shutterisland írta:amúgy így átgondolva az egészet higgadt fejjel...
0-0nál visszafújtak egy esetet, ahol nem volt les, és maxwell vihette volna a kapura a védelem mögött...azután volt 2 kezezés is a 16-oson belül rövid időn belül.
aztán kaptunk egy gólt, ami előtt valdes ahelyett, hogy felszedte volna a labdát, kiengedte szögletre, és kb a getafe 2. helyzete (már ha egy szöglet helyzet..) volt a meccsen, megkaptuk a gólt...
felpörögtünk, rúgtunk egy les címén érvénytelenített találatot, ami HA les is volt, egy tizedmásodpercen múlt.
aztán jött a busquets eset, ahol ugyan alakított sergio barátunk, de volt kontakt, és ilyenért már láttunk tizenegyest.
és ha jól tudom (bár a 92.50-nél kikapcsoltam a tévét) még rúgtunk egy kapufát is...
akármennyire is cefetül, akarat nélkül játszott a csapat, ha a leírtakat is figyelembe vesszük, így is simán meglehetett volna a meccs.
Hát én még nem szóltam még semmit a tegnapi meccsről. Tömören és lényegre törően. Egyrészt azt észre kell venni, hogy idegenben nem tudunk nyerni (tisztelet 1-2 kivételnek). Mutogathatunk arra, hogy a Madrid ennyit, meg annyit fejlődött, de itt a difit az adja, hogy mi nem bírunk meccseket nyerni. A probléma okát nem is igazán ebben a meccsben a látom. A Realnak szintén volt egy hasonló meccse a Levante ellen, mikor semmi sem jött össze nekik. Viszont mi elbuktunk 3 bajnokit (Valencia, Sociedad, Sevilla), ahol bőven a kezünkben volt a sorsunk, a helyzeteink megvoltak, csak elpuskáztuk azokat. A Bilbao és a mostani meccshez hasonló meccseink mindig voltak és lesznek is. És jelenleg ez a 3 meccs határozza meg a bajnokság jelenlegi állását. Aztán a meccsről. Egy kínszenvedős meccs volt, ahol komoly helyzetet az utolsó 5 percben sikerült csak kialakítanunk. Saját magunknak köszönhetjük a vereséget. Egyértelmű, hogy a helyzeteket be kell rúgni. Emellett Pep hatalmasat hibázott azzal, hogy Cesc-t a lelátóra tette ki. Mostanában Messi mellett egyértelműen a csapat húzóembere és nem mellesleg 2. a góllövőlistán. Az meg, hogy Keitanak kell a megváltó cserének lenni Thiago helyén már érezhető volt, hogy gáz lesz. Végül a bíró is szépen besegített nekik, mert 2 kulcsfontosságú lest fújt be, ami nem volt az ráadásul a végén az egyértelmű büntető volt. A gólunknál viszont jól döntött, mert egyértelmű les volt. Igazából 6 pont, hosszú a bajnokság, (és hát nem olvastam vissza) de nem én leszek az első aki a bajnokság elszállásáról kezd írni. Nem a 6 pont mennyisége a sok, hanem, hogy fejben gyengék vagyunk. Arra szinte nem látok esélyt (de hátha mégis van), hogy oda-vissza üssük a Madridot, de ha mégis egyértelműen idegenben nem tudunk nyerni! Kevés a lőtt gól és sok a kapott gól. Érzésem szerint a bajnokság elment, de ne legyen igazam! Továbbra is fel a fejjel és előre srácok, de azt hiszem a BL-re és a kupára kell most már figyelnünk.