2011.11.27. 23:01:08
Azt hiszem ma (azaz a következő meccsen bebizonyosodott/dik, hogy miért nem kell stadiont bővíteni Miskolcon. Van egy tippem, hogy hányan lesznek kint a következő meccsen, de már ma is látni lehetett: a teltházas stadionból kb 2 szektor volt, amelyik végigszurkolta a meccset, a többi kussban ült és néha kiabált a góloknál. A maradéknak legalább a fele kb olyan divat, aki csak azért volt kint, mert húú Fradi... Nagggyyon nehezen tudom elképzelni, hogy itt a közeljövőben évi 5 meccsnél többön ki legyen használva a stadion, nem hogy egy új 18 ezres... Egyszerűen pénzszórás lenne.
Ami pedig a meccset illeti: 1-2 kilométeres körzetén belül lakok a stadionnak, sose voltam nagy szurkoló, de örültem az eredményeknek. Egész életemben 1 meccsen voltam, soha nem vertem a mellem, hogy ez Miskolc, mindig inkább reálisan néztem a dolgokat. Most örülök, hogy mennek a dolgok, még ezt a 2-3-at sem tartom rosszank, de rossz volt egyszerűen nézni ezt a meccset... 5 perc után kapcsolatm a Pool-Cityre, pedig ez a magyar bajnokság egyik csúcsrangadója lett volna elvben. Sokat kell még a labdarúgásnak fejlődnie ebben az országban/városban, s talán jó fele is halad a DVTK. De azt látni kell, hogy nagyon kezdetleges még a fejlődés, sok van hátra még. Bizakodónak kell lenni, örülni kell, hogy sokan mennek meccsre (akár divatok, akár nem), de a realitás talaján kell maradni, amikor 18 ezres stadionokról meg egyéb felvirágzásokról beszélünk.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League #1 - 2013
EuroBarca Keeper League #1 - 2025 & #2 - 2014, 2018, 2020, 2023, 2024