a 'distáról fel tudnék sorolni legalább 20-25 arcot, aki sokkal értelmesebben,korrektül,elfogulatlanul tudná képviselni a népet.
Akkor már Fecooo vs Mourinho. Sőt, egy valóságshow kéne úgy hogy ketten vagytok benn egy hónapigFecooo írta:azért egy Ozsi vs RMCF párharcot megnéznék
jobb lenne, mint egy ketrecharc
Na arra befizetnék!ferninho írta:tőlünk is mehetne végre valaki más... már uncsi mindig chriss-t látnibarca1615 írta:Hello:) Idén én vagyok hivatott menni a tv csatornához:)![]()
mondjuk ha egy R.M.C.F vagy egy hehe kaliber menne be akkor ott kő kövön nem maradna...
tőlünk is mehetne végre valaki más... már uncsi mindig chriss-t látnibarca1615 írta:Hello:) Idén én vagyok hivatott menni a tv csatornához:)
S.Agüero írta:a közvetítés 8kor, a meccs 10kor.fcbarca0827 írta:Sport TV-n 20-kor kezdődik az adás, az a tuti.Zolika10 írta:Most a Real elleni meccs mikor kezdődik? 20:00 vagy 22:00?
Gondolom megint megy valaki az eurobarcáról, szerkesztő?
Valaki elárulja ki megy?
Épp máshun szeretném nézni, csak nem mindegy mikor megyek odafcbarca0827 írta:Bitanghosszú felvezető lesz, mint mindig. Tökmindegy ,üljé' le a tévé elé nyócra, aztán majd kezdődik.
Akkor meg váááá.Zolika10 írta: Épp máshun szeretném nézni, csak nem mindegy mikor megyek oda
a közvetítés 8kor, a meccs 10kor.fcbarca0827 írta:Sport TV-n 20-kor kezdődik az adás, az a tuti.Zolika10 írta:Most a Real elleni meccs mikor kezdődik? 20:00 vagy 22:00?
fcbarca0827 írta:Sport TV-n 20-kor kezdődik az adás, az a tuti.Zolika10 írta:Most a Real elleni meccs mikor kezdődik? 20:00 vagy 22:00?
AZadás tuti 20:00 a meccs meg 22:00? Az 2 óra duma csak...fcbarca0827 írta:Sport TV-n 20-kor kezdődik az adás, az a tuti.Zolika10 írta:Most a Real elleni meccs mikor kezdődik? 20:00 vagy 22:00?
Sport TV-n 20-kor kezdődik az adás, az a tuti.Zolika10 írta:Most a Real elleni meccs mikor kezdődik? 20:00 vagy 22:00?
Jajj neeeebarca1615 írta:Zolika10 írta:Most a Real elleni meccs mikor kezdődik? 20:00 vagy 22:00?
Nem lesz el classico elmarad Zoli:D:D:
Zolika10 írta:Most a Real elleni meccs mikor kezdődik? 20:00 vagy 22:00?
Nem biztos, hogy felépül, de ha igen, akkor sem biztos, hogy ő kezd...amúgy Alexis-szel szerintem bárkinek meggyúlik a bajaab1daL írta:Tocy én úgy hallottam, hogy Arbeloa valószínűleg felfog épülni addigra, és ő kezd, de nem zárható ki persze, hogy Lass lesz a jobb bekk. Talán jobb lenne a mi szempontunkból ha a francia kezdene, Alexis-el lenne baja.
Sztem meg esélye sem volt tegnap a gijonnak még a pontszerzésre se .Néztem a meccset a reál végig uralta a meccset.Idegenbe mindig nehéz(főleg nekünk mostanában...) de ők lazán lehozták.Otthon meg majd ők is gáláznak ennyi...Volt idén 1-2 meccs amikor én is kiegyeztem volna hasonló eredménnyel idegenbe......1st.BARCA írta:Tegnap pont az történt amit vártam.
Barca _ Levante 5-0
Ez lehet volna még 8,9-0 is.![]()
3 pont jelenleg a lemaradásunk! Nem 6 pont! A Realnak meg kell még nyerni azt a mérkőzést! Nem kap senki sem, ingyen 3 pontot!
Ha meg a classicot nyerjük, akkor a táblázat élére ugrunk!![]()
Szerintem mi vagyunk a favorit!
(Ezt nem nagy képűségből mondom!)
Tegnap a Real elképzelés nélkül játszott a Gijon ellen.
Nyertek 3-0 ra.
Mi azért a tegnapi napon, komolyabb játék erőt mutattunk, egy erősebb csapat ellen!
Tudom nem ebből a fordulóból kell ki indulni, de az én meg látásom az hogy mi egy komolyabb és erősebb játékszintet képviselünk mint a Real Madrid.
Én egy 0-2 es meccset várok a classicora. Vagy akár több góllal is nyerünk mint 2!