Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon kreatív reklám. A világ elkezdte a visszaszámlálást úh remélem lesz még egy pár multi aki a Clasicoval reklámoz majdIlúvatar írta:Na ez a nem gyenge
Audi is reklámozza az el clasico -t!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gD4iC6tZ2o
Hát ha objektívan szemléljük, akkor most tényleg nincs benne a játékunkban az, hogy 5-6-ot gurítunk. Persze én örülnék a legjobban ha nem lenne igazam.Messi-Ini írta:
Hogy mire![]()
![]()
Én sima győzelemre számítok,bár tudom hogy nem lesz az
...
A 0-0 s esetről írtam ezt. Mert utóbbi években volt, h madridi oldalon gondolták úgy, hogy már az X is jó lenne.shutterisland írta:
miért ? effektíve a győzelmen kívül mindennel csak távolabb kerülünk a bajnoki cím elérésétől...azt pedig tudjuk, hogy a "kicsik" ellen ők sokkal magabiztosabban hozzák a meccseket, szóval ezért kelleni fog szerintem a két klasszikuson 6 pont a bajnoki címhez..még ha ez "morbid" is, de így van.
Hogy miremes_que_un_club_ írta:X körüli eredményre számítok.és ha már írtam ide: ha semleges szurkolóként (értsd: félretenni a szurkolói hovatartozást) latolgatnátok az esélyeket, mit mondanátok? előzetesen kit tartanátok most esélyesebbnek?
Idegenen gáz az eddigi teljesítményünk, a Madrid meg szárnyal és akármennyire is utálom Mout, elismerem, hogy nagyon összeszokott csapatot csinált. Az igaz ugyan, hogy a RM ellen Messiék mindig felszívják magukat, talán jobban is mint az RM. Ez esetleg nekünk kedvező eredményt hozhat.
De egy El Clásicon bármi lehet. Tavaly ősszel tényleg jobb helyzetben voltunk, de 5 gólnyi különbség akkor se volt köztünk, aztán mégis...
Szóval... nem tudom, szombaton kiderül.
X körüli eredményre számítok.és ha már írtam ide: ha semleges szurkolóként (értsd: félretenni a szurkolói hovatartozást) latolgatnátok az esélyeket, mit mondanátok? előzetesen kit tartanátok most esélyesebbnek?
Ez így korrekt,köszönjük!MyStiQ írta:egyetlen rövid hozzászólásban szeretnék csak reagálni: egy cikk került lefordításra, melynek a forrása az AS.com volt. mint azt nyilván tudjátok, az AS egy madridi érdekeltségű lap, így nyilván ilyesmi hangvételű cikkekkel próbálnak nagyobb olvasottságot elérni. a katalán Sport is felhozott már cifra dolgokat korábban, bár azt úgy tűnik figyelmen kívül hagyjátok.
a lényege a hozzászólásomnak pedig csupán annyi, hogy célunk a teljes körű tájékoztatás, melynek során bizony olyan cikkek is megjelenhetnek, amelyek a Ti tetszéseteket nem biztos, hogy elnyerik.
a mentegetőzésről pedig annyit, hogy nem a szurkolók mentegetőznek, hanem a lap, ha ezt annak lehet nevezni. mondjuk én inkább okos húzásnak titulálnám az AS részéről. a balhé kell, az hozza az olvasottságot, nem az, ha minden rendben van.
ui.: az elmúlt években Barcelona, illetve Real Madrid szurkolóktól is olvastam cifra dolgokat magyarázkodás címszó alatt. sőt, igazából csak azt olvastam. olyat, hogy valaki korrekten elismerte volna akár a Madrid, akár a Barcelona sikereit mindenféle kifogás nélkül (maradjunk csak a Real Madrid és Barcelona vonalon)... nos, az nagyon ritkán fordult elő. mondhatni soha.
és ha már írtam ide: ha semleges szurkolóként (értsd: félretenni a szurkolói hovatartozást) latolgatnátok az esélyeket, mit mondanátok? előzetesen kit tartanátok most esélyesebbnek?
ha semleges szurkolóként (értsd: félretenni a szurkolói hovatartozást) latolgatnátok az esélyeket, mit mondanátok? előzetesen kit tartanátok most esélyesebbnek?
Ez bizony így van,még ha egyesek hajlamosak is figyelmen kívül hagyni.sjd írta:.. most jut eszembe, a madridistáról tudtommal nem lehet idézni
miért ? effektíve a győzelmen kívül mindennel csak távolabb kerülünk a bajnoki cím elérésétől...azt pedig tudjuk, hogy a "kicsik" ellen ők sokkal magabiztosabban hozzák a meccseket, szóval ezért kelleni fog szerintem a két klasszikuson 6 pont a bajnoki címhez..még ha ez "morbid" is, de így van.bence-barca írta:Hát ez amolyan madridi felfogás az elmúlt évekből...shutterisland írta: ha egy izmos 0-0-t harcolunk ki, akkor elmondhatjuk, hogy még így sem tudnak minket megverni, és hogy pep még mindig veretlen a bernabeuban...de ennyi...hatalmas lépéselőny egy clasicó lejátszása után a 6 pont.
Meg az is, ahogy itt páran egyből ugranak az ilyenekre (és ezt mindenféle kötekedés nélkül mondom)!Szánalmas...
Nézőpont kérdése, egyébként biztosan így van!Érdekes,mintha már előre mentegetőznének...
Hát ez amolyan madridi felfogás az elmúlt évekből...shutterisland írta: ha egy izmos 0-0-t harcolunk ki, akkor elmondhatjuk, hogy még így sem tudnak minket megverni, és hogy pep még mindig veretlen a bernabeuban...de ennyi...hatalmas lépéselőny egy clasicó lejátszása után a 6 pont.
Ha már előre bíróznak, az azt jelenti, hogy valamiért nagyon kalkulálnak a vereséggel, úgyhogy bizakodó vagyok.mes_que_un_club_ írta:Még el se kezdődött a meccs, de odaát máris bíróznak!![]()
![]()
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11738
csak gratulálni tudok ehhez a cikkhez...mes_que_un_club_ írta:Még el se kezdődött a meccs, de odaát máris bíróznak!![]()
![]()
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11738