Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Írtam, hogy 65%-on teljesítünk, tehát elismertem, hogy nem vagyunk jók.kanty írta:Persze, szegény Barcát mindenki támadja. Amikor jöttek a győzelmek, kupák, akkor más volt a helyzet? Nem hiszem. Kár keresni az ilyen kifogásokat, egyszerűen nem megy jelenleg annyira jól a csapatnak, pontosabban nem annyira kiegyensúlyozott, a játékosok nem annyira élesek. Ennyi. Nem a bírók miatt van ez.Mikaos írta:Értem, hogy sokan nincsenek elájulva a 65%-ot nyújtó Barcától, de azt mondom, hogy még ezzel a teljesítménnyel is bőven beférünk a világ legjobb 3 csapatába.
És elég gyakran csak a szerencse hiányzik!
Például mennyire jó lenne, ha az ellenfél vezetésénél és teljesen kiegyenlített játéknál a bíró kiállítaná az ellenfél kapusát a 23.percben + 11-est adna (végre), aztán később is kiállítana egy másik embert az ellenféltől. Van, mikor csak ennyin múlik egy meccs. Mondjuk egy rangadónál ez főleg értékes. Átlagban meccsenként van egy 11-es, amit be kéne fújnia a bíróknak, de ezt NEKÜNK egyszerűen nem teszik meg.
Persze, nem szabad hivatkozni a bírókra, de amikor azt látod, hogy a legnagyobb rivális a nehéz meccseit SZINTE CSAK így húzza be, akkor ez a helyzet elég elkeserítő.
Szóval ezért nem értem a játékra való panaszkodást a részünkről, mert mások hasonló (vagy még gyengébb) játékkal hozzák a meccseiket - segítséggel, ami többnyire még jogos is.
Persze, szegény Barcát mindenki támadja. Amikor jöttek a győzelmek, kupák, akkor más volt a helyzet? Nem hiszem. Kár keresni az ilyen kifogásokat, egyszerűen nem megy jelenleg annyira jól a csapatnak, pontosabban nem annyira kiegyensúlyozott, a játékosok nem annyira élesek. Ennyi. Nem a bírók miatt van ez.Mikaos írta:Értem, hogy sokan nincsenek elájulva a 65%-ot nyújtó Barcától, de azt mondom, hogy még ezzel a teljesítménnyel is bőven beférünk a világ legjobb 3 csapatába.
És elég gyakran csak a szerencse hiányzik!
Például mennyire jó lenne, ha az ellenfél vezetésénél és teljesen kiegyenlített játéknál a bíró kiállítaná az ellenfél kapusát a 23.percben + 11-est adna (végre), aztán később is kiállítana egy másik embert az ellenféltől. Van, mikor csak ennyin múlik egy meccs. Mondjuk egy rangadónál ez főleg értékes. Átlagban meccsenként van egy 11-es, amit be kéne fújnia a bíróknak, de ezt NEKÜNK egyszerűen nem teszik meg.
Persze, nem szabad hivatkozni a bírókra, de amikor azt látod, hogy a legnagyobb rivális a nehéz meccseit SZINTE CSAK így húzza be, akkor ez a helyzet elég elkeserítő.
Szóval ezért nem értem a játékra való panaszkodást a részünkről, mert mások hasonló (vagy még gyengébb) játékkal hozzák a meccseiket - segítséggel, ami többnyire még jogos is.
