Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2011.11.30. 00:11:32

messideco írta: A védelem hogy muzsikált amúgy? :D
Kezdőket látva kicsit féltem, de meglepően jó volt a védelmünk :)

Fabianski-nak sok dolga nem volt, gólról nem tehetett, Koscielny tanár, Squillaci egész korrekt, DJ is egyre jobb a szélen, Miquel lógott ki egy kicsit.

Előző kommentemből kimaradt, hogy ez a csapat sokkal szerethetőbb, mint például a tavalyi. De januárban kéne venni egy csatárt, mert RvP nélkül megvagyunk lőve támadásban...
Bob_Marley írta:Én csak az eredményeket tudom, a Poolnak persze nagyon örülök :lol:
Chelseanél múltkor olvastam egy "vázlatot", hogy a Pool, City, Valencia, Wigan, Spurs fogatot le kell győznie a portugál mester csapatának, különben mehet, hát ez hamar megdőlt!
Külföldi fórumokat olvasgatva a Chelsea-fanok elég idegesek voltak a mai "támadójáték" miatt. Amúgy Romeu-t ma is dicsérték :wink:

Hétvégén pedig a 'Castle ellen játszanak idegenben...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.11.29. 23:43:19

Én csak az eredményeket tudom, a Poolnak persze nagyon örülök :lol:
Chelseanél múltkor olvastam egy "vázlatot", hogy a Pool, City, Valencia, Wigan, Spurs fogatot le kell győznie a portugál mester csapatának, különben mehet, hát ez hamar megdőlt!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.11.29. 23:33:54

Sajnos nem tudtam nézni egyik meccset sem :cry: A koleszes net maga a tökély. Hétvégén mindkettőt láttam, de ma egyik stream sem ment.
A védelem hogy muzsikált amúgy? :D
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2011.11.29. 23:20:07

Előd, nézted a meccset?

Teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Na$rival, Agüeroval, Dzekoval felálló MCity-nek (sőt még veszélyesebbek is voltunk...), de sajnos egy szép kontra végén betalált Kun a 84. percben :?

Koscielny, Coquelin, Frimpong és Oxlade-Chamberlain nagyon tetszett. Frimpong egy állat, Chamberlain-ből pedig pár éven belül világklasszis lesz!

Na$ri nevét nem is kellett volna mondania a kommentátornak, a füttykoncertből úgyis lehetett tudni, hogy nála van a labda :)

Chelsea is kikapott, Abra még megvárja, hogy kiessenek a BL-ből, aztán kirúgja Villas-Boas-t.
PCsabi
aka Game90

2011.11.29. 20:49:54

TV-ben Barca - Rayo, stream-en Arsenal - ManCity :)

Arsenal: Fabianski, Djourou, Squillaci, Koscielny, Miquel, Oxlade-Chamberlain, Frimpong, Coquelin, Benayoun, Park, Chamakh.
Subs.: Mannone, Yennaris, Vermaelen, Eastmond, Ozyakup, Gervinho, Arshavin.

ManCity: Pantilimon, Onuoha, Kolo Toure, Savic, Zabaleta, De Jong, Hargreaves, Johnson, Nasri, Kolarov, Dzeko.
Subs.: Taylor, Richards, Rekik, Bridge, Razak, Suarez, Agüero.

Erős ez a City CC csapat. Nasri szerintem fog kapni a szurkolóktól :P :
http://www.youtube.com/watch?v=5ulAZCDmTb4

Meg lesz még egy rangadó ma a CC-ban:

Chelsea: Turnbull, Bosingwa, Alex, Luiz, Bertrand, McEachran, Romeu, Lampard, Lukaku, Torres, Malouda.
Subs.: Hilario, Ferreira, Ivanovic, Ramires, Mata, Kalou, Anelka.

Liverpool: Reina, Kelly, Carragher, Coates, Enrique, Lucas, Spearing, Henderson, Bellamy, Rodriguez, Carroll.
Subs.: Flanagan, Skrtel, Doni, Agger, Adam, Downing, Kuyt, Suarez.

