Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Némi iróniát véltem felfedezni ozsi hsz-ben a maga kis stílúsábanmessideco írta:Hát az egyelőre nem fog előfordulni![]()
De miért érdekel?
+1!Bob_Marley írta: Twittert én is ajánlom, s ha már úgyis szereted az NBA-t, kosarasokat is vegyél fel, Rondo is sokszor kiposztol egy csomó képet videót akár edzésről is!Meg különböző NBA.comos szakértők legfissebb hírekkel tudnak szolgálni!
Fabregas-t szoktam olvasni, ő spanyolul és angolul is kiírja a cuccokat.MessiFan írta:Köszi a tippeket, lehet nézek Angol focistákat, mert tényleg nem lehet olvasni a spanyol írásokat..
Akiket írtál kb mindre feliratkoztam, szóval köszi.
Őt én is ajánlom, nagyon nagy arcbence-barca írta: Wilshere
Kerstem még párat neked:MessiFan írta:Köszi a tippeket, lehet nézek Angol focistákat, mert tényleg nem lehet olvasni a spanyol írásokat..
Twittert én is ajánlom, s ha már úgyis szereted az NBA-t, kosarasokat is vegyél fel, Rondo is sokszor kiposztol egy csomó képet videót akár edzésről is!Meg különböző NBA.comos szakértők legfissebb hírekkel tudnak szolgálni!MessiFan írta:Köszi a tippeket, lehet nézek Angol focistákat, mert tényleg nem lehet olvasni a spanyol írásokat..
Érdemes!MessiFan írta:Felregisztráltam twitterre és nagyon tetszik. Követek már pár embert meg dolgot, de hirtelen megállt a tudomány és nincs több ötletem.
Tudtok olyan embereket/dolgokat mondani amin vagy jót lehet röhögni, vagy érdekes vagy csak szimplán érdemes?
Vagy egyáltalán érdemes twitterezni?
Aztán majd kiállunk magunkért stb. Sablon szövegL.Messi 10 írta:Most biztos le leszünk ugatva, hogy ilyen primitívségen nevetünk, és hogy mi is Déni szintjén vagyunk, DE: nem normáááális ez az ember
Pont ,most akartam linkelniBarcaádám írta:na ez nem az a tipikus sablon nyilatkozat:DDDD
http://www.youtube.com/watch?v=PdJSL-_G ... r_embedded
Most biztos le leszünk ugatva, hogy ilyen primitívségen nevetünk, és hogy mi is Déni szintjén vagyunk, DE: nem normáááális ez az emberMessiFan írta: Ez inkább humor topic, mivel vagy 100x megnéztem és nem bírok leállni a röhögéssel
Az a mosoly a végén...
A Pique-Fabregas-Puyol 3as folyamatosan ugratta egymást amikor még követtem Őket Twitteren. Mostanában nem nagyon nézem, de gondolom nem változtakMessiFan írta:Felregisztráltam twitterre és nagyon tetszik. Követek már pár embert meg dolgot, de hirtelen megállt a tudomány és nincs több ötletem.
Tudtok olyan embereket/dolgokat mondani amin vagy jót lehet röhögni, vagy érdekes vagy csak szimplán érdemes?
Vagy egyáltalán érdemes twitterezni?
Ez inkább humor topic, mivel vagy 100x megnéztem és nem bírok leállni a röhögésselBarcaádám írta:na ez nem az a tipikus sablon nyilatkozat:DDDD
http://www.youtube.com/watch?v=PdJSL-_G ... r_embedded
miihii megírta a tutit.
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
Lion King volt az első játékom, mennyit gyűrtem.messideco írta:Lion King, Prince, Mario, Alladin, hirtelen ennyi. Esetleg Pokoli szomszédok.