Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze-persze.lluisllach89 írta:Jelen szituról van szó, persze nincs még semmi sem veszve, de ilyen formát mutatva, egy agyonnyert csapatnak sokkal nagyobb sansza van a kupasorozatokban.Barcaforever írta:...
A BL meg a Liga presztízsét összehasonlítani meg enyhén szólva is nevetséges. De nem vesztettünk még el semmit, csak szimpla elmélkedés.
Jelen szituról van szó, persze nincs még semmi sem veszve, de ilyen formát mutatva, egy agyonnyert csapatnak sokkal nagyobb sansza van a kupasorozatokban.Barcaforever írta:...
?albicelesteX írta:Én simán odaadnám a madridnak a bajnoki címet egy BL címvédésért...![]()
mi lendületből játszunk, ti nem.Mi nem kerülünk többször a kapu elé, ezért kevesebb a tizenegyes szituáció, de Messi 50 cm-ről rugdossa a gólokat.
Hogy is van ez?
valahogy nem érzem azt, hogy januárban lesz formahanyatlásunk. szerintem a formaidőzítés ott körül fog kijönni. ezek a túrák átvariáltak mindent, vagyis nagyon bízom bennesocio66 írta:az a baj,hogy nekünk még csak most jön a szokásos téli szerencsétlenkedésünk,januárban szoktuk a leggyengébb meccseket produkálni.
ha engem kérdeztek,egy vereség a klasszikuson megpecsételi a szezonunkat,a madrid évek óta feni ránk a fogát,az esetleges legyőzésünkből hatalmas energiákat fognak meríteni és nem fognak leadni kilenc pontot.
meg hát milyen kilenc pont? látva a mai játékunkat,közel sem ez volt az utolsó pontvesztésünk.
mindegy,várjuk meg mi lesz a klasszikuson,aztán értékeljünk,de a mai meccsünk után én nagyon pesszimista lettem.
A két kezezés nagyon max 1.shutterisland írta:valaki itt beszélt arról, hogy ki és hogyan kapja meg a jogos tizenegyeseket.
én ma 2-t láttam (a busquetes esést nem tartom annak) méghozzá két kezezést, 0-0-nál...mi NEM kaptuk meg...
ezt még hányszor akarod leírni?shutterisland írta: és nem a 2 clasicó lesz a kulcs, hanem a többi 36 meccs...
Dettó, mivel bajnokiból van a legtöbb, mindenki azt mondja ez a legfontosabb. Nem. A BL azalbicelesteX írta:Én simán odaadnám a madridnak a bajnoki címet egy BL címvédésért...![]()
Elég gyomorforgató egy bandátok van nektek. Most, hogy meglódult a szekeretek, és vezetitek a bajnokságot és még akár sansz is van rá, hogy a Classico után is előttünk maradjatok, akkor hirtelen objektív álarccal magyaráztok mindent, nehogy egy hátráltatott Barcát győzzetek le.ferninho írta:a két csapat stílusa teljesen más...
Igen a madrid mostanában elég jól játszik pontot veszíteni sem nagyon akarnak érthető hogy nagyobb most a para és többet foglalkozik mindenki velük.Én mégis azt mondom majd év végén meglátjuk.Most (még??) nem olyan nagy a hátrányunk.Ettől függetlenül ma nem ártana nyerni és ezt meg is fogjuk tenni mashutterisland írta:igaz, hogy a mi meccsünkhöz kapcsolódik, de pl. a mai szenvedésünk eddig az, ami miatt lelomboznak a madrid gálái.
sokkal jobban benne van a pontvesztés a játékunkban, még ha ma remélhetőleg be is húzzuk.
és nem a 2 clasicó lesz a kulcs, hanem a többi 36 meccs...
a két csapat stílusa teljesen más, persze, hogy nem kaptok annyi 11-est, mert a pálya középső harmadában nem is lehet azt kapniozsimiki írta:Ferninho!
Azért fájlalják páran CR sok 11es gólját,mert pont a Madrid szokott bírózni, mi meg jó esetben 10jogos büntetőből megkapunk 2-3at max, nálatok ez 7-8 lehet.
Messire meg pont nem az jellemző ha megnézed az összes gólját,és arányait,hogy 5cmről passzolgatja be az üres kapuba, na hasonlítsd már egy Nistelrooyhoz,de még Ronaldo is jóval több könnyű gólt szerzett eddig,mint Messi.
Persze helyezkedni is tudni kell,de hogy pont Messire írod ezt,az fura.
Tudjuk neki elég a tizenhatos előtt elesni és már be is fújták a tizit.ferninho írta:és? mert az miben jobb, miben ér többet, amikor pl Messi berugdossa 5 centiről , vagy akármennyiről az üres kapuba?shutterisland írta:bajnokságban a maival együtt 16 gólja van, 6-ot rúgott tizenegyesbőlCali írta:hanyadik 11est rúgta ebben a bajnoki idényben Ronaldo?
és azért a büntetőknél biztos volt pár darab amikor őt rúgták fel, vagy ő adta előtte a passzt. stb
szóval ez az egész szerintem egy kicsit túl van misztifikálva.