Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért írtam, hogy JELENLEG...miihii írta:
Igen,minden bizonnyal 30 meccset fognak nyerni zsinórban![]()
Frusztráló,h ennyire kiegyensúlyozottak,de azért pontosan a HARMADÁNÁL vagyunk a szezonnak még cs
Addig még itthon fogadjuk a Rayot és a Levantet. Egyik sem megoldhatatlan feladat, sőt biztos vagyok benne hogy 6 pontot gyűjtünk! A Clásicó utáni következményekről meg ráérünk akkor beszélni ha már lejátszottuk. Ami tény hogy csak a győzelem lenne jó eredmény nekünk!LG írta: Lélektanilag sokat jelenthet az El Clasico, de ennek ellenére azt mondom, h akkor sem kéne odáig ennél már nagyobb hátrányt összeszedni.
Lélektanilag sokat jelenthet az El Clasico, de ennek ellenére azt mondom, h akkor sem kéne odáig ennél már nagyobb hátrányt összeszedni. Mert abban azért nem vagyok biztos, h annyira megzuhanna egy pofontól a Real, h sorba hullajtaná a pontokat. A másik, meg ha addig marad kb. ez a hátrányunk, és esetleg mi kapunk ki, akkor szvsz már szinte bajnok lenne a Madrid, hiába lenne hátra még fél szezon.G.Gabe írta:
Emlékezzünk vissza arra a tevaszra, mikor 12 ponttal vezettünk, aztán szépen elolvadt. a Real feljött, mint a talajvíz, gólözönök, győzelmek, nekünk meg az x-ek jutottak. Aztán jött a classico, ami tényleg az arany sorsát döntötte el: 6-2 ide, és a Real meghalt. Nem állt föl belőle, folyamatos vereségeket halmozott, még nekünk is belefért két zakó, simán meg volt az arany. Most ugyanez a helyzet van. Ha nyernek a fiúk, akkor meg fog fordulni a kocka.
Emlékezzünk vissza arra a tevaszra, mikor 12 ponttal vezettünk, aztán szépen elolvadt. a Real feljött, mint a talajvíz, gólözönök, győzelmek, nekünk meg az x-ek jutottak. Aztán jött a classico, ami tényleg az arany sorsát döntötte el: 6-2 ide, és a Real meghalt. Nem állt föl belőle, folyamatos vereségeket halmozott, még nekünk is belefért két zakó, simán meg volt az arany. Most ugyanez a helyzet van. Ha nyernek a fiúk, akkor meg fog fordulni a kocka.Bob_Marley írta:Először is grat a RM-nek a rangadó miatt!Sokat jelentett a kiállítás, láttunk ilyenért pirosat meg sárgát is!Megértem, hogy sokan aggódnak!De nem tudunk mást tenni mint bízni a fiúkban, főleg mikor ne úgy jönnek a gólok, pontok!Az biztos decemberi rangadó sok mindenben más lesz mint az eddigiek!De van még 2\3ad a bajnokságból és biztos vagyok fogunk mi még örömkönnyeket is hullajtani!Az meg nem is lehet kérdés mi a fontosabb, lehet a BL mezőny erősebb, de a bajnokság az igazi mérvadó!Főleg ha az a zsinór 4ik lenne!És meg is leszNagyon jó a RM is, de én még érzem az erőt a mi csapatunkban!
Inkább a helyes megfogalmazás: megérdemelt, de nem szép.18Barca99 írta:Legyőzni egy meccsen mindenki képes a Barcát, lásd tegnap.daffy írta:és igen,nálam esélyesebb a barca. egészen addig nem gondolom,hogy egy szinten vagyunk,míg le nem győzzük a nagy riválistAz a kérdés itt, hogy hogyan teszi ezt a Real, ha olyan játékkal próbálkozik mint a szuperkupa odavágóján akkor emelem kalapom és tényleg nyerjenek, de lehet úgyis nyerni mint tették a király kupa döntőbe is ami természetesen megérdemelt volt, de nem tiszta.
Legyőzni egy meccsen mindenki képes a Barcát, lásd tegnap.daffy írta:és igen,nálam esélyesebb a barca. egészen addig nem gondolom,hogy egy szinten vagyunk,míg le nem győzzük a nagy riválist
ez igaz, fognak még ők botlani, ebben senki sem kételkedik szerintem.Igen,minden bizonnyal 30 meccset fognak nyerni zsinórban
Frusztráló,h ennyire kiegyensúlyozottak,de azért pontosan a HARMADÁNÁL vagyunk a szezonnak még cs
Igen,minden bizonnyal 30 meccset fognak nyerni zsinórbansektor írta:Nálunk ennek sok esélyét látom, a Madridnál jelenleg semmit.Zolika10 írta: Ha megnyerjük inentől minden meccsünket, bajnokok vagyunk, de ez csak álom, mert mindkét csapat botlani fog még.
Nálunk ennek sok esélyét látom, a Madridnál jelenleg semmit.Zolika10 írta:Ha megnyerjük inentől minden meccsünket, bajnokok vagyunk, de ez csak álom, mert mindkét csapat botlani fog még.sektor írta:Jelen állás szerint KÖTELEZŐ nyerni a két klasszikust...és még talán az sem elég. Kicsivel lehetne nagyobb szerencsénk is...a realnak meg kicsit kevesebb...
Ha megnyerjük inentől minden meccsünket, bajnokok vagyunk, de ez csak álom, mert mindkét csapat botlani fog még.sektor írta:Jelen állás szerint KÖTELEZŐ nyerni a két klasszikust...és még talán az sem elég. Kicsivel lehetne nagyobb szerencsénk is...a realnak meg kicsit kevesebb...
Szerintem is fontosabb behúzni a bajnokságot (márcsak azért is, mert ha nem tesszük a Madrid teszi, míg a BL-t nem feltétlen), de ha úgy nyernénk idén is BL-t, hogy a Madridot verjük ki pl. az elődöntőben akkor azért el tudnám viselni.Barcaforever írta:?albicelesteX írta:Én simán odaadnám a madridnak a bajnoki címet egy BL címvédésért...![]()
![]()
Sztem nincs miről beszélni.Egy spanyol bajnoki cím mindig nagyobb presztízs egy igazi katalán szurkolónak ( nyílván mi nem vagyunk azok) mert az a Madrid legyőzését jelenti.
Sztem 100/100 barcelonai is ezt mondaná.
Én bajnokság párti vagyok!
És attól,h kontrából,lendületesen vagy tilitoliból kipasszolgatva jutunk be a büntetőterületre,mi köze ahhoz,h befújják e vagy sem?Ha letapossák a srácokat,vagy buktatják vagy kezeznek,akkor sztem rohadtul nem mérvadó az előzmény,nem?És igenis bosszantó tud lenni,h háromszor-négyszer annyi tizit kaptok,pedig szitu nálunk sincs kevés.Amikor meg nagynehezen végre kapunk egyet,akkor meg megy a fifázás,bírózás...De persze visszafelé meg elvárjátok,h higgadtan tudomásul vegyük,h nagyon kiváló %ban be tudják fújni a hasonló eseteket...ferninho írta:mi lendületből játszunk, ti nem.Mi nem kerülünk többször a kapu elé, ezért kevesebb a tizenegyes szituáció, de Messi 50 cm-ről rugdossa a gólokat.
Hogy is van ez?
passzolgattok a kaputól 20 méterre és várjátok a megfelelő alkalmat. magyarul nálatok a védők nincsenek akkora mozgásban, jobban tudják azt kontrollálni, míg mi lendületből focizunk és had ne írjam végig