Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
miért ? effektíve a győzelmen kívül mindennel csak távolabb kerülünk a bajnoki cím elérésétől...azt pedig tudjuk, hogy a "kicsik" ellen ők sokkal magabiztosabban hozzák a meccseket, szóval ezért kelleni fog szerintem a két klasszikuson 6 pont a bajnoki címhez..még ha ez "morbid" is, de így van.bence-barca írta:Hát ez amolyan madridi felfogás az elmúlt évekből...shutterisland írta: ha egy izmos 0-0-t harcolunk ki, akkor elmondhatjuk, hogy még így sem tudnak minket megverni, és hogy pep még mindig veretlen a bernabeuban...de ennyi...hatalmas lépéselőny egy clasicó lejátszása után a 6 pont.
Meg az is, ahogy itt páran egyből ugranak az ilyenekre (és ezt mindenféle kötekedés nélkül mondom)!Szánalmas...
Nézőpont kérdése, egyébként biztosan így van!Érdekes,mintha már előre mentegetőznének...
Hát ez amolyan madridi felfogás az elmúlt évekből...shutterisland írta: ha egy izmos 0-0-t harcolunk ki, akkor elmondhatjuk, hogy még így sem tudnak minket megverni, és hogy pep még mindig veretlen a bernabeuban...de ennyi...hatalmas lépéselőny egy clasicó lejátszása után a 6 pont.
Ha már előre bíróznak, az azt jelenti, hogy valamiért nagyon kalkulálnak a vereséggel, úgyhogy bizakodó vagyok.mes_que_un_club_ írta:Még el se kezdődött a meccs, de odaát máris bíróznak!![]()
![]()
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11738
csak gratulálni tudok ehhez a cikkhez...mes_que_un_club_ írta:Még el se kezdődött a meccs, de odaát máris bíróznak!![]()
![]()
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11738

Nem igazán. Pep is azt mondta, hogy kockázatos lenne. CR, Higuaín, Di Maria, Özil, Marcelo ellen semmi esetre sem hagynék ekkora területet, és ennyi lehetőséget 1v1-re.kristop írta:rajtam kívül lenne valaki, aki bevállalná és 343ban menne nekik?
Nem szeretek felállásokat írni, mert tele lehet vele szemetelni az oldalt 2 perc alatt, de én is leírom 4-4-2Hunter91 írta:Szerintem is így kellene felállni. Bár ki tudja Villa milyen napot fog ki. A clásico-kon rendre bravúros játékot szokott produkálni.visca el barca írta:ugy érzem, hogy akkor lenne igazán esélyünk a classicon, ha xavi, iniesta, fabre, és sanchez is játszana.
ez vagy ugy lehetseges, ha 3 védovel jatszunk és alves a kispadon kap helyet, vagy ha ha 4 védővel toljuk és iniesta jatsza a baltámadót.
azért az meglepo, h elég sokan kihagyjak mascheranot, sztem sokkal jobb formaban tolja, mint puyol vagy pique... (talány h állandoan serultek, hol jatszanak, hol nem...)
igy kell kimennunk:
vv -alves, masche, pique, abidal - xavi, busq, fabre - alexis, messi, iniesta
60. percben cserélném Xavi-t Thiago-ra, így ismét felpörögne a kp.
Nekem is ez tetszene a legjobban, annyi változtatással, hogy Fab és Iniesta helyet cserél.visca el barca írta: igy kell kimennunk:
vv -alves, masche, pique, abidal - xavi, busq, fabre - alexis, messi, iniesta

ab1daL írta:El is felejtettem, de a Sporton volt egy emlékeztető cikk, méghozzá hogy: Pep veretlen a Bernabeuban! Reméljük most sem dől meg!