Apa kezdődik.
Optimista vagyok a klasszikussal kapcsolatban. értem ezt úgy, h szerintem egy jó, látványos meccset fogunk látni, ahol végre mindkét csapat támadni és focizni fog.
Az esélyekről nehéz beszélni, hatalmas közhely, de tényleg igaz, h egy ilyen derbin nincs esélyes és bármi megtörténhet. A Madrid vezeti a tabellát, ők játszanak otthon, tehát ők kellene legyenek az esélyesebbek, de azért a Barcát sem kell félteni és szerintem senki sem lepődne meg, ha mi nyernénk. Sőt szerintem az egymás elleni meccseken a Barca az esélyesebb. A Real nagyon akar, profin játszanak, alig hibáznak, de űgy érzem, h még mindig a Barca játssza a jobb focit. Csak az a baj, h idén eléggé kiegyensúlyozatlanok vagyunk, vagy gála, vagy nyögvenyelős játék.
Madrid:
A madridisták is csalódottak lennének, h ha olyan meccs lenne, mint a tavaszi bajnoki, ahol beálltak védekezni és látszott, h az x megfelel nekik. Ez a Real Madrid a legjobb akar lenne és ahhoz, h a legjobb legyen, meg kell vernie a Barcelonát. Jó, magabiztos játékkal kell megvernie a Barcát. Úgy gondolom, h már az elejétől nagyon fognak nyomni és éppen ezért fontos lesz, h minél hamarabb lenyugodjunk és átvegyük a kezdeményezést. A Real gyors akciókkal fog majd próbálkozni, a széleken biztos sok akció fognak vezetni és ha 3 védővel állunk fel, akkor nagy gondokat okozhatnak.
Barcelona:
Már leírtam, de megteszem még egyszer. Szerintem, ha kikapunk, akkor a bajnoki címtől búcsút vehetünk, 9 pontról egy Mourinho csapat nem fog bajnokságot bukni. Arra vagyok kíváncsi, h Pep ismét húz-e majd valami váratlant, eddig rendre megtette és ezeket a változtatások be is jöttek. Fontos lesz, h középpályán ne veszítsünk sok labdát, gondolok itt főleg Busquets-re, mert ezekből jöhetnek a veszélyes Madrid kontrák. Elég sokat próbálgatta Guardiola a három védős felállást, de azért láthattuk, h a nagy csapatok ellen még vannak gondok. Éppen ezért, nagyon remélem, h 4 védővel fogunk felállni. Ja és nem kezdenék bánatomba sírni, ha Villa tavalyi önmagát idézné.
Legyen jó meccs, nyerjen a jobbik( Barca) és akkor nem lesz gond.
Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=x3YEahrK ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=bFWnZJKh ... re=related
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.