Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kalap1988 írta:Szerintem ezen a Puyol ügyön teljesen felesleges itt mélázni, ráadásul olyan emberek teszik, akiket egyébként sokra becsülök. Idén rengeteg meccse nem volt az "öregnek", ráadásul egyik sem volt élet-halál és nem emlékszem ordító hibájára sem. Innentől nekünk fogalmunk sincs, mert fogalmunk sem lehet, hogy ő mit képes hozzátenni a Klasszikushoz. Ezt csak Pep és az edzők tudják, akik napról-napra látják edzésen, hogy mire képes. Hozzáteszem, hogy az utóbbi években is volt mikor rossz formában volt, aztán mégis oktatott nagy meccseken. Nem állítom, hogy én betenném, de azt se mondjátok már, hogy biztosan lejárt az ideje. Ez butaság, az edzői tudják higgyétek el, illetve még maximum a csapattársai, mi ebben a helyzetben nem tudhatjuk.
már megbocsáss, de ez egy orbitális baromság... lásd CDR-döntő... (mégha nem is fogod beismerni, akkor is egyértelmű, h ott nagyon a Madridnak fújt a spori...)Real Madrid 5 írta: Tény hogy az utóbbi 1-2 évben az ilyenek rendre a mi kárunkra történtek.
Az edzőmeccsen pont telibe sz@rjuk hogy mit művel... most nem velünk tett jót csak az ajaxszal cseszett ki.G.Gabe írta:Érdekes:
0-1-nél az Ajaxnak a Madrid ellen a PORTUGÁL bírók 2 (KETTŐ) szabályos gólt nem adtak meg, így 2-1 (2-3 - a szerk.) helyett 0-3 lett a vége.
Érdekes.
Vajon most fognak bírózni?
nagyvonalú lesz a luzitán és el fogja ismerni, h a bírók hibáztak, de természetesen "ez benne van a meccsben, az adott pillanatban nehéz helyesen dönteni"G.Gabe írta:Érdekes:
0-1-nél az Ajaxnak a Madrid ellen a PORTUGÁL bírók 2 (KETTŐ) szabályos gólt nem adtak meg, így 2-1 helyett 0-3 lett a vége.
Érdekes.
Vajon most fognak bírózni?
samy85 írta:MOURINHO: NEM VAGYOK TOLMÁCS
Igen... én is... így gondolom... :d...madridronie írta:1-2 ember ugyanazokat elmondja: "nem kell félni, mert.... mi volt tavaly, és mi lett?..." stb szóval nyugtatgatjuk így itt egymást, de azért ne legyen kolbászból a kerítés na... Valaki írta h azért mert egy két meccsen jobban figyeltek mennek 6 ponttal... ez a lényeg idén sokkal kiegyensúlyozottabbak mint mi, eddig!... ugye nem a hazai meccsekért adják a bajnokság végén a serleget...Az idegenbeli meccseket is le kell játszani... a szombati ellenfél legalább annyira jó otthon mint mi csak ők még idegenben is képesek ezt a formát tartósan hozni... Ugye sokan elhiszik h feltétel nélkül nyerünk Maridban is... de nem... az a sok érv amit a mellettünk felsorolnak, igazak de mellettük is legalább ennyi szól... nem beszélve arról, hogy ők rendkívül motiváltak lesznek mivel mégiscsak a Barcelona jön hozzájuk, az a team, amelyik az elmúlt években jócskán rájuk számolt... most pedig adott minden a győzelemért az elégtételezéshez: a vendégek idegenbeli gyengécskébb formája, az ők futó szekere, stb... és Amit Pep mester mondott? :"A motiváció lesz a mindent eldöntő nem a taktika..." Hát a Madridnak abból van... nem is kevés... főleg velünk szemben... ezzel együtt is azért bízom én is a fiukban... és mint régi Barca szurkoló a győzelemben gondolkodom mindenképp... csak próbáltam a realítás síkján maradni... remélem sikerült... Szombaton pedig 1 rendkívül izgalmas, küzdelmes, játékvezetői "szerepléstől" mentes, gyönyörű játékot hozó futball gálát láthatunk, remélhetőleg egy vendég sikerrel.. Csak a Barca
Ott a pont. Puyol ideje lejárt. EB-n még ott lesz év végén és még levezet itt 1-2évet és visszavonul.albicelesteX írta:Kezdjen a lassú és ingadozó teljesítményt nyújtó Puyol a tanári formában játszó,jól védekező Mascherano helyett?!fcbpete írta:Real ellen:
--------- VV ---------
Dani Puyi Piqué Abi
--------- Busi ---------
--- Xavi - Iniesta ---
-- Messi --- Cesc ---
-------- Alexis --------Puyolnak lejárt az ideje emberek.
