Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugye te is érzed a költő túlzást a "berúgdossa 5 centiről" frázisodban? Mondjuk tetszetős, amikor pl a fél madridi védelmet hintába teszi és elgurítja a hosszúba, hogy el sem egy a hálóigferninho írta:és? mert az miben jobb, miben ér többet, amikor pl Messi berugdossa 5 centiről , vagy akármennyiről az üres kapuba?shutterisland írta:bajnokságban a maival együtt 16 gólja van, 6-ot rúgott tizenegyesbőlCali írta:hanyadik 11est rúgta ebben a bajnoki idényben Ronaldo?
és azért a büntetőknél biztos volt pár darab amikor őt rúgták fel, vagy ő adta előtte a passzt. stb
szóval ez az egész szerintem egy kicsit túl van misztifikálva.
Az nem volt rosszferninho írta:de azért előtte az a passz megért egy góltCsacsMate írta:Na Ronika meglőheti a sokadik tizenegyesét![]()
és? mert az miben jobb, miben ér többet, amikor pl Messi berugdossa 5 centiről , vagy akármennyiről az üres kapuba?shutterisland írta:bajnokságban a maival együtt 16 gólja van, 6-ot rúgott tizenegyesbőlCali írta:hanyadik 11est rúgta ebben a bajnoki idényben Ronaldo?
messi meg asszem 2-őt,csak 1-et kihagyott...shutterisland írta:bajnokságban a maival együtt 16 gólja van, 6-ot rúgott tizenegyesből
bajnokságban a maival együtt 16 gólja van, 6-ot rúgott tizenegyesbőlCali írta:hanyadik 11est rúgta ebben a bajnoki idényben Ronaldo?
de azért előtte az a passz megért egy góltCsacsMate írta:Na Ronika meglőheti a sokadik tizenegyesét
szerintem sípos barátunk is érezte már, hogy kicsit kevés lapot osztogat és így valamelyest talán "kompenzálni" akarta ezt, bár én se vagyok ennek a híve, de....megint tizi+piros...
de nem baj,a lényeg hogy évek óta csak és kizárólag nekünk fújnak a bírók...
(még mielőtt betámadnátok, mindkét tizi jogos volt, de mindkét piros szigorú volt.)
pedig ma szerény véleményem szerint nem igazán ment a madridnak...megköszönheti az atletico courtois alakításának, aztán asenjo is a rokonok elé jőttkrumplibogár írta:az a szerncsétlenkedés tényleg vicces voltshutterisland írta:jólvan, igazatok van, tényleg nem kéne néznemsőt, ezen csak nevetni lehet már (aki látta a 3. gólt, érti)
![]()
az a szerncsétlenkedés tényleg vicces voltshutterisland írta:jólvan, igazatok van, tényleg nem kéne néznemsőt, ezen csak nevetni lehet már (aki látta a 3. gólt, érti)
![]()
nem a nagyok ellen fognak pontot veszíteni, ez egyértelmű. majd mikor senki sem számít rá, akkor hullajtanak valamelyik kis csapat ellen. ha meg ott se, akkor megérdemlik a bajnoki címet. főleg ha minket is ütnek majd.shutterisland írta:mert sz.rt sem érünk a clasicókon a 6 ponttal (ami kisebb csoda lenne amúgy is..) , ha azon kívül nincs, aki pontot raboljon tőlük.Robcsyy írta:nem értem minek kell ezen rugózni...shutterisland írta:annyira elegem van már ebből... nem igaz, h nem lehet megfogni őket.
És akkor mi van? Akkor mi van ha nem nyerünk idén semmit?shutterisland írta:mert sz.rt sem érünk a clasicókon a 6 ponttal (ami kisebb csoda lenne amúgy is..) , ha azon kívül nincs, aki pontot raboljon tőlük.Robcsyy írta:nem értem minek kell ezen rugózni...shutterisland írta:annyira elegem van már ebből... nem igaz, h nem lehet megfogni őket.
mert sz.rt sem érünk a clasicókon a 6 ponttal (ami kisebb csoda lenne amúgy is..) , ha azon kívül nincs, aki pontot raboljon tőlük.Robcsyy írta:nem értem minek kell ezen rugózni...shutterisland írta:annyira elegem van már ebből... nem igaz, h nem lehet megfogni őket.
De miért hergeled magad?shutterisland írta:annyira elegem van már ebből... nem igaz, h nem lehet megfogni őket.
nem értem minek kell ezen rugózni...shutterisland írta:annyira elegem van már ebből... nem igaz, h nem lehet megfogni őket.