Capon írta:shutterisland írta:csak annyit fűznék hozzá az olasz focihoz, hogy tavaly kb. 5 fordulónként volt egy meccs, ahol 1.4x odds-ot adtak a döntetlenre, és amikor ilyet észrevettem (eleinte nem mertem megtenni..) rendre jött a döntetlen.
egyszer egy udinese meccsre volt ilyen, 0-0 lett, úgy, hogy a végjátékban di natale tizenegyest hibázott.

Na menj már... és csak most szólsz????
Ilyen tuti tippeket kéretik megosztani másokkal is!!

én is eltököltem, mikor észrevettem az első ilyet, láttam, hogy jött az x, mondom oké...aztán megint kiütötte a szemem egy később, ott már gondolkoztam, hogy megrakjam e, de mondom nehogy ez vigye a szelót...aztán a legközelebbi (ha jól emlékszek, az ominózus udinese meccs) már rákerült egy szelómra, meg külön is megraktam.
amúgy akkoriban szerintem még a rivális oldalán szerepeltem, és még nem volt eurobarcás regem
L.Messi10 : úgy alapból az olasz meccsekkel nincs bajom.
egy roma-milan-inter-juve-lazio-palermo-napoli hetesből bármelyik játszik bármelyikkel, bőven lehet belőle (és sokszor szokott is) olyan meccs, ami elől nem áll fel az ember.
sőt, pl. a genoai derbiket (ugye genoa-samp) is megnéztem.
viszont mondjuk egy novara-catania vagy bologna-cesena meccset a halántékomra szegezett fegyverrel is meggondolnék
és ez a különbség a spanyol,angol,német vs. olasz bajnokság tekintetében nálam.
a rangadók mindenhol jók, de kis és középcsapatok meccseit sokkal szívesebben nézem meg az első 3 bajnokságban.
idén is volt egy forduló, mikor vagy 7 meccsen lett 0-0
a bundagyanút most ki is hagyhatjuk végül is ebből a szempontból, mert az már szerintem mindenhol (lásd magyar bajnokság) felütötte a fejét valamilyen szinten.