Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Na?Messa írta:Ezt valahogy én is érzem most.MessiFan írta:Egy tipp amit meg tennék bwinen ha fent lennék: Cesc ma este be fog találni a levante kapujába
Kérem a nyereményem!Messa írta:Ezt valahogy én is érzem most.MessiFan írta:Egy tipp amit meg tennék bwinen ha fent lennék: Cesc ma este be fog találni a levante kapujába
Ő még él?shutterisland írta:dede.Robcsyy írta:Sergi nem veszélyeztetett sárga lapokat tekintve?
mondjuk ha netán megkapná, akkor masch mehet a középpályára
pedrot játszatnám amúgy, mindenképpen...
van még valaki akinek 4 sárgája van?shutterisland írta:dede.Robcsyy írta:Sergi nem veszélyeztetett sárga lapokat tekintve?
mondjuk ha netán megkapná, akkor masch mehet a középpályára
Meg én isMessa írta:Ezt valahogy én is érzem most.MessiFan írta:Egy tipp amit meg tennék bwinen ha fent lennék: Cesc ma este be fog találni a levante kapujába
Ezt valahogy én is érzem most.MessiFan írta:Egy tipp amit meg tennék bwinen ha fent lennék: Cesc ma este be fog találni a levante kapujába
dede.Robcsyy írta:Sergi nem veszélyeztetett sárga lapokat tekintve?
Bízom a 3 védőben, bízom a középpályában, bízom Cuencában és bízom a győzelemben, de 5-0át egy levante ellen.. Legyen úgy srác!S.Agüero írta:5-0
jó kezdő!fcbpete írta:Barcelona lineup: Valdés, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Cesc, Busquets, Iniesta, Cuenca, Alexis and Messi #fcblive
Nah ez érdekes, Alves nincs, amúgy jó a védelem. Cecs,Xavi,Ini hármasnak így egyszerre örülök!fcbpete írta:Barcelona lineup: Valdés, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Cesc, Busquets, Iniesta, Cuenca, Alexis and Messi #fcblive

villa szülinapi ajándékként kikerült cuenca kárára...pedig jó lenne formába hozni a klasszikusra...vagy mondjuk pedrot sem lenne rossz...nem értem...BATE ellen nyugodtan játszhatna cuenca.fcbpete írta:Barcelona lineup: Valdés, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Cesc, Busquets, Iniesta, Cuenca, Alexis and Messi #fcblive
Pad: Pinto, Alves, Maxwell, Keita, Thiago, Villa, Pedro #fcblive