Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem igazán. Pep is azt mondta, hogy kockázatos lenne. CR, Higuaín, Di Maria, Özil, Marcelo ellen semmi esetre sem hagynék ekkora területet, és ennyi lehetőséget 1v1-re.kristop írta:rajtam kívül lenne valaki, aki bevállalná és 343ban menne nekik?
Nem szeretek felállásokat írni, mert tele lehet vele szemetelni az oldalt 2 perc alatt, de én is leírom 4-4-2Hunter91 írta:Szerintem is így kellene felállni. Bár ki tudja Villa milyen napot fog ki. A clásico-kon rendre bravúros játékot szokott produkálni.visca el barca írta:ugy érzem, hogy akkor lenne igazán esélyünk a classicon, ha xavi, iniesta, fabre, és sanchez is játszana.
ez vagy ugy lehetseges, ha 3 védovel jatszunk és alves a kispadon kap helyet, vagy ha ha 4 védővel toljuk és iniesta jatsza a baltámadót.
azért az meglepo, h elég sokan kihagyjak mascheranot, sztem sokkal jobb formaban tolja, mint puyol vagy pique... (talány h állandoan serultek, hol jatszanak, hol nem...)
igy kell kimennunk:
vv -alves, masche, pique, abidal - xavi, busq, fabre - alexis, messi, iniesta
60. percben cserélném Xavi-t Thiago-ra, így ismét felpörögne a kp.
Nekem is ez tetszene a legjobban, annyi változtatással, hogy Fab és Iniesta helyet cserél.visca el barca írta: igy kell kimennunk:
ab1daL írta:El is felejtettem, de a Sporton volt egy emlékeztető cikk, méghozzá hogy: Pep veretlen a Bernabeuban! Reméljük most sem dől meg!
Szerintem is így kellene felállni. Bár ki tudja Villa milyen napot fog ki. A clásico-kon rendre bravúros játékot szokott produkálni.visca el barca írta:ugy érzem, hogy akkor lenne igazán esélyünk a classicon, ha xavi, iniesta, fabre, és sanchez is játszana.
ez vagy ugy lehetseges, ha 3 védovel jatszunk és alves a kispadon kap helyet, vagy ha ha 4 védővel toljuk és iniesta jatsza a baltámadót.
azért az meglepo, h elég sokan kihagyjak mascheranot, sztem sokkal jobb formaban tolja, mint puyol vagy pique... (talány h állandoan serultek, hol jatszanak, hol nem...)
igy kell kimennunk:
Azt szeretnem megkerdezni hogy Rinkut bannoltatoke ezert a hozzaszolasaert mert engem igen hol az igazsagRinku írta:Az eredmény számomra teljesen mindegy, hogy mennyi lesz, csak egyel több gólunk legyen a végén, mint nekik, szép és megkérdőjelezhetetlen támadófutballt játszunk (tehát úgy, ahogy azt szokásosan elvárjuk a srácoktól) és ne sérüljön meg súlyosan senki. Ezen felül nincs mit mondanom a meccsel kapcsolatban, Visca el Barca! Madrid, cabron, saluta al Campeón!