2011.11.27. 08:55:59
Egy kis helyzetjelentés. Hannoverrel vagyok, első szezonom végén járok, de elég nehéz játék. Elvárás a középmezőnyben végeznem, hát szerintem ez meg is lesz, 6. vagyok jelenleg 5 fordulóval a vége előtt, de jó lenne elcsípni egy kupás helyezést.
A kerethez olyan nagyon mélyen nem nyúltam bele, ugyanis marha jó a keret, tele fiatalokkal és hatalmas tehetségekkel egész jó értékekkel.
Azért változás volt. Eladtam néhány csere embert, és vettem a helyükre is. Megvettem csere jobb bekknek Rukavina-t, igazoltam egy középhátvédet, Tomasevic-et. Eladtam Ya Konan-t is, a helyére megvettem Ibisevic-et a Hoffenheimből, és igazoltam még egy cserekapust is Smith-t. A szezon felénél lerúgták a legjobb csatárom, Abdellaoue-t, így kölcsönbe elhoztam a Chelsea-től Mitrovic-ot.
Kezdő:
Zieler,- Cherundolo, Pogatetz, Haggui, Schulz, - Schmiedebach, Hauger,- Rausch, Stindl,- Schlaudraff,- Abdellaou (Ibisevic)
Cserék:
Smith,- Rukavina, Eggimann, Tomasevic, Pander,- Pinto, Andreasen,- Royer, Stoppelkamp,- Kittel,- Mitrovic
Tartalékok:
Stark (őt az ifiből hoztam föl), Carlitos
Jövőre Cherundolo már benne lesz a korban, de szerintem Rukavina-t eladom, és az amerikait ültetem a padra, a kezdőbe pedig megcélzom Andreas Beck-et.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)