Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kezdőket látva kicsit féltem, de meglepően jó volt a védelmünkmessideco írta: A védelem hogy muzsikált amúgy?
Külföldi fórumokat olvasgatva a Chelsea-fanok elég idegesek voltak a mai "támadójáték" miatt. Amúgy Romeu-t ma is dicsértékBob_Marley írta:Én csak az eredményeket tudom, a Poolnak persze nagyon örülök
Chelseanél múltkor olvastam egy "vázlatot", hogy a Pool, City, Valencia, Wigan, Spurs fogatot le kell győznie a portugál mester csapatának, különben mehet, hát ez hamar megdőlt!
RIPReplay írta:RIP Gary Speed
http://eurosport.yahoo.com/27112011/58/ ... -dead.html
Nyugodjék Békében!Replay írta:RIP Gary Speed
http://eurosport.yahoo.com/27112011/58/ ... -dead.html
Hát szomorú is vagyok miatta, mert elég jó szériánk volt, jöttünk fel mint a talajvíz, ez az x pedig megtörheti egy kicsit a lendületet.messideco írta:Na kész, 1-1 lett. Ha a megfelelő időben jönnek a cserék, akkor megnyerhettük volna.
Go Gunners!
Ez ilyenkor nem számít, ne aggódj:) Csak ha betalálnak,akkor lehet jönni,h megint a 90+. percben "makkoltak".PriNcE27 írta:Sőt, gólt is szereztek a 93. percben, de a partjelző lest intett, miközben, nem is volt azGame90 írta:ManUnited - Newcastle 1-1
Nem láttam a meccset, csak olvastam, hogy nagyon nyomott a MUnited, utolsó 10 percben emberelőnyben is voltak.
Sőt, gólt is szereztek a 93. percben, de a partjelző lest intett, miközben, nem is volt azGame90 írta:ManUnited - Newcastle 1-1
Nem láttam a meccset, csak olvastam, hogy nagyon nyomott a MUnited, utolsó 10 percben emberelőnyben is voltak.
Esély persze van rá,csak úgy érzem hogy a bajnokság második fele már húzósabb lesz.ozsimiki írta:Pl-re sajnos egyre nagyobb sanszot látok nálatok. Bár lehet eljátsszátok majd az Arsenalost,és kipukkadtok a vége fele. Viszont a kötelezőket nagyon magabiztosan húzzátok be eddig,és rangadót is nyertetek már, a legnehezebb pályán.
Talán pont azért mert Mancini nem annyira jó edző (legalábbis hosszú távon kijöhetnek a hiányosságai), lesznek még hullámvölgyeitek.
Jelenleg viszont egyértelműen a legnagyobb esélyesek vagytok.
Blről viszont nem beszélnék én sem, ott szerintem nincs sansz a végső sikerre.
Remélem is hogy behúzzák PL-t,mondjuk addig még azért sok minden történhet.Cali írta:Hogy ne csak offoljak, szerintem idén a PL-t megnyeri a "kisebbik" manchesteri csapat. Megérte befektetni ennyi pénzt. Jönni fognak azok a kupák szépen lassan. Idén nagy esélyesnek tartom őket egy BL-re vagy PL-re a mutatott formájuk és játékuk alapján. Ennek a mocskos bő keretnek hatalmas előnye, ha lesérül valaki bármilyen poszton, simán tudják pótolni minőségromlás nélkül.
Plusz abban a hozzászólásban, még a spanyolokat is fikáznia kellene, szerintem úgy lenne teljes a kép!ozsimiki írta:Azért nem vagy annyira rég itt,hogy teljesen átlásdd miért írtam.Bob_Marley írta: Ui:Mourinhot én is szeretem, s az Mu-t én sem szeretem lehet nálam is ez lesz majd a csúcs ha 1 hszben mindketten szerepelnek!
Nem egyszer tűnt már úgy LG koma esetében,hogy Joset a Barcánál is jobban szereti, párszor felé billent a mérleg. Kicsit furán hatott ez akkor.
+akkor hallgat mindig,amikor a M.U. -azt az évi 4-5 gálát![]()
- lehozza, viszont ha végre lehet valami negatívat írni, egyből megjelenik.
Most teszem azt,arról írtam,hogy akkor lesz nagyon jó 2.félév,ha a M.U. úgy játszik,ahogy a szezon elején, ez gondolom megindokolta,hogy azt írja,amit.![]()
![]()
Amúgy én is örülök a Pool sikerének, bajnokok így se úgy se lesznek, verjék csak a Londoniakat is
Igen. De csak annyira, mint te az 1-6 idején.gergo9 írta: Gondolom a 8-2 idején is dőltél a röhögéstől![]()
A fiatal újhullám cleverley,young,welbeck kiegészülve rooneyval igenis borzasztó látványosan játszott majd jött egy sérüléshullám azóta ez nem igazán mondható el.
Látványos játék pedig nem néhány szurkoló agyszüleménye hanem a szakma,média megítélése is ez volt.
Eredmények a Manchester Light elleni fiaskót kivéve azért jönnek.