http://www.youtube.com/watch?v=KtZK33Bq ... r_embedded
sajnos ez, ha focizol, ugyanígy van.
gondolom más is tapasztalta már.
haverommal nyáron focizunk a focipályán, véletlenül átrúgtam a szomszéd házba a labdát. odamentünk, becsöngettünk. ki sem jön a nyanya, csak az udvarban van, mi mondjuk, h elnézést, átrúgtuk a labdát, vissza tetszik adni? erre ő: ja, jólvan. ennyivel elintézte. ez után még vagy 5x becsöngettünk, de semmi... másnap visszamentünk, haveromnak elég mély hangja ezért becsöngetett, majd kicsit mély és rekedtes hangon mondja a nyanyának, aki most sem nyitott ajtót, h adja vissza a fiam labdáját, egyből visszaadta.
másik: másik focipályán focizunk, sajnos megint átment a labda. átmegyünk, elkérjük szépen, a bácsi meg azt mondja: húzzatok a retkes ....-ba, vagy vmi ilyesmit mondott,nem emlékszem már rá,visszaadta, de csak így, ilyen szépen sikerült neki.
harmadik is hasonló, csak ott úgy adták vissza, h ha még egyszer átrúgjuk akkor botrány lesz.
+búnusz, de ez nem pont ilyen:
Kétérintőzünk ketten haverommal, megjelenik két cigány gyerek, h meccsezzünk már. na mondom jolvan, de csak egy rövidet. a lényeg, h az egyik mezítláb focizott én meg véletlenül megrúgtam kicsit a lábát, azt elkezdett sírni. na mondom jolvan, ennyi volt, megyünk haza. gyerek megállít mielőtt elindultunk volna, h : dirökt vót? ezt vagy 10x megkérdezte, én meg mondtam neki, h nem. ez után még megfenyegetett, h szól a mamájának.

meg, h ő 18 évest is megvert meg stb... kemény dumáival jött.
még egy focis sztori.
focizunk, megjelenik 2 gyerek, elkezdünk velük játszani. a pálya hálóval van bekerítve ahol van 1-2 lyuk. a pálya mögött van egy folyó. az én labdámmal játszunk. az egyik gyerek kijelenti az elején, h ha véletlenül a folyóba rúgja nem vállalja a felelősséget, na mondom jolvan, csak nem leszel ekkora béna. erre 5 perc múlva a folyóban landol a labda. pont a közepébe, h ne érjük el. elkértünk egyik pecástól vagy 5 méteres hosszú ágat és vagy fél óra szenvedés után sikerült kiszedni a labdát a folyóból.
bocsi, h hosszú lett és köszi aki elolvasta.