Stream:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t ... rum=stream
PriNcE27
Jugador del Barça

2011.11.29. 20:33:23

Drogba oda szerződik, ahol a legtöbbet fizetnek neki...Szerintem akkor az Anzhi csapatába :D de a PSG sincs kizárva, de ők inkább Cavanira pályáznak
Drigo
Eurobarca Staff

2011.11.27. 19:36:50

Ezt azoktól kérdezem, akik néznek folyamatosan angol bajnokságot:

Komolyan nincs egy normális csapat sem ott? Mert az, hogy ez a City vezetheti a bajnokságot, az erre utal. Alig van meccsük, ahol nem kapnának gólt. Mindenki ajnározza őket, hiába mondom, hogy amíg ilyen a védekezés, addig nincs miről beszélni. Meg is lehet nézni, hogy hol vannak Európában...

Elképesztő, hogy ilyen védelemmel lehet vezetni egy Premier League-t. Ez komolyan mondom még a Real hőskoránál is szégyenteljesebb. Pedig azért Raul Bravo, Diogo és társai magasra tették a lécet.

Az az öngól csak hab volt a tortán. Utána Lescott Kuyttel is akart egy gólt rúgatni de nem jött össze :D. Suarez egyedül volt fent, erre rendre behátráltak hárman, aztán várták, hogy rájuk vezesse.

Valami nagy baj van a Labdarúgással, és ahogy nézem mindenhol.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.27. 19:27:32

Megvédem azért Balotellit, :D a második sárga eléggé érthetetlen volt.
Igazságos az x, első félidőben mezőnyben jobb volt a City, de a Poolnak is voltak helyzetei, a kiállítás után pedig egyértelműen Pool fölény volt. A végén Hart nagyot mentett.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2011.11.27. 19:12:19

RIP :(

Tegnap várható volt az Arsenal pontvesztés, gyakorlatilag ugyanazok a játékosok játszanak már meccsek óta, középpálya nagyon fásult volt + írtam is, hogy a Fulham ellen mindig szenvedünk. Amúgy a MOM nálam Walcott, mostanában nagyon jól játszik.

Liverpool - ManCity 1-1, Kompany fejesgóljával vezetett a City, majd Lescott elég szerencsétlenül ért bele egy lövésbe, öngól. Utolsó 15 percben nagyon nyomott a Pool, de a végén a MCity is eldönthette volna a meccset Silva révén. Amúgy Balotelli kevesebb, mint 20 perc alatt kiállítatta magát... :roll:

Forduló legnagyobb nyertese a Tottenham, 3. helyen állnak, de ha hozzák az elmaradt meccsüket az Everton ellen, akkor beelőzik a ManUnited-et is. Adebayor-nak meg nagyon megy a Spurs-ben.
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.27. 14:03:02

Nyugodjék Békében!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Replay
Director del Fútbol

2011.11.27. 13:45:49

Barcaman14
Director del Fútbol

2011.11.27. 11:45:32

Nagy ár hogy nem tudott nyerni az Arsenal! Otthon azért ezt be kellett volna húzni. A MU gödörbe került, elsősorban a középpályája miatt. Cleverley és Anderson hiányát nagyon megérzik, de amúgy is kéne oda egy vérbeli fazonszabász! Szerintem ennyi hiányzik a MU-ból, de ez nagyon!
A Chelsea egy kicsit megnyugtatta a kedélyeket ezzel a győzelemmel, a Spurs pedig már jó ideje veretlen. Érdekes lesz még a folytatás!

De ahhoz jó lenne ha ma botlana az Anfielden a City! Meg amúgy is jó lenne! :D Hajrá Liverpool!

http://mno.hu/fourfourtwo_premier_leagu ... ly-1034242

Szerencsére, pont most nem jött volna jól egy hosszabb kihagyás!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.11.27. 10:18:40

messideco írta:Na kész, 1-1 lett. Ha a megfelelő időben jönnek a cserék, akkor megnyerhettük volna.
Go Gunners!
Hát szomorú is vagyok miatta, mert elég jó szériánk volt, jöttünk fel mint a talajvíz, ez az x pedig megtörheti egy kicsit a lendületet.