Szerintem Puyol még a kerekesszékből is tudna segíteni!albicelesteX írta: Kezdjen a lassú és ingadozó teljesítményt nyújtó Puyol a tanári formában játszó,jól védekező Mascherano helyett?!Puyolnak lejárt az ideje emberek.
Ez igen, le a kalappal!1-2 ember ugyanazokat elmondja: "nem kell félni, mert.... mi volt tavaly, és mi lett?..." stb szóval nyugtatgatjuk így itt egymást, de azért ne legyen kolbászból a kerítés na... Valaki írta h azért mert egy két meccsen jobban figyeltek mennek 6 ponttal... ez a lényeg idén sokkal kiegyensúlyozottabbak mint mi, eddig!... ugye nem a hazai meccsekért adják a bajnokság végén a serleget...Az idegenbeli meccseket is le kell játszani... a szombati ellenfél legalább annyira jó otthon mint mi csak ők még idegenben is képesek ezt a formát tartósan hozni... Ugye sokan elhiszik h feltétel nélkül nyerünk Maridban is... de nem... az a sok érv amit a mellettünk felsorolnak, igazak de mellettük is legalább ennyi szól... nem beszélve arról, hogy ők rendkívül motiváltak lesznek mivel mégiscsak a Barcelona jön hozzájuk, az a team, amelyik az elmúlt években jócskán rájuk számolt... most pedig adott minden a győzelemért az elégtételezéshez: a vendégek idegenbeli gyengécskébb formája, az ők futó szekere, stb... és Amit Pep mester mondott? :"A motiváció lesz a mindent eldöntő nem a taktika..." Hát a Madridnak abból van... nem is kevés... főleg velünk szemben... ezzel együtt is azért bízom én is a fiukban... és mint régi Barca szurkoló a győzelemben gondolkodom mindenképp... csak próbáltam a realítás síkján maradni... remélem sikerült... Szombaton pedig 1 rendkívül izgalmas, küzdelmes, játékvezetői "szerepléstől" mentes, gyönyörű játékot hozó futball gálát láthatunk, remélhetőleg egy vendég sikerrel.. Csak a Barca
Puyol szerintem minden klasszikuson tanári, és pszichésen is rengeteget számít a jelenléte. Kell a csapatba.albicelesteX írta:Kezdjen a lassú és ingadozó teljesítményt nyújtó Puyol a tanári formában játszó,jól védekező Mascherano helyett?!fcbpete írta:Real ellen:
--------- VV ---------
Dani Puyi Piqué Abi
--------- Busi ---------
--- Xavi - Iniesta ---
-- Messi --- Cesc ---
-------- Alexis --------Puyolnak lejárt az ideje emberek.
a bernabeuban szerintem többet nem engedheti meg magának,hogy only védekezést játszasson. ennek némileg ellentmond,hogy tán népünnepély lenne,ha a clasico után is 6 pont az előny. nagy dilemma lenne számomra,hogy hogy állítsam ki a fiúkat,de én ezt tenném:Boixos írta:...
Kezdjen a lassú és ingadozó teljesítményt nyújtó Puyol a tanári formában játszó,jól védekező Mascherano helyett?!fcbpete írta:Real ellen:
--------- VV ---------
Dani Puyi Piqué Abi
--------- Busi ---------
--- Xavi - Iniesta ---
-- Messi --- Cesc ---
-------- Alexis --------
1-1dak900 írta:Tavaly is mindenki rettegett a classico előtt, aztán mi lett a vége...![]()
akkor....Tudom, hogy idén sokkal jobbak
akkor...azt is tudom, hogy idén idegenben gyengék vagyunk
...mire fel a nagy mellény?, de szerintem győzni fogunk, akár több góllal is...![]()
meg is raktamAmúgy (1-0) hendivel 5,55 szorzó van a barcára, szóval ezt vétek lenne kihagyni!!!