Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Régen volt ilyen gyenge a mezőny a legjobb 16között.ab1daL írta:Na urak, akkor ha jól tudom, ők lehetnek az ellenfeleink a nyolcaddöntőben: Leverkusen, Marseille, Zenit, Lyon, Napoli, CSZKA, Basel

Igen, ő volt.bence-barca írta:Tegnap amúgy ki volt a cséká? Pinto?

Valami ultragagyi partiszemüvegben feszítettlui1698 írta:Mit csinált?soadroli írta:Álveees te állat

Ezzaz, tokeletes kezdo,Pique kimaradt es az Alcantara testverek kezdok!soadroli írta:Pinto-Montoya, Bartra, Fontás, Maxwell-Thiago, Rafinha, Jonathan dos Santos-Cuenca, Sergio Roberto, Pedro
Hivatalos. Kíváncsi leszek rájuk.

Hát igen ennek lenne is értelme, kell az erő a Madrid ellen. A BL.-ben már meg van a továbbjutás, méghozzá csoport elsőként, ennél előrébb úgy sem lehet végezni és a szaros Fővárosiakat meg kell verni otthon. Meg kell mutatni nekik hogy még sokat kell tanulniuk erről a játékról.Barcaman1993 írta:Na én is olvasom, hogy milyen keretünk lesz a BATE ellen. Érdekes, ezért egy kevésbé érdekes felálláson gondolkodtam![]()
Pinto-Montoya, Piqué, Fontás, Maxwell-Thiago, Rafinha, Jonathan dos Santos-Cuenca, Deulofeu, Pedro
Dec 16 sorsolnak, februárban játszunk!Addig rengeteg van, s a Liga nagyon fontos!shutterisland írta:jó lenne tényleg egy ilyen fiatal kezdő
amúgy mikor fognak nekünk ellenfelet sorsolni majd ?

December 16., péntek!shutterisland írta:amúgy mikor fognak nekünk ellenfelet sorsolni majd ?