Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogyha képesek rá, akkor miért ne lenne?visca el barca írta:épp erről elmélkedtem az egyik barátommal tegnap. ha murinnyónak lenne egy kis vér a pucájában simán eldönthetné a bajnokságot egy gyozelemmel. de nem fogja. nekik bőven jó az x is. (kivéve ha ma kinyalnak gijonban)
épp erről elmélkedtem az egyik barátommal tegnap. ha murinnyónak lenne egy kis vér a pucájában simán eldönthetné a bajnokságot egy gyozelemmel. de nem fogja. nekik bőven jó az x is. (kivéve ha ma kinyalnak gijonbanshutterisland írta:nem is mondtam, hogy 0-0-ra fognak játszani.ultrasur írta:legkevésbé sem kiválóshutterisland írta: viszont az is igaz, hogy nekünk nyomni kell, hisz az X az a madridnak kiváló.
fogalmam sincs, mi, és hogy lenne tökéletes...na majd remélem pep kifőz valamit..
Nem gondolod, hogy 5-0, idegesítő BL elődöntő és egy elajándékozott szuperkupa után 0-0 ra játszanak.
csak ha mondjuk x lesz, az is tökéletesen megfelel a célnak, mert úgy, hogy már csak egy clasicó lesz hátra, a 6 pont igencsak megnyugtató előny lehet.
Te meg nem gondolod, hogy 6 pont előnyből nem fognak megelégedni a döntetlennel... nem azt mondom, hogy a kezdéstől arra fognak játszani, de ha mjuk a 60. percig x, utána már nem fognak erőlködni. Oké, otthon, bombaformában, valamint egy főleg idegenben gyengélkedő Barca ellen presztízsből nyerni kellene, de José sem hülye, egy megszervezett védelemmel fog kiállni, agresszív letámadással valszeg már a mi térfelünkön, és próbálnak visszaszorítani, leütközni minket, és minél inkább a pontrúgásokat, kapu elé lőtt labdákat erőltetni. Sztem. Ha a kp-n gyorsan tudjuk járatni a labdát, alighanem lesznek helyzeteink, lehetőségeink, lesz területünk elöl, így valószínűleg mi is be tudunk majd találni. Én vmi hasonló meccset várok, mint a Szuperkupán a Camp Nouban, azt sikerült megnyernünk, reméljük itt sem vallunk szégyent. De azért...bár nem vagyunk vele előrébb, én egy döntetlent sem tartok rossznak a Bernabeuban, mégis csak rajtunk kívül ők a legjobbak egész Európában, fel vannak tüzelve, ki vannak éhezve, és minket akarnak kinyírni már 4. éve...ultrasur írta:legkevésbé sem kiválóshutterisland írta: viszont az is igaz, hogy nekünk nyomni kell, hisz az X az a madridnak kiváló.
fogalmam sincs, mi, és hogy lenne tökéletes...na majd remélem pep kifőz valamit..
Nem gondolod, hogy 5-0, idegesítő BL elődöntő és egy elajándékozott szuperkupa után 0-0 ra játszanak.
nem is mondtam, hogy 0-0-ra fognak játszani.ultrasur írta:legkevésbé sem kiválóshutterisland írta: viszont az is igaz, hogy nekünk nyomni kell, hisz az X az a madridnak kiváló.
legkevésbé sem kiválóshutterisland írta: viszont az is igaz, hogy nekünk nyomni kell, hisz az X az a madridnak kiváló.
fogalmam sincs, mi, és hogy lenne tökéletes...na majd remélem pep kifőz valamit.
Inkább ne a második félidőben húzzon váratlant Fabre, hanem rögtön az elejénCali írta:Így a padról is tudnának beállni olyan játékosok, akik tudnak váratlant húzni. Pl.: Fabregas!
És villámkapusunk lesz?Csongi15 írta:hali szerintem a felallas 4-3-3 kellene legyen mert a 3-4-3 kockazatos
csatarsor pedig messi pedro sanchez kellene es kozepen xavi iniesta busqets es fabre a vedlem pedig a megszokoktt alves pique puyol abidal
Ok, h a támadó futball hívei vagyunk, de azért kapus nélkül, 3 védővel kiállni talán mégsem kéne.Bestbarca írta:
Hát sztem ez csak etetés,hátha elhiszik madridban,deha nem akkor sztem nagy bajban leszünk...Ugyanis ez arról szól hogy 3-5-3-t játszanánk a madrid ellen...
Ennyire magabiztosak vagytok hogy kapus nélkül álltok ki?Hát sztem ez csak etetés,hátha elhiszik madridban,deha nem akkor sztem nagy bajban leszünk...Ugyanis ez arról szól hogy 3-5-3-t játszanánk a madrid ellen...
az ellenfél meg a legnagyobb gyengeségünket, nevezetesen, hogy eggyel kevesebben vagyunk védekezésbenBob_Marley írta:s igenis a 3-5-2ben van ráció, mert a mi legnagyobb erősségünket kell kihasznájuk