Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
A 9-10 emberrel védekezés a két csapat közül nem a Barca stílusa a Clásicókonferninho írta:itt a hiperszupergólunk![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YSoPoshK ... r_embedded
azért Di Maria nagyon okosan csinálta![]()
amúgy közel sincs még meg a meccs....
nagyon necces lesz ez még...
kellett volna még rúgni egyet...
CR szabad meg az a beadás ami csak kicsit volt magas Di Mariának...hát ha ti is beálltok 9-10 emberrel védekezni mint a Gijón, akkor ténylegakiket felhergel a jelenlegi meccs,az vegye úgy,hogy a madrid ellenünk ezzel a játékkal nemmegy semmire ..
ellenünk is lehet szerencséjük.Rewolution5 írta:akiket felhergel a jelenlegi meccs,az vegye úgy,hogy a madrid ellenünk ezzel a játékkal nemmegy semmire ..
hát ha ti is beálltok 9-10 emberrel védekezni mint a Gijón, akkor ténylegakiket felhergel a jelenlegi meccs,az vegye úgy,hogy a madrid ellenünk ezzel a játékkal nemmegy semmire ..
Az El Classicot azért egy csöppet komolyabban fogják venni.Rewolution5 írta:akiket felhergel a jelenlegi meccs,az vegye úgy,hogy a madrid ellenünk ezzel a játékkal nemmegy semmire ..

0 szögből lőtte be di maria, mielőtt a védő odaadta neki a labdát.bence-barca írta:Miért mi volt?S.Agüero írta:0-1
ezek a spanyol kapusok nagyon szeretik a realt.![]()
Amúgy de jó is lenne, ha egyenlítene a Gijon. Ha ellenünk játszanának, akkor érezném az egyenlítés szagát, de mivel a Real játszik hajlamos vagyok már most kikiáltani a 3 pontjukat...

Miért mi volt?S.Agüero írta:0-1
ezek a spanyol kapusok nagyon szeretik a realt.![]()
Pont ezt néztem...shutterisland írta: 4 sárga 27 perc alatt a gijonnál...hányan fogják befejezni ?
4 sárga 27 perc alatt a gijonnál...hányan fogják befejezni ?Rewolution5 írta:A pad jobban besárgul mint a mezőny
Hat ilyen nem lattam meg!Rewolution5 írta:A pad jobban besárgul mint a mezőny

Sztem ez inkább halvány remény, mint érzés...Piquenbauer írta:Van egy olyan érzésem, hogy Preciado legénysége ma este meg fogja lepni a Madridot.
Én sem hiszem. Ha mégis, az sztem nagyon rosszul jönne nekik lélektanilag. De a légvőlószínűbb, ha marad a 6 pont, és kulcsfontosságú lesz az El Clasico. Ha nyerünk, ugyan marad 3 pont hátrány, de sztem a hazai vereségtől megzuhanna a Madrid, mi pedig vérszemet kapnánk, lélektanilag mi lennénk előnybe. Az x a Madridnak kedvezne egyértelműen, bár igazán nagy lépést a győzelemmel tudnának tenni a bajnoki címhez. Mert 9 pontos előnyt szvsz már csak a 2004 tavaszi összeomláshoz hasonlóan adnának le...kanty írta: Más:
Nem hiszem, h botlani fog a Real, tökmindegy, h ki az ellenfél. Egyszerűen most nem abban a periódusban vannak. De ne legyen igazam.
S Neked ez miért lenne jó? Ha Mourinho lelép az garancia, h a Barca sikeresebb lesz?Barca_10 írta:Furcsán fog hangzani amit most írok, de kívánom a Realnak, h nyerjen meg mindent ebben a szezonban. Ugyanis akkor Mourinho lelépne szerintem. Az Internél is ez volt.. lehet ez csak az én véleményem
Tegyük fel, h tényleg lelépne(ami korántsem biztos). De komolyan Barca szurkolóként inkább azt kívánod, ne nyerjen semmit a csapatod, csakhogy JM elhagyja a Realt? Hát nekem tényleg furcsa... Ha annyira utálod is Mourinho-t, nem lenne szebb idén is megfricskázni őt, és a csapatát?Barca_10 írta:Furcsán fog hangzani amit most írok, de kívánom a Realnak, h nyerjen meg mindent ebben a szezonban. Ugyanis akkor Mourinho lelépne szerintem. Az Internél is ez volt.. lehet ez csak az én véleményem