Könyörgöm, ennyire ne legyünk már elkényeztetve...komolyan az a probléma, hogy odaértek a kapunk elé???? Ez csak az utóbbi időben probléma...eddig az, hogy az ellenfélnek helyzetei vannak, nem volt feltűnő. Elképesztő tényleg...ha higgadtan és jól játszunk, nincsenek az ellenfélnek komoly lehetőségei, ügyesen kézben tartjuk a meccset és nyerünk 2-3-4 góllal, akkor az unalmas meccs, ha küzdelmesebb meccset játszunk, és az ellenfél is veszélyeztet, akkor meg fúj, ez a Real ellen kevés lesz. Valóban kevés LENNE, ha így játszanánk. De semmi sem indokolja ezt. Komolyan, itt néhány "szurkoló" azt sem tudja mit írjon jó dolgában, mibe kössön bele...ezt ne vedd magadra, nem feltétlenül neked szól, csak úgy kijött...shutterisland írta:az eredmény tökéletes, viszont a mutatott játék (bár nem láttam, csak a 2. félidőt, meg az elsőnek az összefoglalóját) hagy kívánnivalót bőven maga után.
a studiósok szerint az első 25 percben egyenrangú fél volt a rayo, helyzetük is volt, meg a második félidőben is elég sokszor odaértek a kapunk elé..
ami viszont tényleg idegesítő, hogy a 16-oson belül, tiszta lövőhelyzetben nem lövünk, hanem próbáljuk gólvonalig játszani, kb 4-5 ilyet szórakoztak el ma is..
na mindegy, alexisnek külön gratula!
szép volt fiúk, otthon nagy királyok vagyunk!
Hát az a legcikibb,mert nem vette fel normálisan az embert.Tocy írta:Mert Busquets, aki mostanság 20 labdát ad el meccsenként, nyilván hasznosabb...az meg, hogy egy szögletnél kiről kapjuk a gólt, hát...Sanama írta:Keita... nem az,hogy róla kaptuk a gólt múltkor is
Mert Busquets, aki mostanság 20 labdát ad el meccsenként, nyilván hasznosabb...az meg, hogy egy szögletnél kiről kapjuk a gólt, hát...Sanama írta:Keita... nem az,hogy róla kaptuk a gólt múltkor is
szerintem tökre rendben van a kezdő, már csak a nézők számára egy szórakoztató meccset kellene játszaniukfcbpete írta:#FCBlive Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi i Villa
Annyira nem rossz, bár én Fábregast játszatnám Villa helyett, de mindenki szerencséjére nem én vagyok az edző
Nekem tetszik,bár Cesc-et vagy Pedro-t inkább elnézegettem volna mint Villa-t,de ez is megfelelfcbpete írta:#FCBlive Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi i Villa
Annyira nem rossz, bár én Fábregast játszatnám Villa helyett, de mindenki szerencséjére nem én vagyok az edző
Nagyszerű. Keitának külön örülök, ahogy Iniestának is. Villával kell vmit csinálni, és yo lesz ezfcbpete írta:FCBarcelona_cat FC Barcelona
#FCBlive El Barça jugarà d'inici amb Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi i Villa
Clásicón öngyilkosság lenne a 3 védős felállás! A Valencia ellen láttuk, hogy egy a széleken gyorsan támadó csapat mit tesz ellenünk ilyenkor, hát akkor képzeljük el ugyanezt di Maríával és C. Ronaldóval... Úgyhogy 4 védő tuti kell oda szerintem, viszont emlékszem még arra a Klasszikusra, amikor kb. 5 védővel játszottunk Madridban, s 0-2-re nyertünk. Bár akkor nem mi voltunk 6 pontos hátrányban...kabekabe írta:kiváncsi vagyok, hogy pep be fog-e vállalni 3 védőt a klasszikuson (amit én nagyon szeretek, de van hová fejleszteni...). ha igen, akkor gondolom ma is azt fogja játszatni.
Ezt szeretném: VV-Pique,Masch, Abi-Alves,Keita,Xavi,Cesc-Sanchez,Messi,Pedro.
Busi és Karcsi pihenjen, Adrianot és Init meg ne kockáztassuk, viszont Pedrot formába kéne hozni! Sanchez pedig egyre jobb.
Ez a csapat ráadásul képes 4 védővel is játszani...
Nagyon remélem, hogy a Classicon valamivel előrukkol Pep bácsi, általában ez szokott történni, az a meccs nagyon kell, de szerintem ezzel mindenki tisztában van;)