bence-barca írta:Mellesleg azért ilyenkor kiderül, ki az igazi drukker, aki biztatja a csapatot és bízik is benne és ki az, aki egy nehéz helyzetben csak a rosszat tudja mondani esetleg itt is hagy minket. Azért remélem ők elmennek, az ilyenek más fórumokat terheljenek ne az Eurobarcát...

vagy az derül ki hogy ki az elvakult,ki a reális?
Bennem amik megfogalmazódtak,azt nem a tegnapi meccs hozta létre,hanem az egész ősz.
Nem játszunk úgy,ami elvárt volna az elmúlt 3 év,és a csapat képességét nézve illendő volna.
Nem vagyok szakmabeli,nem látok bele, hogy milyen taktikai probléma van. amit kívülről látok,az az eddig nem jellemző nemtörődömség, nulla akarat, a lötyögés. taktikához tartozik,de nem tudom,hogy ez Pep instrukciója e,hogy Messi-n kívül nincs aki támadná a kaput. mindenki visszafelé. képesek vagyunk egy szögletet,vagy egy szélső indításból visszatenni Valdesig a labdát. Értem én,hogy labdabirtoklás,meg biztonság, de 0-0nál ne ez legyen már a meghatározó. 2-3 gólos előnynél még úgy-úgy lenyelem, de ilyen állásnál nem.
Valamit ki kell találni,mert idegenben nulla a teljesítményünk, anélkül pedig nem lehet egy ilyen erős madrid ellen bajnokságot nyerni,még ha kétszer ütjük őket(amit jelen helyzetet tekintve kétlek,de bízom benne),akkor se lesz elég,amit idegenben csinálunk. ha jól tudom,mindössze +1es a gólarányunk így idegenben, és mindössze 9 pontot gyűjtöttünk. Pedig még nem mentünk a veszélyes helyek közül csak kettőbe.
Bízom a csapatban, mert sokkal több van bennük,mint amit ősszel mutattak eddig,de sürgősen össze kell kapni magát mindenkinek,ha akarnak valamit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."