Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szezon közben a gólarány számít, de a végelszámolásnál az egymás elleni meccsek. A 2006/2007-s szezonban ezt egy életre megtanultam.shutterisland írta:ha nyerjük a clasicót, és ezáltal ugyanannyi pontunk lesz, akkor a tabellán az számít, hogy hány meccs van, vagy a gólarány ?
csak poén lenne átvenni a vezetést, még ha szemfényvesztés is
1. Igazad van abban, hogy még semmit nem nyertünk meg, ezért egyelőre kicsit én is korainak tartom egyes sporttársak egekbe menő kijelentéseit.sopisz írta:Azért érdekes hogy az elmúlt pár évben mikor a reál 5-öt kapott,meg a balhék meg ilyenek voltak,akkor minden reálos csöndben volt még a "nagy" reálosok is azt mondták szégyen reálosnak lenni,most hogy a barcának 1-2 meccsig nem ment olyan jó,a reálnak meg igen akkor mindenki felébredt és nagy reálos lett,legyen akkor is ekkora a szájuk mikor év végén ott állnak üres kézzel és egy félőrült edzővel.

hát nem lett...shutterisland írta:egyszerűen nem tudom (nem akarom inkább) elhinni, hogy ennyire simán vesznek minden akadályt, és nem lehet őket néhány csapatnak megfogni.csabooo írta:shutterisland írta:máskülönben ha ma pontot rabolna a gijón, egy fokkal rózsásabb lenne a helyzet.
valahogy olyan érzésem van, hogy a real simán átgázol a gijonon, úgy ahogyan az előző két rangadoján is, ezt is simán 2-3 góllal hozza..
ne legyen igazam, de most valahogy így érzem
nekik is kell legyen egy-két olyan meccs, amikor semmi nem megy be, az ellenfél meg talál egyet.

ok-ok, kicsit túlzásba vittem... csak hát az öröm... elég necces meccs volt... visszafogom magam, de azért elmenni nem fogokRewolution5 írta: nemrosszból..de ellehet innen menni ..ilyen beszédre itt nincs szükség...mi se járunk ide-oda spórold meg a lépeseid te is! ja és jó szurkolást mindenkinek: Hajrá Barca!
nemrosszból..de ellehet innen menni ..ilyen beszédre itt nincs szükség...mi se járunk ide-oda spórold meg a lépeseid te is! ja és jó szurkolást mindenkinek: Hajrá Barca!ferninho írta:mi nem tudunk improvizálni, mi nem... láthattuk a 3. gólnál is
kíváncsi vagyok Hegyi mit talál ki megint...
jaj de szép lenne az a 9 pont![]()
Levante meg beelőzne titeket, ha azt a +1 meccset is hozzák...![]()
na most elmegyek szépen fifázni és majd a meccs végére odakapcsolok, Getafe ellen bejött...
de sajna úgyis behúzzátok.

ez az, ami miatt idegesítenekA két csapat között játékban nincs nagy különbség
Oké, én is leírtamshutterisland írta:dinho óta vagyok kb. a csapat mellett.
a topic barca vs real, csak leírtam, a véleményem...tényleg felesleges lenne vészmadárkodni, egyszerűen csak demotivál, hogy nem képesek pontokat hullajtani olyan meccseken, amiken mi botlanánk.
amúgy régebben sokkal jobban elviseltem én is a real győzelmeit, barca kudarcait, de mióta itt van mourinho, sokkal nagyobb a feszültség mindenkiben, a két tábor között is, meg úgy alapból.
mindegy, hagyjuk...ha a clasicón nyernénk, nem lennék sem én, sem többen ilyen negatívak.
miért, mondtam, h megnyerjük az összeset?vicc-ember írta:miért, Ti meg fogjátok?úgysem nyerik meg az összes meccsüket!
miért, Ti meg fogjátok?úgysem nyerik meg az összes meccsüket!

Ne haragudj, tudom fb-n is beléd kötöttem, de ez már annyira száááánalmasshutterisland írta:nos, kezdem én is megérteni, hogy CSAK magunkra számíthatunk...nem lesz itt semmi, hiába van "erőltetett menet" a madridnál, simán hozzák a 3 pontokat.
ha oda-vissza csapjuk őket, bajnokok leszünk, ha nem, akkor meg szerintem nem bízhatunk a többi csapatban...ma is lehet látni.
úgysem nyerik meg az összes meccsüket!shutterisland írta:nos, kezdem én is megérteni, hogy CSAK magunkra számíthatunk...nem lesz itt semmi, hiába van "erőltetett menet" a madridnál, simán hozzák a 3 pontokat.
ha oda-vissza csapjuk őket, bajnokok leszünk, ha nem, akkor meg szerintem nem bízhatunk a többi csapatban...ma is lehet látni.