Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem, hanem akkor "benne van a fociban" ...ab1daL írta:Jókat mosolygok most a szomszéd fórum ezen hszein: "favágók, csak arra mennek hogy valakit lerúgjanak" stb.Bezzeg amikor ezeket a dolgokat Pepe, Khedira, Ramos, Marcelo és társai adják elő, akkor tapsolnak nekik..
Rühellem a Madridot, Josét meg a fél keretet, az se tetszik, ahogy pattog Mourinho, mert faragják a játékosait, mintha nem ezt csinálták volna ők is ellenük.Tobias88 írta:ez a meccs nevetséges, én a kiállítással se értek egyet ami a 22. percben eldöntötte a meccset (és lesgyanús volt), de hogy az óta is minden megmozdulásért sárgát ad az atletikósoknak a bíró, nevetséges
ferninho írta:na jóvan... ezt már én se bírom....Tobias88 írta:ez a meccs nevetséges, én a kiállítással se értek egyet ami a 22. percben eldöntötte a meccset (és lesgyanús volt), de hogy az óta is minden megmozdulásért sárgát ad az atletikósoknak a bíró, nevetséges![]()
![]()
![]()
na jóvan... ezt már én se bírom....Tobias88 írta:ez a meccs nevetséges, én a kiállítással se értek egyet ami a 22. percben eldöntötte a meccset (és lesgyanús volt), de hogy az óta is minden megmozdulásért sárgát ad az atletikósoknak a bíró, nevetséges
a kedvenc szövegem...Amúgy jó nézni, hogy a Real most a saját játékával találkozott
Barcaforever írta:Már ha a védő utolsó emberként buktatja a csatárt, is pirosat szoktak adni, akkor a kapus, aki utolsóként viszi a csatár lábát nem ér pirosat?Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?
Már ha a védő utolsó emberként buktatja a csatárt, is pirosat szoktak adni, akkor a kapus, aki utolsóként viszi a csatár lábát nem ér pirosat?Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?
én is örültem volna ha 0-1 marad az állás de én akár hogy is nézem ez piros lapos mozdulat volt...Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?
nem szoktak mindig hát. De most a Realról van szó...ferninho írta:azért nem szoktak, hogy a játékos (Benzema) elviszi a kapus mellett az meg tisztán elviszi a lábát és a labda már sehol?Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?
ugye ezt te sem gondolod komolyan...
nem szoktak ezért pirosat adni... jah...
videó
http://www.youtube.com/watch?v=B9wj4IJd ... r_embedded
azért nem szoktak, hogy a játékos (Benzema) elviszi a kapus mellett az meg tisztán elviszi a lábát és a labda már sehol?Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?
Sztem is...még csak a gólarány se számít a La Ligában, tehát még ilyen szempontból se érdekes. Magunkra kell figyelni, a Real eredménye csak egy plusz információ a tabellán elfoglalt helyezésünk szempontjából.Bob_Marley írta:Túl sokat foglalkozol a Reallal hidd elshutterisland írta:megússza 4 alatt az atletico ?![]()
És ha 1:0ra nyernek akkor mi van?Ha 3450:0ra akkor sincs semmi!
Mi 22:00től játszunk ez a lényeg!A madridiak meg intézzék el egymás között a rangadón!Akár iksz is lehet, de mivel a Bernabeuban van a meccs, hazai győzelemre van sansz, s akkor sem történik semmi, nekünk továbbra is CSAK MAGUNKRA KEL FIGYELNI!!!!!!
szerk: ez nem egy ellened irányuló hsz volt, csupán úgy gondolom túl liheged ezt a RM témát!És igen ezért van RM-Barca topik, de ez az ember érzése!
talán mi megússzuk..shutterisland írta:megússza 4 alatt az atletico ?