Ma pedig Pool-City...mivel a MU botlott, ha nyernek a sejkék akkor egy kicsit meglépnek majd tőlük. Egyébként majd arra leszek kincsácsi, ha kiesnek a BL-ből(amire jó esély van), akkor az milyen irányba befolyásolja a teljesítményüket. Segíti-e őket, h csak a bajnokságra kell koncentrálni innen, vagy inkább csalódottságuk egy kisebb hullámvölgyet idéz majd elő?
messideco
Presidente del Barça

2011.11.26. 20:25:04

Na kész, 1-1 lett. Ha a megfelelő időben jönnek a cserék, akkor megnyerhettük volna.
Go Gunners!
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.26. 19:26:29

meglepő, hogy ennyire alulteljesít idén a mu, még akkor is, ha ma az olvasottak alapján egy jogos győzelmet vettek el tőlük.

el tudom képzelni, hogy trófea nélkül maradnak idén.

de azért ne őket kapjuk a 16 között..
messideco
Presidente del Barça

2011.11.26. 19:21:06

Arsenal-Fulham, 0-0 félidő.
Az Arsenal próbálkozik, a Fulham néha támad,szenvedős meccs. Remélem azért meg lesz a győzelem.
Go Gunners!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.26. 19:17:14

PriNcE27 írta:
Game90 írta:ManUnited - Newcastle 1-1

Nem láttam a meccset, csak olvastam, hogy nagyon nyomott a MUnited, utolsó 10 percben emberelőnyben is voltak.
Sőt, gólt is szereztek a 93. percben, de a partjelző lest intett, miközben, nem is volt az :wink:
Ez ilyenkor nem számít, ne aggódj:) Csak ha betalálnak,akkor lehet jönni,h megint a 90+. percben "makkoltak".

formán kívül a csapat,nagyon. Annyi vigasztal,h nem egy Londoni csapat van az élen

:lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PriNcE27
Jugador del Barça

2011.11.26. 19:07:20

Game90 írta:ManUnited - Newcastle 1-1

Nem láttam a meccset, csak olvastam, hogy nagyon nyomott a MUnited, utolsó 10 percben emberelőnyben is voltak.
Sőt, gólt is szereztek a 93. percben, de a partjelző lest intett, miközben, nem is volt az :wink:
PCsabi
aka Game90

2011.11.26. 18:12:20

ManUnited - Newcastle 1-1

Arsenal: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Vermaelen, Andre Santos, Song, Arteta, Ramsey, Arshavin, Walcott, van Persie.
Subs.: Fabianski, Koscielny, Diaby, Frimpong, Benayoun, Gervinho, Chamakh.

Arsha a kezdőben, kíváncsi vagyok, hogy melyik arcát fogja mutatni :) Fulham ellen általában megszoktunk szenvedni, de hazai pályán jó lenne verni őket.

A mai meccset az Arsenal a Save the Children alapítványnak dedikálja, mely szervezet a klub első hivatalos jótékonysági partnere, s mellyel augusztus elsején kezdték meg a közös munkát.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.21. 01:17:51

teveznek el kellene menni egy psg,anji-szerű csapathoz, ahol annyi pénzt kap szerintem, amennyit akar (ez nála nem kicsit fontos szempont...) , és mellé stabil kezdő lehet, a csapat (egyik) legnagyobb sztárja.
ott talán rendbe jönne minden téren, bár lehet, hogy ha hazamegy, csak akkor leli örömét a fociban majd. (bár ha a honvágy a lényeg, akkor csak ez a lehetőség játszik nála.)

az argentin válogatottnak is szüksége lenne egy jó tevezre, bár jelenleg aguero és higuain is jobbak nála.
elbandi
Capitá del Barça

2011.11.21. 00:26:00

ozsimiki írta:Pl-re sajnos egyre nagyobb sanszot látok nálatok. Bár lehet eljátsszátok majd az Arsenalost,és kipukkadtok a vége fele. Viszont a kötelezőket nagyon magabiztosan húzzátok be eddig,és rangadót is nyertetek már, a legnehezebb pályán.

Talán pont azért mert Mancini nem annyira jó edző (legalábbis hosszú távon kijöhetnek a hiányosságai), lesznek még hullámvölgyeitek.

Jelenleg viszont egyértelműen a legnagyobb esélyesek vagytok.

Blről viszont nem beszélnék én sem, ott szerintem nincs sansz a végső sikerre.
Esély persze van rá,csak úgy érzem hogy a bajnokság második fele már húzósabb lesz.

Az a baj hogy ő még maradni is fog egy darabig ha így megy a szekér,mivel nem lenne okuk elküldeni.Amíg megy addig maradjon persze,de egy hullámvölgy esetén meg is válnék tőle azonnal.

