Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen a madrid mostanában elég jól játszik pontot veszíteni sem nagyon akarnak érthető hogy nagyobb most a para és többet foglalkozik mindenki velük.Én mégis azt mondom majd év végén meglátjuk.Most (még??) nem olyan nagy a hátrányunk.Ettől függetlenül ma nem ártana nyerni és ezt meg is fogjuk tenni mashutterisland írta:igaz, hogy a mi meccsünkhöz kapcsolódik, de pl. a mai szenvedésünk eddig az, ami miatt lelomboznak a madrid gálái.
sokkal jobban benne van a pontvesztés a játékunkban, még ha ma remélhetőleg be is húzzuk.
és nem a 2 clasicó lesz a kulcs, hanem a többi 36 meccs...

a két csapat stílusa teljesen más, persze, hogy nem kaptok annyi 11-est, mert a pálya középső harmadában nem is lehet azt kapniozsimiki írta:Ferninho!
Azért fájlalják páran CR sok 11es gólját,mert pont a Madrid szokott bírózni, mi meg jó esetben 10jogos büntetőből megkapunk 2-3at max, nálatok ez 7-8 lehet.
Messire meg pont nem az jellemző ha megnézed az összes gólját,és arányait,hogy 5cmről passzolgatja be az üres kapuba, na hasonlítsd már egy Nistelrooyhoz,de még Ronaldo is jóval több könnyű gólt szerzett eddig,mint Messi.
Persze helyezkedni is tudni kell,de hogy pont Messire írod ezt,az fura.

Tudjuk neki elég a tizenhatos előtt elesni és már be is fújták a tizit.ferninho írta:és? mert az miben jobb, miben ér többet, amikor pl Messi berugdossa 5 centiről , vagy akármennyiről az üres kapuba?shutterisland írta:bajnokságban a maival együtt 16 gólja van, 6-ot rúgott tizenegyesbőlCali írta:hanyadik 11est rúgta ebben a bajnoki idényben Ronaldo?
és azért a büntetőknél biztos volt pár darab amikor őt rúgták fel, vagy ő adta előtte a passzt. stb
szóval ez az egész szerintem egy kicsit túl van misztifikálva.
Ugye te is érzed a költő túlzást a "berúgdossa 5 centiről" frázisodban? Mondjuk tetszetős, amikor pl a fél madridi védelmet hintába teszi és elgurítja a hosszúba, hogy el sem egy a hálóigferninho írta:és? mert az miben jobb, miben ér többet, amikor pl Messi berugdossa 5 centiről , vagy akármennyiről az üres kapuba?shutterisland írta:bajnokságban a maival együtt 16 gólja van, 6-ot rúgott tizenegyesbőlCali írta:hanyadik 11est rúgta ebben a bajnoki idényben Ronaldo?
és azért a büntetőknél biztos volt pár darab amikor őt rúgták fel, vagy ő adta előtte a passzt. stb
szóval ez az egész szerintem egy kicsit túl van misztifikálva.
Az nem volt rosszferninho írta:de azért előtte az a passz megért egy góltCsacsMate írta:Na Ronika meglőheti a sokadik tizenegyesét![]()
és? mert az miben jobb, miben ér többet, amikor pl Messi berugdossa 5 centiről , vagy akármennyiről az üres kapuba?shutterisland írta:bajnokságban a maival együtt 16 gólja van, 6-ot rúgott tizenegyesbőlCali írta:hanyadik 11est rúgta ebben a bajnoki idényben Ronaldo?
messi meg asszem 2-őt,csak 1-et kihagyott...shutterisland írta:bajnokságban a maival együtt 16 gólja van, 6-ot rúgott tizenegyesből
bajnokságban a maival együtt 16 gólja van, 6-ot rúgott tizenegyesbőlCali írta:hanyadik 11est rúgta ebben a bajnoki idényben Ronaldo?
de azért előtte az a passz megért egy góltCsacsMate írta:Na Ronika meglőheti a sokadik tizenegyesét
szerintem sípos barátunk is érezte már, hogy kicsit kevés lapot osztogat és így valamelyest talán "kompenzálni" akarta ezt, bár én se vagyok ennek a híve, de....megint tizi+piros...
de nem baj,a lényeg hogy évek óta csak és kizárólag nekünk fújnak a bírók...
(még mielőtt betámadnátok, mindkét tizi jogos volt, de mindkét piros szigorú volt.)

pedig ma szerény véleményem szerint nem igazán ment a madridnak...megköszönheti az atletico courtois alakításának, aztán asenjo is a rokonok elé jőttkrumplibogár írta:az a szerncsétlenkedés tényleg vicces voltshutterisland írta:jólvan, igazatok van, tényleg nem kéne néznemsőt, ezen csak nevetni lehet már (aki látta a 3. gólt, érti)
![]()
az a szerncsétlenkedés tényleg vicces voltshutterisland írta:jólvan, igazatok van, tényleg nem kéne néznemsőt, ezen csak nevetni lehet már (aki látta a 3. gólt, érti)
![]()