályozzuk, és a villámgyors embereit meg tudjuk fogni, akkor nyerünk!!!! Szerintem 1-2 lesz! Mindemellett remélem hogy egy jó, izgalmas meccs lesz, ami nem fog eldurvulni!
És így a végére az én kezdőm a következő:
Valdes - Alves, Piqué/Puyol, Masc, Abidal - Busi, Xavi, Iniesta, Cesc - Messi, Alexis
Kb ugyanaz a felállás, mint azon a klasszikuson, amikor Pep átvette a csapatot!
Hajrá Barca!!!
Mint ahogy azt is, hogy a kiscsapatok látványosan nem teszik oda magukat annyira a Real ellen, mint a Barca-val szemben. Mindenki minket akar megverni, mindenki ellenünk akar döntetlent játszani. Nagyobb értéke van ellenünk egy döntetlennek, mint a Real ellen. Nem lehet azt mondani, hogy a Real azért veri simán a kiscsapatokat, mi meg betlizünk, mert a Real most jobb mint mi. (Ami egyébként igaz, mert sztem jobb formában vannak mint a Barca). De tavaly egyértelműen mi voltunk a jobbak, mégis a Real ugyan úgy végigment a kiscsapatokon mint idén. Annyi változott, hogy mi gyengültünk, ezért nem hozzuk az izzadós meccseket mint tavaly.visca el barca írta:látom sokan elfelejtik, tavasszal is lesz még egy barca-real...
Ha jól emlékszem 2009-ben 12 pontos előnyünk is volt a Madriddal szemben...Ilúvatar írta:az tök édes mindegy ha 9 vagy 6 pont előnyük van már...visca el barca írta:látom sokan elfelejtik, tavasszal is lesz még egy barca-real...
Azért nem kell ennyire borúlátónak látni a helyzetet.Brian 20 írta:Egyre többet hallani barca szájakból, hogy nagyom sok mérkőzés van még hátra a ligából, ezért még nagyon sok pontot osztanak ki. Nos ez a madrid eddig a kicsit túl a bajnokság egyharmadánál 5 pontot vesztett. Nekünk meg van jelenleg 6 pont hátrányunk.. és ezt behozni, már szinte most lehetetlen.
Hétvégén a döntetlen kevés. Vereségnél, pedig el is dőlt a liga.
Meg is jegyeztük. Vagy az a baj hogy nem jött ide senki leírni, hogy milyen undorító csapat vagyunk, elcsaltak nekünk egy meccset?abban én is egyetértek rinkuval, hogy ezeket a dolgokat is meg kellene jegyezni a madridistáknak.
Ez is mekkora túlspilázás már. Nyilván arra a csapatra lehet és szokták mondani a focivilágban hogy tolják, amelyik épp sikeres, épp nyerésben van. Ezek most ti voltatok, jóhogy a nektek kedvező döntéseket jegyzik meg az emberek....mivel "nálunk" nincsenek múrinnyó-szerű rinyagépek (hála az égnek!), így egyértelmű, h a hangadók szava terjed el jobban, azaz, h nyomják a Barcát...
Igen, ez süt a hozzászólásaidból. Nyilván a Barca a megtestesült jóság, a Real meg minden szempontból a világ söpredéke. Átmenetek nincsenek.Az egész real madrid nevezetű intézményt zsigerből utálom, egy nagy álszent, alattomos, disznó banda az egész...
Igen, magunkba kellene nézni. Mindkét oldalnak...Magunkba kellene nézni ilyenkor, hogy most akkor ki szid kit is jogosan/ jogtalanul? Ebből van már elegem, hogy a real drukkerek sosem ismernek be semmit,
ha kimegyünk 4-2-3-1be,akkor szerintem mind1. alonso és khedira is lassú a barca kp-hez. én LEGALÁBB 1 embert még betennék a középső harmadba még ha a támadások rovására is megy. a szuperkupa szép és jó volt,de ott egy felkészületlen ellenfél ellen SEM működött hibátlanul a taktika,akkor mi lesz most...? az eredmények nagyon impozánsak,már ami a madrid utóbbi 2 hónapos meccseit illeti,de egyre borúlátóbb vagyok. minden esetre egy esetleges vereség is 3 pont előnyt hozna,amihez már csak 1 kell a tavaszi klasszikusigvisca el barca írta:tegnap éjszaka, az álmatlanság közepette sokat gondolkodtam mi lehet a nyerő taktika, mit fog pep kitalálni.
Ez érdemes az átgondolásra!!!!!:-)KINGovHELL írta:Kalap1988 írta:Szerintem ezen a Puyol ügyön teljesen felesleges itt mélázni, ráadásul olyan emberek teszik, akiket egyébként sokra becsülök. Idén rengeteg meccse nem volt az "öregnek", ráadásul egyik sem volt élet-halál és nem emlékszem ordító hibájára sem. Innentől nekünk fogalmunk sincs, mert fogalmunk sem lehet, hogy ő mit képes hozzátenni a Klasszikushoz. Ezt csak Pep és az edzők tudják, akik napról-napra látják edzésen, hogy mire képes. Hozzáteszem, hogy az utóbbi években is volt mikor rossz formában volt, aztán mégis oktatott nagy meccseken. Nem állítom, hogy én betenném, de azt se mondjátok már, hogy biztosan lejárt az ideje. Ez butaság, az edzői tudják higgyétek el, illetve még maximum a csapattársai, mi ebben a helyzetben nem tudhatjuk.
Azt hiszem ehhez csak egy dolgot tudok hozzátenni: Alessandro Del Piero - Juventus.