BL-re 2-3 év múlva nagyobb esélyük lehetne.
Viszont amíg van egy ilyen jó Barca szerencsére,addig elég a 2. hely is :wink:

Nagyon sajnálom ezt a Tevez gyereket.Már a West Hamben is szerettem nagyon,de ő már nem fog pályára lépni city mezben.A mentális problémáiról meg ne is beszéljünk.Kár érte.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.21. 00:07:11

Pl-re sajnos egyre nagyobb sanszot látok nálatok. Bár lehet eljátsszátok majd az Arsenalost,és kipukkadtok a vége fele. Viszont a kötelezőket nagyon magabiztosan húzzátok be eddig,és rangadót is nyertetek már, a legnehezebb pályán.

Talán pont azért mert Mancini nem annyira jó edző (legalábbis hosszú távon kijöhetnek a hiányosságai), lesznek még hullámvölgyeitek.

Jelenleg viszont egyértelműen a legnagyobb esélyesek vagytok.

Blről viszont nem beszélnék én sem, ott szerintem nincs sansz a végső sikerre.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
elbandi
Capitá del Barça

2011.11.20. 23:26:34

Cali írta:Hogy ne csak offoljak, szerintem idén a PL-t megnyeri a "kisebbik" manchesteri csapat. Megérte befektetni ennyi pénzt. Jönni fognak azok a kupák szépen lassan. Idén nagy esélyesnek tartom őket egy BL-re vagy PL-re a mutatott formájuk és játékuk alapján. Ennek a mocskos bő keretnek hatalmas előnye, ha lesérül valaki bármilyen poszton, simán tudják pótolni minőségromlás nélkül.
Remélem is hogy behúzzák PL-t,mondjuk addig még azért sok minden történhet. :roll:
BL-re szerintem még kevés a csapat.A legjobb 8-ba kerülésnek már nagyon örülnék.
Bő keret szerencsére megvan.Viszont Mancini-t még mindig egy középszerű edzőnek tartom. :)
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
Cali
Entrenador del Barça

2011.11.20. 22:23:48

ozsimiki írta:
Bob_Marley írta: Ui:Mourinhot én is szeretem, s az Mu-t én sem szeretem lehet nálam is ez lesz majd a csúcs ha 1 hszben mindketten szerepelnek! :lol:
Azért nem vagy annyira rég itt,hogy teljesen átlásdd miért írtam.

Nem egyszer tűnt már úgy LG koma esetében,hogy Joset a Barcánál is jobban szereti, párszor felé billent a mérleg. Kicsit furán hatott ez akkor.

+akkor hallgat mindig,amikor a M.U. -azt az évi 4-5 gálát :lol: :lol: - lehozza, viszont ha végre lehet valami negatívat írni, egyből megjelenik.

Most teszem azt,arról írtam,hogy akkor lesz nagyon jó 2.félév,ha a M.U. úgy játszik,ahogy a szezon elején, ez gondolom megindokolta,hogy azt írja,amit. :roll: :D

Amúgy én is örülök a Pool sikerének, bajnokok így se úgy se lesznek, verjék csak a Londoniakat is :lol:
Plusz abban a hozzászólásban, még a spanyolokat is fikáznia kellene, szerintem úgy lenne teljes a kép!

Hogy ne csak offoljak, szerintem idén a PL-t megnyeri a "kisebbik" manchesteri csapat. Megérte befektetni ennyi pénzt. Jönni fognak azok a kupák szépen lassan. Idén nagy esélyesnek tartom őket egy BL-re vagy PL-re a mutatott formájuk és játékuk alapján. Ennek a mocskos bő keretnek hatalmas előnye, ha lesérül valaki bármilyen poszton, simán tudják pótolni minőségromlás nélkül.
PCsabi
aka Game90

2011.11.20. 21:26:47

gergo9 írta: Gondolom a 8-2 idején is dőltél a röhögéstől :)
A fiatal újhullám cleverley,young,welbeck kiegészülve rooneyval igenis borzasztó látványosan játszott majd jött egy sérüléshullám azóta ez nem igazán mondható el.
Látványos játék pedig nem néhány szurkoló agyszüleménye hanem a szakma,média megítélése is ez volt.
Eredmények a Manchester Light elleni fiaskót kivéve azért jönnek.
Igen. De csak annyira, mint te az 1-6 idején.

Amúgy csak azon röhögtem, hogy a káprázatos foci és Smalling egy mondatban volt említve :) :wink:

Pool drukkerek meg ezt énekelték Torresnek :lol: :
"Are you happy on the bench?"
Válasz küldése